PATRONUMUN TACİZİ

Karşılıklı masajlar yapılmış, dudaklarına yapışmış ve sen sadece karşılık vermemişin. bir de evlisin. oo işler yolunda herhalde. Barış Manço dan'Gibi Gibi' yi armağan ediyorum sana

Konu başlığı yanlış olmuş.. Bunu patronumla elleşmek diye yazmalıydın..
Ayrıca cidden fakeye benziyor durum, akşama genç abaza trolller toplanır eğleniriz diye düşündünüzmü acep

Bence sen haketmişsin. Sana ne onun ağrısından. Bence ya o işten ayrıl ya da kocandan boşan. Görünen o ki sen de zayıf davranıyorsun sadakat noktasında.

Hey Allah'ım yaaa !!! Patronuna bişey demiyorum. Bana çibanın başı sen mişsin gibi geldi. Biri görür ne yaa Allah görmüyor mu !! Çaksaydın ya suratına delirdim duramıyorum yerimde yok çok yanlış yok bilmem ne!! kibar nevale!! adama yeşil ışık yakmışsın resmen. Yok tepkisiz kaldım yok bilmem nee !! Bir de o işe hala gidiyor musun sen. Kocana acıdım valla.!! Gerçekleri yazdım ya banlanırsam da banlanayım kiblersin şimdi hadi durma ! Bu dünya da ölmeyecekmiş gibi yaşayanları anlamıyorum yaa yerin dibine girdiğimiz zaman iş işten geçecek uyanın artık yaa! Çık o işten kendine gel!

E sizin de hoşunuza gitmiş, ne güzel işte. Her iki tarafın eşleri daha mağdur, onlara daha çok yakışır bu topik.

Fazlamı erotik hikaye okudun
+1

Sen ne diye elin herifine masaj yapıyorsun ki ne hadsizlik istemek de yapmak da eşin duysa bilse ne der..?
Onun karısı duysa ne düşünür ne hisseder...

Akşam eşin masaj istese bütün gün çalıştım yoruldum olur iki yapar bırakırsın...

Fake olduğunu düşünüyorum tatlım kapı şurda

Sana yazıklar olsun.
Neden mi ? Bu yaptığınız ayıp deyip bir tokat atmadığın için.
Kendine hiç mi saygın yok orada çalışmaya devam ediyorsun ?
İlginç

Cekıl dıye yapıstırsa ıdın tokadı ne sakın sakın konusuyorsun anlamadım adam evlı sen evlı.

Ayrıca elın adamına masaj yapmak nedır ya... onu bırak kendın oturmusun onune bı de. Cekıp cıkaydın ya bı sure odadan. Gıdısat bellı ımıd basından.

Konu sahibi en son 15.33 te girmiş. Çok merak ettim bunca yazılanı merak etmedi ki acaba :)

Patronumun tacizi yazmış bide yaa. Elleştik demiyoda

sana dokundu mu dokundu Allaha ne verdiyse tekme tokat bağırtı çığırtı hepsi üstüne kocamı bile arardım ben olsam dövsün diye.eğer bunun için işten atacaksa atsın yerine o. birini bulup onun üstünde deneme yapsın o p. adam giriş yapmış gelişme sonucuda nuri alço gibi yapar i. herif.

Odada kamera yokmuştan sonra neler çıkacak acaba dedim de fantezi yarım kalmış yazık olmuş yeaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…