• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patronumun Çıplak Fotoğrafları!!

konuyu açan kızcağaza yuklenen arkdslar olmuş bazıları guzel tespitlerde de bulunmuş. adamın fotoları sildiğini gerçekten nasıl öğrendin ? bi daha bakmak mı istedin o fotolara bende anlayamadım açıkcası.

Adamın gay olma ihitimali de var.sonuçta onlar da evlenip çoluk çocuk sahibi olabiliyor.annemin bi arkadaşı da kocasının çekmecesinden vibratör bulmuştu.kadın atamamıştı aylardan onun psikolojisini :1: ve ben biyerde okumuştum.erkekler izlemekten zevk alırmış kendilerini.yatak odasında tavanda aynanın sebebi buymuş :34:

Adamın gay olma ihitimali de var.sonuçta onlar da evlenip çoluk çocuk sahibi olabiliyor.annemin bi arkadaşı da kocasının çekmecesinden vibratör bulmuştu.kadın atamamıştı aylardan onun psikolojisini :1: ve ben biyerde okumuştum.erkekler izlemekten zevk alırmış kendilerini.yatak odasında tavanda aynanın sebebi buymuş :34:

Dogru dediniz.. Gay olma hitimal çok büyük gibi görünüyor..

konuyu okuyunca aklıma aklıma şarkıcı Doğuş' un twitterda yayınladığı saksılı çıplak fotoları geldi. siz de ayıcıklarla falan foto çekmiş demişsiniz gülümsedim :)

Back
X