Patronum dokunarak konuşuyor

Açıkça söyleyebilirsiniz temastan hoşlanmıyorum diye. O size insanların içinde dokunabiliyorsa siz de insanların içinde uyarabilirsiniz.

"pardon x bey dokunmasanız o şekil ben rahatsız oluyorum da." diyecekseniz bu kadar basit. ben de hiç sevmem fiziksel teması.kız arkadaşlarımın bile dokunmasını istemem o kadar yani.

Yeni mi başladınız işe ?

Açıkça dokunulmasından hoşlanmıyorum deyin.

Ne iş yapıyor o salak patron

Özel sektörde özellikle çok var bu şekilde iğrenç tacizci patronlar.
Birazda kibar naif biriyseniz daha kolay olur bu pislikler için.
Sert durun gülümsemeyin bile iş dışında hiç muhattab olmayın devam edersede uyarın.

Ben huyluyumdur dokunani çirparım mesela

Yanlış anlamayın nasıl dokunacak mesafede oluyorsunuz ? Şimdi düşünüyorum üç yıl çalıştım ben patronun odasına gitsem o masasında o odama gelse ben masamda oturuyorum . Cıvık biri mi yoksa mesela dokunuyor derken dürtüyor mu hani bir bana bak diye arkadaşlar yapar ya

Benim konunun gidisatindan anladigim konu sahibi susarak konusuyor patron da duyup anladigindan emin olmak ve tepkisini gormek icin dokunarak konusuyor. Konuya dair hic detay bilmiyoruz ve konu sahibi israrla susuyor.

Evet açtı konuyu geçti, ağam eğleniyor herhalde? Konuyu açıp cevap vermeyenlere yorum yazmayın kızlar

Son zamanlarda çok sinirimi bozan bir durum yaşıyorum.
Siz olsanız ne söylerdiniz?

Hareketlerimle belli etsem de devam ediyor. Herkesin içinde ne diyebilirim bilmiyorum.
Bende dokunarak konuşuyorum ya resmen temas bağımlılıym ama tabiki hem cinslerimi . Onlar bana çok alıştığı için hiçbiri ses etmiyor ama rahatsız olan dile getirse tabiki bir daha dokunmazdim bende .. söyleme de fayda var

Cevap yazacaktım ama erteledim neden abartıyorsunuz ki

Haklısınız cevapları okudum herkese teşekkür ederim
Detay vermek istemedim çünkü zaten sinir olduğum bir konuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…