Patronumu düsünmeden edemiyorum

Adam gayette ilginin farkindadirki sana opucuk atma cesareti var:)) woww cok heyecanli:))) keske bekar olsaydiniz ikinizde o zmn guzel heyecanlar derdik.. kocani seviyosun ama monoton olmus hersey ki gozun disariya kaymis.. ya buyuk bi yanlis yapican ya da isten cikacan.. cunku anlattiklarini okuyunca hata yapmama sansin yok gibi.

Kira derken sadece kiradan bahsettmedim tabiki. Hayatimi yasantimi karsilayan bir para kazaniyorum. Esimin parasiyla gecinmiyorum. Isten cikmak maalesef söylendigi kadar kolay degil. Ayrica %90 yorumlarda yazmadigim seyler iddia edildi.

psikoloğa git duygu karmaşası yaşıyosun

Sen evli bir kadinsin.
Acilen kendine gel.
Evliligine heyecanlandiracak farkli seyler üret.
Gerekirse isten ayril .
Bu yol, yol degil.
Aman ha....

Kira derken sadece kiradan bahsettmedim tabiki. Hayatimi yasantimi karsilayan bir para kazaniyorum. Esimin parasiyla gecinmiyorum. Isten cikmak maalesef söylendigi kadar kolay degil. Ayrica %90 yorumlarda yazmadigim seyler iddia edildi.
Tamam para tabii ki onemli. Zaten insanlar da burda kolay kolay isten cik demez.
Ciddi bir durum var, bakin sizin kontrolunuzun disindaki dusunceleriniz sizi rahatsiz etmis ki burda konu aciyorsunuz. Biraz zaman gectikten sonra eylemleriniz de kontrolunuzden cikarsa gercekten paranin bir anlami kalacak mi ?

Eğer biri kafanızı karıştırıyorsa bu eşinizi zannetiğiniz gibi sevmediğinizdendir. Sadece henüz yanlış birşey yapmadığınız için olayı anlamsızlaştırıyorsunuz. Adam önemli değil. Bugün o işten çıkarsınız yarın başkası çıkar karşınıza. Kafanız karışıyorsa evliliğinizi gözden geçirin.

Cok Tesekkür ederim.

Gelip gecici bir durum oldugunu biliyorsun.
Ama madem duymak istiyorsun; zaten esini sevsen ona sadik olurdun, gozun kimseyi gormezdi. Gonul kaymaz. Gonul bostur biri gelir yerlesir. Dolu bardak su almaz diyelim buna.

Olayin uygunsuzlugunu bir yana birak, esinle sorunlar cozulmedi ve bosandin. Sonra yaninda calisan evli kadina yan gozle bakan adamla guzel bir hayat mi hayal edeceksin? Nasil guveneceksin? O sana nasil guvenecek?

Herkesin icinde opucuk atan adam seni insanlarin gozunde ne duruma dusurdu bundan bahsetmiyorum bile.

Dimyat a pirince giderken evdeki bulgurdan olma. Durduk yere kafani da karistirma.

Aklindan cikar, baska is ara bul hayatinin akisini degistir.

Sonra sakin kafayla evliligini degerlendirirsin.

Böyle seviyeli yorumlara ihtiyacim vrdi tesekkürler. Üzerinde Düsünmem icin yetti

evladım anlamakta neden zorlanıyorsun?
şu an hayransın. dip dibe ne olacak ?
yarın öbür gün aşık olacaksın.

ilk sayfadaki yorumuma neden cevap yazmadın?
hangisi daha zor?

Bircok cevap yazdim bazi yorumlara sira gelmedi maalesef. Bulmam lazim sorunu tekrar

Böyle seviyeli yorumlara ihtiyacim vrdi tesekkürler. Üzerinde Düsünmem icin yetti

Sizin yaptiginizi normallestiren yorumlar seviyeli isten ayril,evliligini degerlendir diyen yorumlar seviyesiz mi ?
Neden objektif bakamiyorsunuz? Durust olun kendinize,esiniz sunu yapsa ne hissederdiniz? Kendinizi kandirmaya calismayin, sizin icin soyluyorum. Esiniz adina uzuldum.

Bence birbirinize zaman taniyin belli mi olur kocanla bosanip patronla evlenirsin.Insan arada midede kelebek istiyor tabi.Hem kocanida piyasaya sal iyi erkek bulamiyoruz valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…