Patronuma aşık oldum

İleride bu yaptıklarının pişmanlığını çok yaşayacaksın,belki bugün senin yaptığını evlendiğinde eşin sana yapacak..
evli bir adamla birliktelik yaşıyorsun,senin dert ettiğin şey,
adamın evli olması değil,
seni kullanması değil,
hamile kalmak !!!..
yapacağın şey çok basit canım,sevgili patroncuktan para alıp çocuğu aldırırsın..

Son düzenleme:
şurda biri çıkıpta o adamı suçlamamış,kadınlar kadın olarak kendi hemcinslerine salıdrmaya ne kadar meyilli,erkekler ne kadar değerli suçsuz günahsız,bütün suç kadınlarda zaten,aman benim kocam yapmaz yapsa şöyle olur böyle olur diyenler ,nasıl bu kadar emin oluyorsunuz,erkek egemen maço zihniyeti dünden kabullenmişken nerde kadın hakları nerde dayanışma hani göremiyorum,yahu bu erkekler ne kadar değerli böyle ne kadar saf ne kadar iyi pehh.. önce kadınlar kadın olarak kendi cinsine gereken değeri verse erkekleri bu kadar sütten çıkmış ak kaşık yerine koymasa,konu sahibi oh çok iyi yapmış demiyorum ama sizce sadece hatalı olan bu kızmı? bumu adamın aklını çeldi? yapmayın allah aşkına yüzyıllar önce kız bebeklerini diri diri kuma gömenlerden biraz farkımız olsun artık kaç asır geçti.... biraz kendimize değer verelim ve unutmayın o erkekleri doğuranlar ve büyütenlerde iste bu zihniyetteki kadınlar,daha küçükken kendikadın cinsini aşağılamayı erkek evlatlara ezdirmeyi öğretiyoruz maalesef,ve sonuç aldatan adam kurban, mağdur ,saf ........

Allah senin gibi kadınlardan hepimizin yuvasını korusun.mağdur duruma düşürdüğün kadının ne suçu var.düzgün düzgün işine git gelsene.duygudur aklın kayar kendine hakim olmalıydın. o adam asla seninle evlenmez.kendini düşürdüğün durum duyduğum en kötü durumlardan biri.bir de bekaretini vermişsin yuuuh diyorum.geleceğine nasıl bakıyorsun merak ettim ?

Back
X