Patronuma aşık oldum

Burada artık ne üslup kalmış ne de eleştirnin ölçüsü...İnsanlar böyle bir durumun içinde olduklarında zayıflaşırlar..Herşeyi yapabiliecek radde gelirler.Burda ne insanlığını ne kadınlığını ne şerefini ne haysiyetsizliğini bırakmayanlar !!!! konu sahibi sizlerin bu lafları yüzünden kendine birşey yapsa vicdanın rahat edecek mi ??Zannetmem ya neyse..
Ne hata yaparsa yapsın bir insan.Ne kadar suçlu olursa olsun.Kullanılan üsluplara bak...Allah konuyu açanın durumuna düşürmesin beni ama ondan önce istediğim aciz ve çaresiz kalırsam sizin gibilerin diline düşürmesin inşallah.Şimdi saldırın durun hadi..

şimdi senin aşkına da sana da bişey yazardım da site güzel takılmak istiyorum atılmak istemiyorum sen anla ama

kizim kac yasindasin sen, yazarken bile harfleri hep eksik yaziyorsun, okunmuyor bile dogru düzgün...
umarim yedigin haltin farkindasindir ve bir an önce isden ayrilip kendine yeni bir hayat kurarsin... bu ne ahlaksizlik yaaaaa, evli oldugunu bile bile hem asik ol hemde git yemeden icmeden iliskiye gir... sen neye güvendin Allah askina?????? o adamin esine yazik degilmi??? neden yuva yikmaya calisiyorsun????? bide gelmis yardim istiyor yaaa.....:kkk::kkk:

Bi an kendimi patronun karısının yerine koydum da.:14:Ya Rabbim kimseye yaşatmasın,ama oluyor işte yine de.:26:

Senden bir yaş büyüğüm.Ne bu acele ayıp sorması ? Üstelik evli bir adamla.

O kadar düzgün,yaşına uygun,bekar insan var ki etrafta.

Ama yasaklar hep cazip gelir insana.

Ne diyebilirim ki,yazacağım ama engel oluyorum kendime.

Allah o kadıncağıza yardım etsin.

Ha bir de.Lütfen sizin gibi insanlar aşktan bahsetmesin.Yaşadığınız aşktan başka her cacığa benziyor.

Ha bir de.Lütfen sizin gibi insanlar aşktan bahsetmesin.Yaşadığınız aşktan başka her cacığa benziyor.

fantazi bunlarınki anacım fantazi....
patron sekreter fantazisi....
eski türk filmlerinde olur yaa hani patron kıza para yedirir aç gözlü kızda aşık oldum ayağına elinde olan tek şeyi patrona verir anlarsın işte.....

hoş bi ifade olmucak ama durumun tablosu bu: adamın metresisin ne bekliyosun ki?
kullanıyor seni işte.adam evli yuva yıkan kadın konumundasın yarın öbür gün evlendiğinde senin de yuvanı yıkarlar.bi de ya hamile kalırsam diyorsun hey allahım ya:)
bir an önce aklını başına topla bitir bu ilişkiyi.gururlu ol biraz ağır ol.

Burada artık ne üslup kalmış ne de eleştirnin ölçüsü...İnsanlar böyle bir durumun içinde olduklarında zayıflaşırlar..Herşeyi yapabiliecek radde gelirler.Burda ne insanlığını ne kadınlığını ne şerefini ne haysiyetsizliğini bırakmayanlar !!!! konu sahibi sizlerin bu lafları yüzünden kendine birşey yapsa vicdanın rahat edecek mi ??Zannetmem ya neyse..
Ne hata yaparsa yapsın bir insan.Ne kadar suçlu olursa olsun.Kullanılan üsluplara bak...Allah konuyu açanın durumuna düşürmesin beni ama ondan önce istediğim aciz ve çaresiz kalırsam sizin gibilerin diline düşürmesin inşallah.Şimdi saldırın durun hadi..

