- 4 Mayıs 2021
- 181
- 130
- 53
- Konu Sahibi Berryhibiscus
-
İğrenç ya en sevmediğim şeyler iş ortamında. Ben olsam sert çıkardım, mesafinizi koruyun ordan konusun derdim. Siz o mizacta değilseniz, benim çok tikim var cocuklugumdan beri biraz şöyle durur musunuz diyebilirsiniz. İstemsiz tepki verebiliyorum rahatsız oluyorum diyin o süreçte de başka iş bakın. Essek kadar insanlar sosyal mesafeyi öğrenememiş değildir baya baya kötü niyet yani bu. Hele astı ile bu şekilde bir konuşma çabası tamamen ahlaksızlık, kidemini kullanıyor resmen.Son zamanlarda çok sinirimi bozan bir durum yaşıyorum.
Siz olsanız ne söylerdiniz?
Hareketlerimle belli etsem de devam ediyor. Herkesin içinde ne diyebilirim bilmiyorum.
Rahatsiz oldugunuzu daha acik belli edin. Kimse istemedigimiz sürece size dokunamazSon zamanlarda çok sinirimi bozan bir durum yaşıyorum.
Hareketlerimle belli etsem de devam ediyor. Herkesin içinde ne diyebilirim bilmiyorum.
dokunuyor derken napıyor mesela?
Geri çekil nazikçe her seferinde. Omzuna dokunuyorsa nazikçe omzunu geri Çek hafif, sırtına dokunuyorsa öksür yana çekil. Koluna dokunursa sen de koluna dokunup indir o kolunu ama hepsini nazikçe yap tabi, sonra sen medeniyetsiz olur çıkarsın . Modern hayat işte, savuşturmaları öğrenmek gerekiyorSon zamanlarda çok sinirimi bozan bir durum yaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?