Ciddi soyluyorum bazi konulara hayret ediyorum.
Arkadaslar nefesinize yazik,elinize yazik. Konu sahibi !
Burda size insanlar tavsiyede bulunuyor gayet saygi cercevesinde diyorlar ki is degistirin zira yazdiklariniz akillara zarar. Ama siz begenmiyorsunuz, anlamadim sizin esinizi zihninizde aldatmanizin bedeli kira bedelinizden daha mi geride kaliyor?
Sizin kira derdiniz,bu vicdani yukumlulugun altinda ezilmenizden daha mi zor geliyor?
Siz bence buradan,olur oyle sorun degil, normal gibi yorumlar okumak icin acmissiniz konunuzu. Cozum aradiginizi su tepkilerinize bakarak zannetmiyorum.
psikoloğa git duygu karmaşası yaşıyosunBeklentim benim durumumu yasamis olanlar cikarda bana akil verir yönündeydi. Gelip gecici oldugunu bilmek isterdim yada evliligimde görülmeyen problemleri netlestirecek biri cikar umuduyla yazdim buraya. Ama bosuna yazmisim galiba. Burda kimse kimseye yardim etmek icin yazmiyor
Tamam para tabii ki onemli. Zaten insanlar da burda kolay kolay isten cik demez.Kira derken sadece kiradan bahsettmedim tabiki. Hayatimi yasantimi karsilayan bir para kazaniyorum. Esimin parasiyla gecinmiyorum. Isten cikmak maalesef söylendigi kadar kolay degil. Ayrica %90 yorumlarda yazmadigim seyler iddia edildi.
Cok Tesekkür ederim.Patron da ilgini fark etmiş, öpücük atmış. Bir süre sonra fiziki öpücük olur. Sonra hayatımdakini zaten sevmiyorum, evlenmeyeceğim konuşmaları. Bikaç kez buluşup bir şeyler yaşarsınız. Bir süre sonra o sıkılır. Hayatındaki insanın zaten hiçbir şeyden haberi yoktur. O utanmadan devam eder yaşantısına. Senin şu anki heyecanın yerini büyük bir pişmanlık ve acıya bırakır.
Bunları hep gördük.
İşten çıkman tek çözüm. İş aramaya başla. Bulduğun an çık. Patronla da yalnız kalmamaya çalış.
Beklentim benim durumumu yasamis olanlar cikarda bana akil verir yönündeydi. Gelip gecici oldugunu bilmek isterdim yada evliligimde görülmeyen problemleri netlestirecek biri cikar umuduyla yazdim buraya. Ama bosuna yazmisim galiba. Burda kimse kimseye yardim etmek icin yazmiyor
Böyle seviyeli yorumlara ihtiyacim vrdi tesekkürler. Üzerinde Düsünmem icin yettiEski konularınıza biraz göz gezdirdim. Eşinizle şu anki durumunuz nedir bilmemekle beraber eski konularınıza göre aranızda hep bir kopukluk, iletişim sorunları, cinsel soğukluk durumları yaşanmış. Mutsuz olduğunuz bir ilişki içindeyseniz aklınız başka insanlara kayabilir, karşı cinsten gelen herhangi bir ilgi sizi bambaşka noktalara sürükleyebilir. Yaşadığınız şey bir ilgi açlığı mı yoksa gerçek bir beğeni mi buna karar vermelisiniz önce. Daha sonra da eşinizle içinde bulunduğunuz durumu incelemelisiniz. Yaşadığınız bu durum fiziksel olmasa da zihinsel aldatmaya giriyor, üzgünüm.
evladım anlamakta neden zorlanıyorsun?
şu an hayransın. dip dibe ne olacak ?
yarın öbür gün aşık olacaksın.
ilk sayfadaki yorumuma neden cevap yazmadın?
hangisi daha zor?
Böyle seviyeli yorumlara ihtiyacim vrdi tesekkürler. Üzerinde Düsünmem icin yetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?