Patronuma aşık oldum

Adam senin baglandigini gordugunde seni isten cikaracak. Bunlari cok gorduk bu sitede. Hele bir hevesini alsin.

Siddetli gecimsizlik yasayip da esinden ayrilmayan erkekler var. Bir de erkekler duzenli hayatlarinin bozulmasini istemez.

Cok agir olacak kusura bakma lutfen ama sen onun icin cerezsin. Su an belki seni seviyor gibi davraniyor ama dedigim gibi hevesini alinca senden kurtulmaya bakacagi asikar.

kazara hamile kalmak ne demek ya? korunursun,kazaya davetiye çıkırmazsın.burada akıl vermeyle olacak iş mu bu? adam evli,sen belirli yaşa gelmiş bir insansın,Allah herkese akıl vermiş onu kullanmayı dene bence artık.o işi de patronunu da bırak hemen.kim senin tek sahibin o kısmı anlamadım ama hiçbir insan diğerinin sahibi değildir,evcil hayvan mıyız ki bizi sahiplensinler!

Çok afedersiniz ama ben şunu anlıyorum, yanılıyorsam düzeltin :D

kazara hamile kalmak;sevişecek sevişecek o sperm kardeşlerle yumurta kardeşler buluşacak :)

Valla iyi cesaret seninki

Evli adamla yatmandan bahsetmiyorum( dikkat et aşk yaşaman, sevgili olman falan demiyorum ; yatmak bunun adı, çünkü adam seninle sadece şehvetini dindiriyor)

Burada konu açma cesaretinden bahsediyorum; varya seni parça pinçik ederler, depresyona girersin; hayatının akışı değişir okuduklarınla ben karışmam.:55:

Yaptığın hatadan dolayı yanında olacak ve destek olacak kimseyi bulamazsın burada. Asla yadırgamıyorum. 20 yaşın verdiği cahillik desem bende 20 yaşındayım. Neler görüyorum,kimlerler baş etmek zorunda kalıyorum. Ama birşeyi iyi biliyorum ki bu işin yaşla,başla ilgisi yok.. Herşey beyinde bitiyor. Hadi diyelim adam evli olduğu halde kendini tutamadın aşık oldun.. Tmm.. Ama nasıl birlikte olursun? Üstelik o adam sana kendini bi ''mal'' gibi hissettirmiş. Çok afedersin ama kullandığın ''sahibim'' kelimesinden bu ortaya çıkıyor. Kızmıyorum, yadırgamıyorum.. Bize de düşmez zaten.. Ama.. durum bu dereceye gelmiş sen hamile kalmaktan korkuyorsun. Şuan hamile değilsen neden korkuyorsun ki? Çık kendi yoluna git.. Kopamıyorum vs deme.. Adam öyle bi bıraktırır ki kendinden.. Emin ol feleğin şaşar.. Ne diyim Allah yardım etsin..

ben kesinlikle yıkılsın isteiyorum.ben bu durumdan bu saplantıudan nasıl kurtulacğm te srun bu sunu anladımki sartlar ne olursa lsun ilk sahibim olduğundanmı bilinmez uaklaşamıyorum.

ilk sahibim nedemek ya???????????????

oldu olacak kuma olarak git karısının yanına.

Çok afedersiniz ama ben şunu anlıyorum, yanılıyorsam düzeltin :D

kazara hamile kalmak;sevişecek sevişecek o sperm kardeşlerle yumurta kardeşler buluşacak :)

ben adlandıramıyorum bu durumu.kazara hamile kalmak ilginç bir cümle..keşke öyle kolay olsa..kınamıyorum kesinlikle ama bir ilişki sonucu hamile kalıncağını bilen bir insan korunma yollarını da bilmeli değil mi? olan o günahsız yavrulara oluyor.hadi onu da geçtim konu sahibinin asıl dert etmesi gereken evli bir adamla birlikte olması bence,o adamın bir eşi var ve zavallı kadın herşeyden habersiz.ama hala ilişkisinin geleceğini düşünüyor,tek bir vicdan yükü hissetmeden.

