- 10 Nisan 2014
- 42.652
- 114.121
- 798
- Konu Sahibi Findiginhasi
-
Hanımağa gibi yani ? O lojmanda sıradan evde oturmuyordur o zaman. Konağı vardır lojman sınırları içindeKarısına da patron karısı diyorlar atlama orayı!!!!
Aklıma “Herkes sana kanalize mi olacak?” lafı geldi.Bugün parkta kadınlar oturuyordu bu kadınları önceden tanıyorum afiyet olsun dedim hiçbiri sağol demedi yemek yemiyorlardi daha benim canım sıkıldı merhaba demedim oturanlar içinde eşimin üst rütbeli patronunun karısı vardı selam vermemezlik yapamıyorum eşim zora düşerim ver diyor afiyet olsun dedim hiçbiri halimi hatrimi sormadı gel otur demediler nezaketen de olsa afiyet olsun dedigimede pişman oldum kızımın canı pasta börek istedi ben istemem kızım git sen iste çocuksun dedim utandı gidip istemedi gururumu ayaklar altına alıp pasta isteyemezdim getirip pasta bile vermediler çocuğuma bu patronun karısına daha önce mesaj yazmıştım iki kere cevap vermedi instegramda paylaşım yaptı kirildigimi dile getirdim kimseyi bu kadar onemseme eşin ve çocukların dışında ben eşimle vakit geçiriyorum dedi bugün kadınlarlaydi ben pikniğe çağırdım cevap verme tenezzulunde bile bulunmadı umursamaz biri bu kadınla yakınlık kurmaya çalıştıkça saygısızca davranıyor bugünde bıyık altı güldü selam veeden geçti yanımdan ben bu kadını nasıl peşimden kosturabilirim bana sana nasıl davraniyorlarsa öyle davran dedi derdin olunca şöyle dedi bugün selam bile vermedi masaya davet etmedi bide giderken selam vermedi bıyık altı güldü bu kadın patron eşi ben bu yaptığına nasıl pisman edebilirim
Konuyu kapatıyorum bana ışık oldunuz sağolun iyi aksamlarÇok teşekkür ederim görüşlerinize saygı duyuyorum fikirlerinizi görüşlerinizi paylaştığıniz için cevapladiginiz için sağolun
Çocuklar bile sevmedikleri , kafa yapılarının uymadığı diğer çocuklarla mahallede, okulda konuşmuyorlar. Sizin derdiniz ne? Cidden hiçbirimiz anlamadık.Çok teşekkür ederim görüşlerinize saygı duyuyorum fikirlerinizi görüşlerinizi paylaştığıniz için cevapladiginiz için sağolun
Hanımefendi konuşma değil selama cevap vermemekÇocuklar bile sevmedikleri , kafa yapılarının uymadığı diğer çocuklarla mahallede, okulda konuşmuyorlar. Sizin derdiniz ne? Cidden hiçbirimiz anlamadık.
E vermek zorunda da değil. Siz niye bunu anlamıyorsunuz.Hanımefendi konuşma değil selama cevap vermemek
Allah'ın selamı ya Hanımefendi herkes ben gibi düşünmek zorunda değil ben kendi fikrimi söyledim bu da sizin görüşünüz aynı düşünmek zorunda değilizE vermek zorunda da değil. Siz niye bunu anlamıyorsunuz.
Allah’ın selamı ne ya? Asıl anlamayan sizsiniz. Ben de inançlı insanım ama herkese Allah’ın selamını vermiyorum , beklemiyorum da karşı tarafdanAllah'ın selamı ya Hanımefendi herkes ben gibi düşünmek zorunda değil ben kendi fikrimi söyledim bu da sizin görüşünüz aynı düşünmek zorunda değiliz
Anlamadığınız, size üyelerin anlatamadığı şey bu durumu abartmaniz. Tamam selam vermemeleri ayıp, kabalık etmişler. Ee bitti gitti. Zorundasin madem bir baş selamı verir karşılık geldi mi diye bakmazsın bile bundan sonra.Allah'ın selamı ya Hanımefendi herkes ben gibi düşünmek zorunda değil ben kendi fikrimi söyledim bu da sizin görüşünüz aynı düşünmek zorunda değiliz
Allah’ın selamı ne ya? Asıl anlamayan sizsiniz. Ben de inançlı insanım ama herkese Allah’ın selamını vermiyorum , beklemiyorum da karşı tarafdan
Hayır polisPatron dediğinizde asker eşinizin üstü herhalde öyle anladım, çocuğunun doğum gününe gitmeyince ceza alma durumu da varmış. Eşlerin arasındaki ilişkiye mi bağlı bu adamların görevleri, uzak olduğum bir ortam ama çok saçma geldi. Eşiniz size anlamsız bir şekilde zorluyor ve siz karşılık alamadıkça daha çok hırslaniyorsunuz. Birebir karşı karşıya gelirseniz selam verirsiniz sadece, başka türlü yanına gitmenize gerek yok, çok istiyorsa eşiniz gitsin.