tabi herkesin düşüncesi kendine yanlızzzz eleştirilecek şeyler var ama bu eleştirilecek bir konu değil evli bir adam var ve o adamın bir de karısı var belki de çocukları var siz bekarsınız anlaığım kadarıyla evlilik nedir biliyormusunuz öyle sevgili olmaya benzemiyor ben kızdım küstüm diyip çekip gidemiyorsunuz çocuk var arada birde diyelim ne olacak o çocukların hali yazık kızımıza aklı partorunun neresinde bilemeyiz cebinde mi makamında mı kalbinde mi yoksa başka yerinde mi o aşık oldu efendim yapacak bir şey yok diye o çoluk çocuk neden sefil olsun kızımızın aşkı yüzünden neden bir kadın dul kalsın dul kelimesinden nefret ediyorum ama kullanmak durumunda kaldım siz eleştirin bakalım neresinden eleştiriyorsunuz üzüldüm durmuna ama her genç kızın başına gelir diyebiliryor musunuz hayır gelmez çünkü aile terbiyesi alan veya ahlak kurallarını bilen bir bayanın yapacağı iş değil bu hee şöyle olsaydı ben de saygı duyardım eleştirmeğe '' aşık oldum elbetteki söyleyemem ona evli kendimden nefret ediyorum işimi değiştiriyorum '' gönül bu derdik üzülme derdik bu farklı bişey kestirebildiniz mi bilmem az bile söylemişiz birde karısın düşünün olur mu işi varmı ev hanımı mı bunları duyduğunda arkasında ailesi duracak mı yoksa böyle igrenc bir durumda yapacak bir şeyi olmayacak mı ...bu kızımızın aşkı yüzünden bütün hayatı nasıl olacak.siz dert etmeyin kızımız biz yazdık diye kendine falan bişay yapmaz o yapsaydı başka bir şey olduğunda yapardı patron sevgisiyle !!!kendine kıyamaz birde öyle düşünüyorum neticede kendi zevkleri için bir aileyi yok saymış bir kadından bahsediyoruz .başınıza gelmez umarım da geldiğini düşünün sizin eşinizle bunları yaşayan bir kadın yazıyor bizde ağzımıza geleni söylüyoruz terbiyye çerçevsinde elimizden geldik kadar alkışlardınız bizi alkışlarrr

Yuva yıkanın yuvası olmazzzz Allah seni bildiği gibi yapsın ne diyim.:4: Aldatılan kadın için gerçekten çok üzgünüm :14:

sahte konu açtınız anladıkta harflerde bu denli tasarrufa neden gittiniz işte onu anlamadım ben?

valla bu tarz konululardan böğğğ geldi artık gidin aşık olun yatın acaba hamilemiyidim deyinn vs vs her b.ku yemeyi biliyosunuz gayet güzel gelipte burdan akılda almayın paylaşımda yapmayın lütfen

Neye nerden başlycağımı inanın biliyorum.ama bildiim tek şeyy bir çıkmazın içinde olduğum.calıştığı şirkette iş sahibime asık oldum deli gibi bi ask deil ama ask işte bunun sonucuna teslim oldum.ve ol evli nerye kadar ne şekilde gidicek biliyorum tek sahibim ve onun bir sorumluluğuda var üstümde.olurda kazara hamile kalırsam napıcam yardımı edin arkadaşlarım ç çaresizim:((

Hamile kalırsan konuşuruz, şimdi öncelikli mesele adamın eşinin ve çocuklarının senin yüzünden düştüğü durum

tabi herkesin düşüncesi kendine yanlızzzz eleştirilecek şeyler var ama bu eleştirilecek bir konu değil evli bir adam var ve o adamın bir de karısı var belki de çocukları var siz bekarsınız anlaığım kadarıyla evlilik nedir biliyormusunuz öyle sevgili olmaya benzemiyor ben kızdım küstüm diyip çekip gidemiyorsunuz çocuk var arada birde diyelim ne olacak o çocukların hali yazık kızımıza aklı partorunun neresinde bilemeyiz cebinde mi makamında mı kalbinde mi yoksa başka yerinde mi o aşık oldu efendim yapacak bir şey yok diye o çoluk çocuk neden sefil olsun kızımızın aşkı yüzünden neden bir kadın dul kalsın dul kelimesinden nefret ediyorum ama kullanmak durumunda kaldım siz eleştirin bakalım neresinden eleştiriyorsunuz üzüldüm durmuna ama her genç kızın başına gelir diyebiliryor musunuz hayır gelmez çünkü aile terbiyesi alan veya ahlak kurallarını bilen bir bayanın yapacağı iş değil bu hee şöyle olsaydı ben de saygı duyardım eleştirmeğe '' aşık oldum elbetteki söyleyemem ona evli kendimden nefret ediyorum işimi değiştiriyorum '' gönül bu derdik üzülme derdik bu farklı bişey kestirebildiniz mi bilmem az bile söylemişiz birde karısın düşünün olur mu işi varmı ev hanımı mı bunları duyduğunda arkasında ailesi duracak mı yoksa böyle igrenc bir durumda yapacak bir şeyi olmayacak mı ...bu kızımızın aşkı yüzünden bütün hayatı nasıl olacak.siz dert etmeyin kızımız biz yazdık diye kendine falan bişay yapmaz o yapsaydı başka bir şey olduğunda yapardı patron sevgisiyle !!!kendine kıyamaz birde öyle düşünüyorum neticede kendi zevkleri için bir aileyi yok saymış bir kadından bahsediyoruz .başınıza gelmez umarım da geldiğini düşünün sizin eşinizle bunları yaşayan bir kadın yazıyor bizde ağzımıza geleni söylüyoruz terbiyye çerçevsinde elimizden geldik kadar alkışlardınız bizi alkışlarrr

