- Konu Sahibi yalnizkus_
-
Patron olduğunu unutmuş sanırım, personeli de kendisine ait bir şey sanıyor hadsiz.İş yerinde ki patronumuz bana karşı epeydir sıcak ama fazla sıcak kanlı davranıyordu. Kızlar seni çok seviyor, abi gibi çok seviyor diyorlardı hep. ben de öyle olduğunu düşünüyordum ama son zamanlarda kiminle mesajlasıyorsun, nereye gidiyorsun şeklinde sık sık sormaya başladı. Bir ara mesajlaşırken telefonu tuttu, kontrol etti, okudu mesajları şok oldum ne diyeceğimi bilemedim. Sizce özel bir ilgisi olabilir mi?
İş yerinde ki patronumuz bana karşı epeydir sıcak ama fazla sıcak kanlı davranıyordu. Kızlar seni çok seviyor, abi gibi çok seviyor diyorlardı hep. ben de öyle olduğunu düşünüyordum ama son zamanlarda kiminle mesajlasıyorsun, nereye gidiyorsun şeklinde sık sık sormaya başladı. Bir ara mesajlaşırken telefonu tuttu, kontrol etti, okudu mesajları şok oldum ne diyeceğimi bilemedim. Sizce özel bir ilgisi olabilir mi?
Seni çok seviyor kısmı doğrudur ama abi gibi değil. Ve bana daha çok takıntılı biri gibi değil. Mesafeli davranın bence telefonunuza baktığında ise hemen kapatın. Tam ağzına vurmalık ama neyse.İş yerinde ki patronumuz bana karşı epeydir sıcak ama fazla sıcak kanlı davranıyordu. Kızlar seni çok seviyor, abi gibi çok seviyor diyorlardı hep. ben de öyle olduğunu düşünüyordum ama son zamanlarda kiminle mesajlasıyorsun, nereye gidiyorsun şeklinde sık sık sormaya başladı. Bir ara mesajlaşırken telefonu tuttu, kontrol etti, okudu mesajları şok oldum ne diyeceğimi bilemedim. Sizce özel bir ilgisi olabilir mi?
Özel bir ilgisi olduğu aşikar. Ama siz bunu nasıl göremiyorsunuz o enteresan.İş yerinde ki patronumuz bana karşı epeydir sıcak ama fazla sıcak kanlı davranıyordu. Kızlar seni çok seviyor, abi gibi çok seviyor diyorlardı hep. ben de öyle olduğunu düşünüyordum ama son zamanlarda kiminle mesajlasıyorsun, nereye gidiyorsun şeklinde sık sık sormaya başladı. Bir ara mesajlaşırken telefonu tuttu, kontrol etti, okudu mesajları şok oldum ne diyeceğimi bilemedim. Sizce özel bir ilgisi olabilir mi?
Bir ara mesajlaşırken telefonu tuttu, kontrol etti, okudu mesajları şok oldum ne diyeceğimi bilemedim.
Özel ilgisi olsa ne değişir kocam bile bunu yapamaz. Özel hayata saygı diye bir şey olmalı bence.Sizce özel bir ilgisi olabilir mi?
Yaşiniz kac bilmiyorum patronunuz evlimi onuda bilmiyoru ama size karşı ilgisi oldugu belli .ama bu sizin özelinizi kurcalama hakkini vermiyor .bu insanla yanlişlikla beraber oldugunuzu düşünemiyorum şimdi böyleyse ileriyi düşünemiyorum .sizde ona göre davranin eger istemiyorsaniz .bana yapilsa o işten sebebim olur o davraniş ne haddine benim telimi elimden almayaİş yerinde ki patronumuz bana karşı epeydir sıcak ama fazla sıcak kanlı davranıyordu. Kızlar seni çok seviyor, abi gibi çok seviyor diyorlardı hep. ben de öyle olduğunu düşünüyordum ama son zamanlarda kiminle mesajlasıyorsun, nereye gidiyorsun şeklinde sık sık sormaya başladı. Bir ara mesajlaşırken telefonu tuttu, kontrol etti, okudu mesajları şok oldum ne diyeceğimi bilemedim. Sizce özel bir ilgisi olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?