Hadi çocuk özenebilir diye düşünüp ikram etmemek onların ayıbı olsun da çocuğa git iste demek nedir yahu? Biz çocukken annem uyarırdı birinin yiyeceğine özenirseniz sakın kimseden istemeyin gelin bana söyleyin ben size alırım/yaparım derdi. Birinden gidip yiyecek isteyeceğiz ha, annem çıldırırdı. Siz bir de çocuğu teşvik ediyorsunuz git iste diye, çocuk sizden daha yüksek sosyal zekaya sahip ki gidip insanları rahatsız etmemiş.kızımın canı pasta börek istedi ben istemem kızım git sen iste çocuksun dedim utandı
Neyine pişman edeceksin sizinle vakit geçirmek istwmiyor, benimle de kafanı yorma eşine çocuğuna bak demiş. Eşin de bu kadar sacmalamasin üst rütbe diye onun karısıyla herkes anlaşmak zorunda mı ?Bugün parkta kadınlar oturuyordu bu kadınları önceden tanıyorum afiyet olsun dedim hiçbiri sağol demedi yemek yemiyorlardi daha benim canım sıkıldı merhaba demedim oturanlar içinde eşimin üst rütbeli patronunun karısı vardı selam vermemezlik yapamıyorum eşim zora düşerim ver diyor afiyet olsun dedim hiçbiri halimi hatrimi sormadı gel otur demediler nezaketen de olsa afiyet olsun dedigimede pişman oldum kızımın canı pasta börek istedi ben istemem kızım git sen iste çocuksun dedim utandı gidip istemedi gururumu ayaklar altına alıp pasta isteyemezdim getirip pasta bile vermediler çocuğuma bu patronun karısına daha önce mesaj yazmıştım iki kere cevap vermedi instegramda paylaşım yaptı kirildigimi dile getirdim kimseyi bu kadar onemseme eşin ve çocukların dışında ben eşimle vakit geçiriyorum dedi bugün kadınlarlaydi ben pikniğe çağırdım cevap verme tenezzulunde bile bulunmadı umursamaz biri bu kadınla yakınlık kurmaya çalıştıkça saygısızca davranıyor bugünde bıyık altı güldü selam veeden geçti yanımdan ben bu kadını nasıl peşimden kosturabilirim bana sana nasıl davraniyorlarsa öyle davran dedi derdin olunca şöyle dedi bugün selam bile vermedi masaya davet etmedi bide giderken selam vermedi bıyık altı güldü bu kadın patron eşi ben bu yaptığına nasıl pisman edebilirim
Edemezsin sizi ciddiye almayan insanları neden bu kadar ciddiye alıyorsunuz umursama işin gücün yok mu başka arkadaş edin kendine çok tuhaf yaniBugün parkta kadınlar oturuyordu bu kadınları önceden tanıyorum afiyet olsun dedim hiçbiri sağol demedi yemek yemiyorlardi daha benim canım sıkıldı merhaba demedim oturanlar içinde eşimin üst rütbeli patronunun karısı vardı selam vermemezlik yapamıyorum eşim zora düşerim ver diyor afiyet olsun dedim hiçbiri halimi hatrimi sormadı gel otur demediler nezaketen de olsa afiyet olsun dedigimede pişman oldum kızımın canı pasta börek istedi ben istemem kızım git sen iste çocuksun dedim utandı gidip istemedi gururumu ayaklar altına alıp pasta isteyemezdim getirip pasta bile vermediler çocuğuma bu patronun karısına daha önce mesaj yazmıştım iki kere cevap vermedi instegramda paylaşım yaptı kirildigimi dile getirdim kimseyi bu kadar onemseme eşin ve çocukların dışında ben eşimle vakit geçiriyorum dedi bugün kadınlarlaydi ben pikniğe çağırdım cevap verme tenezzulunde bile bulunmadı umursamaz biri bu kadınla yakınlık kurmaya çalıştıkça saygısızca davranıyor bugünde bıyık altı güldü selam veeden geçti yanımdan ben bu kadını nasıl peşimden kosturabilirim bana sana nasıl davraniyorlarsa öyle davran dedi derdin olunca şöyle dedi bugün selam bile vermedi masaya davet etmedi bide giderken selam vermedi bıyık altı güldü bu kadın patron eşi ben bu yaptığına nasıl pisman edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?