Patronum dokunarak konuşuyor

Son zamanlarda çok sinirimi bozan bir durum yaşıyorum.
Siz olsanız ne söylerdiniz?

Hareketlerimle belli etsem de devam ediyor. Herkesin içinde ne diyebilirim bilmiyorum.
İğrenç ya en sevmediğim şeyler iş ortamında. Ben olsam sert çıkardım, mesafinizi koruyun ordan konusun derdim. Siz o mizacta değilseniz, benim çok tikim var cocuklugumdan beri biraz şöyle durur musunuz diyebilirsiniz. İstemsiz tepki verebiliyorum rahatsız oluyorum diyin o süreçte de başka iş bakın. Essek kadar insanlar sosyal mesafeyi öğrenememiş değildir baya baya kötü niyet yani bu. Hele astı ile bu şekilde bir konuşma çabası tamamen ahlaksızlık, kidemini kullanıyor resmen.

Bır arkadaşım vardı konusurken koluma omuzuma hatta bazen suratıma dokunurdu( kadın bı arada) kişi alanı diye bir kavram var sana çok uzak ama lütfen alanıma girme bunu samimiyet olarak algılamiyor üstüne üstlük çok huzursuz oluyorum dedim bir daha yapmadı , huyum bu dedi benimde huyum bu dedim iletişimi kestik nerdeyse

Konuyu detaylı anlatın ki yorum yapabilelim.
Adam herkese dokunuyorsa cinsiyet ayırt etmeden o zaman tikim var diyeceksiniz ama sadece size yapiliyorsa yaygarayi basin.

Sert çıkamam diyorsanız 'şu tutumunuz beni çok rahatsız ediyor kötü niyetli olduğunuzu düşünmüyorum ama ben temas edilmesini sevmiyorum pek' diyin orta halli bir uyarı olur. Bana kalsa napıyosunız siz ya falan derdim ilk olduğunda direk.

Hiç hoşlanmıyorum insanların birbirine dokunması. Kadın kadına dokunulunca bile hoşlanmam. Erkeğin kadına dokunması meselesi ise bambaşka...
Taciz eder gibi mi onu bilemem ama inançlarınız gereği olarak bile dokunmasını istemeyebilirsiniz. Eli pis mi temiz mi bilemezsiniz. Tikiniz vardı vs...
Herşeyden önce saygısızlık olarak düşünüyorum.
Bir şekilde bunu söyleyin. Patron diye dokunma hakkına sahip değil.
Lisedeyken hocanın biri omzuma dokunup duruyordu. Dediğim gibi insanların dokunmasından da hiç hoşlanmam. Döndüm hocam dokunmasanız rahatsız kalıyorum dedim. Adam dondu kaldı ama herkes kişisel sınırlara saygı duymalı.

Son zamanlarda çok sinirimi bozan bir durum yaşıyorum.
Siz olsanız ne söylerdiniz?

Hareketlerimle belli etsem de devam ediyor. Herkesin içinde ne diyebilirim bilmiyorum.
Geri çekil nazikçe her seferinde. Omzuna dokunuyorsa nazikçe omzunu geri Çek hafif, sırtına dokunuyorsa öksür yana çekil. Koluna dokunursa sen de koluna dokunup indir o kolunu ama hepsini nazikçe yap tabi, sonra sen medeniyetsiz olur çıkarsın . Modern hayat işte, savuşturmaları öğrenmek gerekiyor

Okulda da bir asistan temasla iletişim kurardı. Ben artık görünce başka bahaneler bulup kaçıyordum ama arada samimiyet de vardı. Genel olarak teması sevmiyorum. Diyememiştim adama da. Ama şimdi olsa söylerdim "Teması sevmiyorum, dokunduğunuzda rahatsız oluyorum" diye.

Bazıları tikim var deyin demiş de tik öyle bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…