Patronun eşini nasıl pişman edebilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aklıma “Herkes sana kanalize mi olacak?” lafı geldi.

Çok teşekkür ederim görüşlerinize saygı duyuyorum fikirlerinizi görüşlerinizi paylaştığıniz için cevapladiginiz için sağolun
Çocuklar bile sevmedikleri , kafa yapılarının uymadığı diğer çocuklarla mahallede, okulda konuşmuyorlar. Sizin derdiniz ne? Cidden hiçbirimiz anlamadık.

Allah'ın selamı ya Hanımefendi herkes ben gibi düşünmek zorunda değil ben kendi fikrimi söyledim bu da sizin görüşünüz aynı düşünmek zorunda değiliz
Allah’ın selamı ne ya? Asıl anlamayan sizsiniz. Ben de inançlı insanım ama herkese Allah’ın selamını vermiyorum , beklemiyorum da karşı tarafdan

Selama karşılık vermemek kabalıktır. Bunda bi sorun yok. Yüz yüze baktığınız, tanışıklığınız olan insanlar bunlar. Ve evet, sizden hoşlanmasalar da sizle arkadaş olmak istemeseler de halka açık alanda bir şeyler yiyip içerken dil ucuyla da olsa teklif etmek, hele de çocuğa teklif etmek nezakettir, görgü kuralıdır.
Buraya kadar tamam.

Ama sizin bunu bu kadar dert etmeniz hiç sağlıklı değil. Yapmayın etmeyin. Böyle yaşamak çok yorucu değil mi ? En fazla "ne kadar nezaketsiz insanlar" diyip geçeceğiniz bir konuya bu kadar takılmanız, hırslanmanız, gelip konu açmanız, ısrarla herkese aynı cevapları yazmanız dışardan biraz takıntılı olduğunuzu gösteriyor. Bence asıl bunu dert edin. Ben niye bu kadar önemsiyorum böyle ufak tefek şeyleri benim asıl derdim ne diye sorgulayın. Bırakın insanları. Ne yapalım her yerde her ortamda her türden insan var işte. Bir arada yaşamak zorundayız , umursamamayı, gülüp geçmeyi öğrenmemiz gerekiyor.

Allah'ın selamı ya Hanımefendi herkes ben gibi düşünmek zorunda değil ben kendi fikrimi söyledim bu da sizin görüşünüz aynı düşünmek zorunda değiliz
Anlamadığınız, size üyelerin anlatamadığı şey bu durumu abartmaniz. Tamam selam vermemeleri ayıp, kabalık etmişler. Ee bitti gitti. Zorundasin madem bir baş selamı verir karşılık geldi mi diye bakmazsın bile bundan sonra.
Sen sürekli beni cagirmadilar. Ikram etmediler. Digerleriyle konuşuyor, bana böyle yapiyor vs vs. takıntılı bir sekilde devam ediyorsun. Nasıl pişman ederim. Nasıl pesimde koştururum falan diyorsun. Bunun normal olmadığını anlatmaya çalışıyor insanlar.
Biri sana selam vermezse vermez. Ayıp olduğunu düşünüyorsan yok sayarsın olur biter.

Allah’ın selamı ne ya? Asıl anlamayan sizsiniz. Ben de inançlı insanım ama herkese Allah’ın selamını vermiyorum , beklemiyorum da karşı tarafdan

Hayır polis

kızımın canı pasta börek istedi ben istemem kızım git sen iste çocuksun dedim utandı
Hadi çocuk özenebilir diye düşünüp ikram etmemek onların ayıbı olsun da çocuğa git iste demek nedir yahu? Biz çocukken annem uyarırdı birinin yiyeceğine özenirseniz sakın kimseden istemeyin gelin bana söyleyin ben size alırım/yaparım derdi. Birinden gidip yiyecek isteyeceğiz ha, annem çıldırırdı. Siz bir de çocuğu teşvik ediyorsunuz git iste diye, çocuk sizden daha yüksek sosyal zekaya sahip ki gidip insanları rahatsız etmemiş.

Neyine pişman edeceksin sizinle vakit geçirmek istwmiyor, benimle de kafanı yorma eşine çocuğuna bak demiş. Eşin de bu kadar sacmalamasin üst rütbe diye onun karısıyla herkes anlaşmak zorunda mı ?

Edemezsin sizi ciddiye almayan insanları neden bu kadar ciddiye alıyorsunuz umursama işin gücün yok mu başka arkadaş edin kendine çok tuhaf yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…