Patronumu düsünmeden edemiyorum

konu sahibi eğlenmek için bir konu açıp muhtemelen ziyaretçilerden okuyup okuyup kahkahasını atmıştır.

Kendine gelmeni öneririm
Önce eşinden boşanarak mesela
Sadece eşin için üzüldüm

Kendine gel derim ben

Konu hortlamışken yazmazsam içimde kalır. Bu, her haltı yeyip : "Ama büyük konuşmayın!" lâfına ayar oluyorum. Insanların medeni hâli birinden etkilenmelerine engel değil de, kaç kişi evli barklı iken birini alttan alttan gelecek planları yapıp, buraya ciddi ciddi konu açacak kadar kafasına takar Allah aşkına! Âleni aldatma bu işte. Patron da ne iyi yalnız, evli değil ama bir kadına karım diyor, başka bir kadına öpücük atıyor falan!

İvedilikle ayrılın işinizden.
Böyle devam ederseniz Allah korusun eşinizden ayrılırsınız.

İvedilikle ayrılın işinizden.
Böyle devam ederseniz Allah korusun eşinizden ayrılırsınız.

Ay eski konuymuş ve yorumda öncesinde yapmışım sanırım.
Madem konu hortlamış konu sahibi ne yaptınız ayrıldınız mı işinizden diye sorayım bari ?

Reactions: bay
İki aşk bir arada olmaz birinin sevgisi daha ağır basar sende buna göre seçim yap ya boşan ya da işinden ayrıl böyle düşündüğünüzü bilse eşiniz ons çoo büyük bir saygısızlık olur gururuna hakaret olur vazgeçemezseniz bu durumdan eşinizden boşanın onunda vaktinden almayın aynı şey siizn başınıza gelse eşiniz bir başkasını düşündüğünde heyecanlansa siz ne hissedersiniz kusura bakmayın ama bu dediğiniz bir çeşit aldatma bile olur zihninizede yerleşmiş çünkü

Eski konuymuş üzgünüm ama bir insan birini severken başkasından hoşlanmaz diye bir şey yok.

İlişkide,evlilikte sorunlar vardır eksiklik vardır. Hepimiz insanız büyük büyük konuşmayalım zira başa gelmedikçe anlaşılacak bir şey değil. Umarım işten ayrılmışsınızdır konu sahibi.

Benim yorumumdada büyük konuştuğum bir şey yok sadece kendi fikrim ve deneyiimiim var bana görede birini gerçekten seviyorsan o ilişkideki eksiklikleri görmezsin hissetmezsin böylelikle başka birinide düşünmezsin bu sadece beniö deneyimim büyük konuştuğum bişey değil elbette hepimiz insanız eksikler hatalar olur herkeste vardır ama madem bu konu buraya açılmış orta bir cevap yazılmasıda konu sahibini pek etkilemez onun yönlendirecek sadece fikir amaçlı bu şekilde yazdım elbette başımıza gelmez diye bişey yok herkesin başına gelebilir ama fikrim bu yönde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…