Olmadı konu sahibini taşlayalım meydana çıkartıp hı ne dersiniz ?Bir insana ahlaksız demek kimsenin ne sizin haddinize benim haddime!!Herşeyin bir sınırı var.Burası sanal ortam diye kimse bu şekilde rahat klavye kullanamaz.Konu sahibine bazı mesajları savcılığa mahkemeye verme hakkını bile doğuruyorsunuz farkında değilsiniz.(Örnekleri var bunun )Ben olsam anında verirdim şurdaki en az 6-7 üyeyi.Alsınlar başlarına belayı.Umrum olmazdı..O yüzden doz diyorum ya herseyin dozunda yapmak... ama hala siz evli değilsiniz anlamazsınızdan giriyorsanız olaya devam edin hakaretlere dedim ya saldırın.

size diyecek başka bir şey bulamıyorum ben ,siz devam edin biraz daha yazarsam hukuktan girip tıptan çıkacaksınız bu konu gerçek, değil bilemiyorum evliyim başıma böyle bir şey gelsin istemem böylelerinden de allah korusun beni sizin için normal olabilir kişiler af edilir olabilir benim için asla değil. toplumumuzda ahlak kuralları var evet benim kurallarım kendime benim gibi düşünenlere ,herkes farklı düşünebilir fakat kimse kimsenin canını yakamaz yuvasını yıkamaz ...

Yazdıklarımı doğru şekilde anlamlandırırsanız konu açısından mutabık olduğumuzu göreceksiniz ama sürekli aynı şeyi tekrarlayıp duruyorsunuz-size normal gelebilir bana gelmiyor size normal gelebilir bana gelmiyor,evliyim bana normal gelmiyor........-Eee tamam.Ben size yanlış düşünüyorsunuz demiyorum anlamıyor musunuz ?Ben hakarete varan yorumlardan bahsediyorum...Neyse..Olur da biri buraya emniyete ifade vermeye çağrılıyorum burada yazdığım bir yorumdan diye başlık açılırsa o başlıkta görüşürüz...

Ayrıca ben sizi kastetmemiştim niye üstünüze aldınız ki yazdığımı savunmaya geçtiniz ??

allah buyuktur bekle ve gör okadına yaptıklarının kımbılır kac katı senden cıkacak
bıraz utanmada yokkı hala dewm edıyorsun
bıde yatmıssın mıdem bulanıyor artık senın gbılerı okudukca gordukce

allah eslerımızı senın gbı .....( nasıl bı sıfat yazıcamı bılemıorm ) korusun

AMİN

Yazdıklarımı doğru şekilde anlamlandırırsanız konu açısından mutabık olduğumuzu göreceksiniz ama sürekli aynı şeyi tekrarlayıp duruyorsunuz-size normal gelebilir bana gelmiyor size normal gelebilir bana gelmiyor,evliyim bana normal gelmiyor........-Eee tamam.Ben size yanlış düşünüyorsunuz demiyorum anlamıyor musunuz ?Ben hakarete varan yorumlardan bahsediyorum...Neyse..Olur da biri buraya emniyete ifade vermeye çağrılıyorum burada yazdığım bir yorumdan diye başlık açılırsa o başlıkta görüşürüz...

Kendimi anlatmak adına yazıdığım şeyleri size art arta yazılmış gibi gelebilir şuan sizin canınızı ne yaksa sizi hayattan ne soğutsa derseniz böyle bir şey yaşamak derim bundan size çok tepti verdim belki .. size ilk başta cevap verdiğim yorumunuzu okursanız ne demek istediğimi anlarsınız ,haklısınız olabilir hakaret ediliyordur ama başka bir konu üzerinden edilse sizinle aynı tepkiyi verirdim ,ben burda tepki vermem herneyse tartışmanın anlamı yok böyle bi konuda da kimse kimseyi ifadeye falan çağırmaz hadi konu sahibi yaptı böyle birşey diyelim son zamanlarda aldatılan kadınlar aldatmaya sebep kadınları mahkemeye veriyor bunu göze alabilecek mi arkadaş. takmayın bu kadar siz zaten rahatsızlk verecek bir durum olsa kk yönetimi el koyar işe iyi günler diliyorum size

Back
X