PATRONUMUN TACİZİ

Bu ne sacmalik,bu ne ahlaksızca bir durum.Bir kere masaj olayı yanlış,öpme olayina gelirsek madem isteksizsiniz ben olsam o adamın ağzını,burnunu dağıtır,bir daha geriye dönmemek üzere çıkar giderdim. Bir de ertesi gün geri donmussunuz.Ayrıca evli olmasaniz devam edecektiniz demek ki.Suna da dikkat ettim adam arzuluyordum demis,seviyorum dememis.Demek ki amac farkli.Kusura bakmayın kalp kırmak istemem.Ama haklisiniz Esinize karşı vicdan azabı duymalisiniz.Bunu yapan adam birgün kapıyı üzerinize kapatıp baska şeylerde yapabilir Allah muhafaza.

Bu konu bana kalirsa fake

Fakat gercek olma ihtimalini dusunursek sen evli bir bayansin o azgin patron sana gel bana masaj yap dediginde tepkini gösterip kapiyi vurup cikip ertesi gün o is yerine ugramamaliydin... Durumuda esine bildirmeliydin... Sahsen ben olsam bunu yapardim...

Ofis ortamlarindan bu yuzden nefret ediyorum iste yeri geldi anlatmak istiyorum bu tarz bir sey bir is görüsmesinde benimde basima geldi lanet olsunki....

Kimse sana yapilan kadar ileri gidemez benim uzerimde, bu kadar feci degildi benimkisi fakat herif beni bir programda denemeye alirken pc masasina oturuyordum o ara kalcama dokunmaya calisti acaba yanlismi anladim elimi carpti derken pcde isim bitti kalkarkende ayni muhabbeti yapti dokundu bende kayis atti mouse firlattim attim ciktim gittim ofisten...

Herifin amaci ertesi gün belli oldu faceden eklemeler mesaj atmalar beni arayip gel ise basla bugun demeler rahatsiz etmeler hattima varana kadar degistirdim facemi kapattim... Böyle karaktersiz adamlara firsat vermeyin...

Birde evlisin olayida gülerek anlatiyorsun esine yazik....

Yıllardır çalışırım kendimle hiç bukadar gurur duymamıştım.

patron sapıksa sen de az değilsin ondan aşağı kalmazsın konu sahibi edep yahuu illahi edep

Boyle bir taciz (ki bence sende musade ettin taciz falan degil) durumunda bu kadar sogukkanli soru-cevap mumkun degil ki. Cok sacmasiniz. Ya fakesiniz ya zaten aliskinsiniz boyle igrencliklere.

Hadi onun niyeti belli. Senin masaj yapman ve hala burda konu acman ne? Cikarsin isten yada sikayet edersin ama bisi yaparsin yani! Egerki gercekten rahatsiz olduysan tabi.

Sizi öptü sizde sadece soru mu sordunuz ben o an ne bulduysam kafadan aşağı geçirmiştim ve iş yerinden çantamı alıp çıkardım o an bu ne yaa yuhhh yani hele masaj muhabbetine hiç girmiyorum erkekler neysr evli bekar farketmiyor ama size evli bi bayan olarak yakıştıramadım

Hahaha ay bir de taciz demez mi
Kusura bakma da adam zorla bir şey yapmamış, masaj falan yapmışsın ne alaka yani, sen de isteklisin diye düşünmüştür.

İnsanın bile isteye kabul ettiği davranışlar taciz olarak değerlendirilmez. Siz bile isteye izin vermişsiniz. Tacize falan uğradığınız yok hanımefendi. Bir an önce kendinize gelin.

Oha diyorum, herife masaj yapmissin, ustune dudaklarina yapismis ve ertesi gun yine ise gitmissin. Ben olsam direk savciliga giderdim isyerinde tacizden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…