Patronumun Çıplak Fotoğrafları!!

konuyu açan kızcağaza yuklenen arkdslar olmuş bazıları guzel tespitlerde de bulunmuş. adamın fotoları sildiğini gerçekten nasıl öğrendin ? bi daha bakmak mı istedin o fotolara bende anlayamadım açıkcası.

Adamın gay olma ihitimali de var.sonuçta onlar da evlenip çoluk çocuk sahibi olabiliyor.annemin bi arkadaşı da kocasının çekmecesinden vibratör bulmuştu.kadın atamamıştı aylardan onun psikolojisini :1: ve ben biyerde okumuştum.erkekler izlemekten zevk alırmış kendilerini.yatak odasında tavanda aynanın sebebi buymuş :34:

Adamın gay olma ihitimali de var.sonuçta onlar da evlenip çoluk çocuk sahibi olabiliyor.annemin bi arkadaşı da kocasının çekmecesinden vibratör bulmuştu.kadın atamamıştı aylardan onun psikolojisini :1: ve ben biyerde okumuştum.erkekler izlemekten zevk alırmış kendilerini.yatak odasında tavanda aynanın sebebi buymuş :34:

Dogru dediniz.. Gay olma hitimal çok büyük gibi görünüyor..

konuyu okuyunca aklıma aklıma şarkıcı Doğuş' un twitterda yayınladığı saksılı çıplak fotoları geldi. siz de ayıcıklarla falan foto çekmiş demişsiniz gülümsedim :)

Back
X