merhaba anlamadim sen ilk gorusten sonra nasil onunla birlikte olursun ,hem bile bile ki, o adam evli ,belkide cocugu bile var ,sen neye guvenipte onunla oldun malum o karisindan ayrilip sana kosan biride degil belkide ,sadece benim fikirimce o seninle gonul eglendirmek istiyor .gununu geciriyor ,yuz verme

allah yardım etsin sana...

yapıcak bişi yok sen bu yolu seçmişsin artık bile bile kendini kullandıracaksın ve bunun devamı gelicek bir kere oldum mu devamı gelir:19:

kendini ondan uzak tutman gerekirken hala yok ayrılamam yok işten çıkamam sorumluluğum var demen senin hala kendini kullandırmak istemen beni çok sinir etti :47:

birde ilişkiye devam ediceksin ki hamile kalmayı düşünebiliyosun aklında hamile kalırsam beni hiç bırakmaz düşüncesi var ise yanlış öyle bi adam olsa idi karısına yapmazdı bunu
azıcık düşünceli ol sakın ikinizden bir çocuk dünyaya getirme çocuğa yazık olur :50:

sen bu kadar değersiz misin?????

otur ve bu soruyu kendine sor, ve ona göre hareket et.
herkes hakettiğini yaşarmış bunu da unutma,bu senin seçimin.

Eşime sonsuz bir güvenim olmasına rağmen, senin gibi bayanların çevresinde-çevremizde var olduğunu bilmek bile üzüyor beni.

Allah yardımcın olsun.

adamın karısının ne suçu var ya!! sen evli olsan o adamın karısının yerinde olsan gelir ağlarsın ama diğer kadın rolünden pek memnunsun!! Sen ve senin gibiler yüzünden kaç yuvaya ateş düşüyor.
Hiç de acımam kardeşim sana, insan kendisine yapılmak istemeyeni yap-ma-ya-cak!

Keşin dalga geç.iyorsun bizle kesin ne demek ya nasıl bir destek bekliyorsun kafam aklım almıyo ya bir insan ne kasdar igrenc olursa işte o kadar iğrenç sin erkek milleti kandırabildigini agına dusurur bunu bilmeyecek kadar cahil olmadıgını bu birlikteliği de isteyerek yaptıgına emınım arkadaşların dedıgıni gibi kaç yuva ya ateş düşüyo siz gibiler yuuzunden kendine gel hamile olma riski taşıyorsan bunu yok et ve onların çrvresinden uzaklaşşşşşşşşşşşşşşş

konu aykırı olduğu için mi acaba bu rağbet??
konuyu açan kişinin profiline hiç mi bakmıyorsunuz
ya da mesaj sayısına? yeni üye ve toplamda 17
mesajı var..girip bir daha bakmamış ve muhtemelen
bakmazda bunca yorumdan sonra kolay kolay...:ssz:

Nedemek aşık oldum,

Bu kadar basit mi aşk ?

Evli ,belki çocuklu bir adam 2 güzel söz söyledi diye mi aşık oldunuz? yoksa patron olmasından mı etkilendiniz?

İnsanın birazcık kendisine saygısı olur,kadınlık gururu olur.

Ama biz burda boşuna konuşuyoruz,siz zaten birazcık duyarlı olsanız evli bir adamla ilişki yaşamazdınız.

