Patronuma aşık oldum

SEVDA65

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
18
0
0
Balıkesir
Neye nerden başlycağımı inanın biliyorum.ama bildiim tek şeyy bir çıkmazın içinde olduğum.calıştığı şirkette iş sahibime asık oldum deli gibi bi ask deil ama ask işte bunun sonucuna teslim oldum.ve ol evli nerye kadar ne şekilde gidicek biliyorum tek sahibim ve onun bir sorumluluğuda var üstümde.olurda kazara hamile kalırsam napıcam yardımı edin arkadaşlarım ç çaresizim:((

canım yaa ortalık kotu nıyetlı ınsan kaynarken,sen nasıl boyle bır cahıllık yaparsın da ılk goruste asık oldugun adama teslım olursun!

hem ılk goruste ask da ne allah askına !senın kı ask degıl emın ol adamın bulundugu statü sadece senın ılgını cekmıs

orada onun emırın de calısan eleman olarak da,sana ılgı gostermesı ayrıcalık hıssetmıs ozel hıssetmssın kendını,ask degıl sadece ılgını cekmıs

ama emınım ask degıldı bu ! pekı sımdı o adam ne dıyor sana? hala orada calsıyor musun ?

adamın evlı oldugunu bılıyor muydun ?

Son düzenleme:
Onun evli oldugunu bile bile birlikte olman kötü. Bir de patronun yani, ask iyide ama o evliii.Adam ayrica seni kullaniyor. Seninle ciddi olsa hemen seninle birlikte olmazdi.

canım yaa ortalık kotu nıyetlı ınsan kaynarken,sen nasıl boyle bır cahıllık yaparsın da ılk goruste asık oldugun adama teslım olursun!

Hem ılk goruste ask da ne allah askına !senın kı ask degıl emın ol adamın bulundugu statü sadece senın ılgını cekmıs

orada onun emırın de calısan eleman olarak da,sana ılgı gostermesı ayrıcalık hıssetmıs ozel hıssetmssın kendını,ask degıl sadece ılgını cekmıs

ama emınım ask degıldı bu ! Pekı sımdı o adam ne dıyor sana? Hala orada calsıyor musun ?

Adamın evlı oldugunu bılıyor muydun ?
evet biliyordum maleseff bu saaaten sonra ne yl izzliyceğimi biliyorum.ayrılamyorum işten ayrılsam bu şekilde durum byleyken nasıılll kaam çk arıışık akıl verin bana lütenn bi cahilik yaptım evet ama bi cıkar ylu lmalı

evet biliyordum maleseff bu saaaten sonra ne yl izzliyceğimi biliyorum.ayrılamyorum işten ayrılsam bu şekilde durum byleyken nasıılll kaam çk arıışık akıl verin bana lütenn bi cahilik yaptım evet ama bi cıkar ylu lmalı

Hemen kendine yeni bir is bul, baska is bulasiya kadarda isten izin al. Isten neden ayrilamiyosun ?

onun evli oldugunu bile bile birlikte olman kötü. Bir de patronun yani, ask iyide ama o evliii.adam ayrica seni kullaniyor. Seninle ciddi olsa hemen seninle birlikte olmazdi.

inanın ktü bişey konduramıyorum cünkü tü biri gerçekten deil.. Ask değil evet ama belkide bi haayranlık karşılıklı lu herşey evet amaa suan nasl davraanacağımı hiç bilmiyrum :((

yuva yıkanın yuvası olmazmış. olmasın da!
nasıl bir iğrençliktir ki bu, bile bile nasıl yapıyorsunuz bunu?
o şu an güvenli limanında, evinde, karısının koynunda uyurken seni tasalar tutmuş bak bu saatte!
haaaa pardon, kesin karısıyla çok mutsuzdur, sorunları vardır, zaten boşanacaklardır! seni cinsel hayatına renk katacak bir obje olarak görmüyordur asla! sadece sana aşıktır o, hı hı evet, öyledir kesin.
yazık sana! aldattığı karısından çok sana yazık! şu durumda derdine düştüğün tek şey hamile kalmamak!

Son düzenleme:
çok terbiyesiz bir insansın
allahtan korkunda yok senin.
aynısı senin başına gelse kocan senin aldatsa .sana herşey reva.
dalga mı geçiyorsun bizle ..:4::4::4::4:
ne ekersen çanağına o gelir kaşığına .
şunu untma hiçbir zaman hayatın normal olmayacak.. yuva yıkan pis kadın olarak anılcalsın hep.
yazık yazık o anaya babaya yazık nasıl bakıyorsun onların yüzüne:41::41::41:

adam evlimiiii ala ala ya ...bunun caresimi var sonunda olan sana olucak sap gibi ortada kalacan bide evli oldugunu bile bile yazik karisina

hamilelikten bahsediyorsun demekki defalarca birlikte olmussun ustelik korunmamissin demek

isten ayril allah yardimcin olsun

sana mutlaka ikinci sahiplenen biri olur kesinlikle olur
sonra üç ,dört
onlarada aşık olursun

canım sen en basından hata yapmıssın .hadı dıyecegım kı ; evlı oldugunu bılmıyordun kandırdı senı dıyecegım ama ,adamın evlı oldugunu bıle bıle

bu hataya kalkısmıssın kı uzulerek soyluyorum kı ; en basından dusunecektın bunu .haketmıssın demek ıstemıyorum hıc bır kadına

bu cumleyı layık gormuyorum ama ,erkekler acımasızdır canım o adam sana bunu dıyecektır "hakettın bılıyordun evlı oldugumu zorlamadım senı "dıyecek .

yuva yıkanın da yuvası olmaz ,keske 5 dakıkalık zevkın ugruna yıkmakla mesgul oldugun yuvayı da dusunseydın .

bılıyorum cok kızıyorsun bana ama, ınan ben de cok kızıyorum evlı barklı adamlarla ılıskı yasayıp da cozum arayanlara.

uzgunum senı tatmın etmedım yorumumla .

bu arada canım ,harflerı yutmadan yazarsan senı anlamak da gucluk cekmeyız :34:

Son düzenleme:
adam evlimiiii ala ala ya ...bunun caresimi var sonunda olan sana olucak sap gibi ortada kalacan bide evli oldugunu bile bile yazik karisina

hamilelikten bahsediyorsun demekki defalarca birlikte olmussun ustelik korunmamissin demek

isten ayril allah yardimcin olsun

şuan yurt dışnda zatennn bitiyo gibi artık ama cahilliğimi sindireiyorum kendii tü kullasnlmış hissediyorum te rua giden dokunan bu

buk kdr ilerlediği için ayruulamıyrum.sorumlu hissediyorum kendimi.

Adami senin kullandigini bile bile halen neden ayrilamiyosun ? kendini daha da kötü durumlara atiyosun. Neye sorumlusun ki. Iliskine mi ? Buna iliski denmez m...s hayati denir. Düsünsene aynisini evledigin esin yapsa. Gercekten vicdanin varsa ayrilirsin.

Son düzenleme:
benım anlamadım ; bu adamın evlı oldugunu bıle bıle bırlıktelık yasadın cınsellık paylastın

pekı sımdı sorun ne ? adamın evlı olmasından dolayı mı vıcdan azabı yasıyorsun ( kı sanmıyorum en basından evlı oldugunu bılıyordun )

yoksa adam,amacına ulastıkdan sonra sana sahıp cıkmadı da o yuzden mı caresız hıssedıyorsun kendını .

2.şık buyuk ıhtımal gıbı

Son düzenleme:
Back
X