Bence sen haketmişsin. Sana ne onun ağrısından. Bence ya o işten ayrıl ya da kocandan boşan. Görünen o ki sen de zayıf davranıyorsun sadakat noktasında.Merhaba arkadaşlar,bana kızmayın anlatacağım konuda değişik bişey başıma geldi.ben bir yılı geçik bir yerde çalışıyorum.Bir patronum 45 yaşında,diğer iki patronum 26-28 yaşlarında falan.Sürekli aynı odayı paylaştığım Y.Bey ile birlikte oturuyorduk ortalığı topladık dosyaları yerine yerleştirdik odalarda klima var sadece tek bi yerde soba var(o anki oturduğumuz yer) ve kamera yok orada.Sonra patronum çok yoruldum boynum çok ağrıyo masaj yapabilir misin bana dedi şaşırdım burda mı ben mi dedim evet çok az lütfen dedi tamam dedim yapıyorum bi taraftan da hem korkuyorum hem çekiniyorum.Sonra dedim başka biri görse yanlış anlar dedim bırakayım mı artık dedim yok ben bakıyorum telefondan kameralara dedi , biraz daha yapıp bıraktım artık ben. sonra geldi kendisi yapmaya başladı bana.yok gerçekten gerek yok dedim ben otur otur dedi oturdum tekrar.Daha sonra çok terlemişsin sen dedi ve göğüslerime doğru geldi eli onlara dokundu ben şok oldum sonra birden dudağıma yapıştı bende herhangi bi istek görmeyince bıraktı yaptığınız çok yanlış bişeydi dedim ben ne olduğunu bile anlamadım dedim niye böyle bişey yaptınız diye sordum seni ne zamandır çok arzuluyodum dedi bi anlık bişeydi dedi.Bu adam evli 5 ay önce falan evlendi,bende evliyim bu arada 4 ay olacak benimde.ikimizde bekarken ben bu patronumdan hoşlanmıştim ama şimdi eşimi çok seviyorum beni durduran en büyük şey bu olduDün gelmiş bana sen kendini zorda kalmış gibi mi hissettin hiç zevk almadın mı diye sordu bana kusura bakma dedi bende evet dedim yaptığınız şey ilk ve son olsun dedim.ben vicdanen rahat edemem suçluluk hissederim elim ayağım titredi dedim.bugün patronum bana çok ters davranıyo sanki hata yapan yanlış yapan benmisim gibi haksız yere böyle yapınca da sinir oluyorum siz olsanız ne yapardınız???
130. Beğenen şanslı kişi ben olayımKerhane olmayan bir işyeri arardım herhalde.
+1Fazlamı erotik hikaye okudun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?