Ya hamile kalırsam sorusunu da hiç ciddiye almadım ,

20 yaşında bir kadın muhakkak korunma yöntemlerini biliyordur,fakat uygulamadığınıza göre belkide istiyorsunuz hamile kalmayı.

hamile kalırsam ,boşanıp benimle evlenir diye düşünüyorsunuz belki,KİMBİLİR???????

bide benim anlamadığm bu yolculuga başlarken ne amaçlarla yada ne hayal kurarak böyle bişeye kalkıştın ki?
seni yargılamak yada yaptığın şeye şiddetle cevap wermek istemiyorum insan bu, hataya düşebilir ama önemli olan bundan ders çıkarıp aynı hataları tekrarlamamaktır..
sana tek tavsiyem o adamı bırak ,evli bir adamla nereye kadar devam edebilirsin ki?..
o işten de çık başka bir iş bulursun..
kızlığını sorun ediyorsan onunda çözümleri var teknoloji gelişti..
hamile kalırsan da aldırırsın yapacak bişey yok o yuvayı yakamazsın..
seninkisi kesinlikle aşk değil bunu unutma..
acı veren ve vicdani duygularını bastıran hiçbir his aşk olamaz..
bundan sonraki hayatına da düzgün insanları koy..
tercihlerini düzgün yap!..
belkide hayatına yön vermek için böyle bi durumdan ders alman gerekliydi o yüzden bunları göz önüne alarak kendine düzgün ve doğru bir yol çiz..
dilerim allah yardımcın olur..

Neye nerden başlycağımı inanın biliyorum.ama bildiim tek şeyy bir çıkmazın içinde olduğum.calıştığı şirkette iş sahibime asık oldum deli gibi bi ask deil ama ask işte bunun sonucuna teslim oldum.ve ol evli nerye kadar ne şekilde gidicek biliyorum tek sahibim ve onun bir sorumluluğuda var üstümde.olurda kazara hamile kalırsam napıcam yardımı edin arkadaşlarım ç çaresizim:((

ben kesinlikle yıkılsın isteiyorum.ben bu durumdan bu saplantıudan nasıl kurtulacğm te srun bu sunu anladımki sartlar ne olursa lsun ilk sahibim olduğundanmı bilinmez uaklaşamıyorum.

şuan yurt dışnda zatennn bitiyo gibi artık ama cahilliğimi sindireiyorum kendii tü kullasnlmış hissediyorum te rua giden dokunan bu

Teslim oldum...Sahibim...Kullanıldım...

Bunlar ne biçim laflar ? Böyle düşünebilecek bir genç kızın adımlarını daha dikkatli atması gerekirdi.
Madem toplum kurallarını hiçe sayan,tabuları yıkan kız gibi davranıyorsun,o halde bu düşünce tarzı nedir ?

Pişman mısın değil misin anlamadım.Pişmansan,çözümü basit.Hem işten hem adamdan ayrılırsın.

Evet 20 yaşndaym ben

Aferin sana 20 yaşında evli adamla birliktesin ffakat adamın evli olmasını yaptığın yanlışı değil de hamile olup olamayacağını dert ediyorsun ya pesss.Ayrıca o adamın kumaşı bozuk bir kere bugün karısını aldatan yarın metr..sini de aldatır nesin kii onun için? Ne diyim allah ıslah etsinn

İnsanlar sana çok kızmış, ifade tarzlarının bazılarından hoşlanmasam da sonuna kadar haklılar. Yaşın bazı şeyleri anlamayacak nitelikte değil. Yaptığının hata olduğunu biliyorsun ve sonu olmadığını da biliyorsun. Bunda düşünecek bir şey yok, işten ayrıl biraz kafanı dinle ama en başta tövbe et. Rabbinden af dile ve bir daha böyle bir hataya düşmemek için dua et. Kendi değerini bil, özellikle şu ilk sahibim lafın çıldırttı beni. Ben beslediğim hayvanlarıma bile kızım ya da oğlum diye hitap ediyorum, sahipleriyim demiyorum. Sen kendini ne kadar değersiz görüyorsun. Kadınlık onuru bu kadar çiğnenir mi be kızım. Kendini kullandırma, aşkından ölsen de yapma bunu. Keza hissettiğin şey aşk da değil. Aşk karşılıklıdır, paylaşılır, sadece yatakta yaşanmaz.

Dilerim hatandan döner ve normal bir hayat yaşamaya başlarsın. Ziyan olmadan düzgün bir aile kurmanı temenni ediyorum.

Back
X