- 30 Aralık 2009
- 23.389
- 92.806
- 1.123
- Konu Sahibi Findiginhasi
-
Polisin üst rütbeli olanına teşkilatta patron mu diyorlar?
İtalyan mafyası gibi hiyerarşili bir lojman hayatıPolisin üst rütbeli olanına teşkilatta patron mu diyorlar?
Karısına da patron karısı mi?
Ceycey teşkilattan dayısını arar bak kizdirmayalim.İtalyan mafyası gibi hiyerarşili bir lojman hayatı
Tamam anladım ama demek ki kadın istemiyor veya saygısız biri sizin kadar ince dusunemiyor. Biraz özgüvenli olun böyle şeylere takılarak hayat geçmez. Ve çocuğunuza bir şey vermek zorunda değiller. Çocuğunuzun canı hiç tanımadığıniz insanların masasından da bir şeyler çekebilir çocuk bu ya sonucta çok alakasız bir yerde canı bir şeyler cekebilir. İster misiniz tanımadığınız insanlardan bir şeyler almasını? Bu sorun edilecek bir şey değil ya çok canı çektiyse evde yaparsınız. Gerçekten gereksiz takıntı yapmışsınız. Patronun karisina selam vermezseniz eşinizin işinden olacağı hikayesi de bana çok inandırıcı gelmedi. Oyle bir şey varsa da başınızla selam verir geçersiniz. İlla birebir yakın olmak zorunda degilsiniz ya.Sadece davet değil birkere çağırdı tamam dedim son dakika ekti başka bir kadınla oturdu numaramı kaydetmemis bir bahaneyle aldı yaptığı saygisizliga sinir oldum selam verene insan selam verir Allah'ın selamı sonuçta birde çocuğum orda tuttururken beni geçtim çocuğu goruyolar bitane verebilirler çocukya yaptıklarını gördü canı istedi evede gitmek istedi çocuğuma yaptıkları çok çok canımı sıktı
O kadar önlerinden geçtim başta selam verdim hiçbiri cevap vermeyip cocuklarimi beni gördüler yanımdan geçtiler selama cevap vermeyip kalkarken merhaba demek bana hiç samimi gelmiyor başta niye cevap vermedin o kadar yanımdan geçtin merhaba demedin dibinden geçti kalkarken merhaba bana çok yapmacık geldi ondan dedimEnayi yurduma koymak ne demek ben sizin yazdıklarınizdan hiç birşey anlamiyorum
Çocuğa da zarar veriyorsun bu eziklik psikolojisi mi yapışıklık mi artık neyse onu kullanma çocukta örnek alacak bu saçma hareketini. Çocuğun canı çekti eve gitmek istedi diyosun eee? Geç evine pişir taşır yedir kızına. Herkes seni düşünmek zorunda değil ayrıca üst rütbeli eşleri ile işin ne boşver polis eşleri ile takıl işte. Zor birisinSadece davet değil birkere çağırdı tamam dedim son dakika ekti başka bir kadınla oturdu numaramı kaydetmemis bir bahaneyle aldı yaptığı saygisizliga sinir oldum selam verene insan selam verir Allah'ın selamı sonuçta birde çocuğum orda tuttururken beni geçtim çocuğu goruyolar bitane verebilirler çocukya yaptıklarını gördü canı istedi evede gitmek istedi çocuğuma yaptıkları çok çok canımı sıktı
Derin devlet olmasın bu kadının kocası? Patron diyor baksanaPolisin üst rütbelisi komiser degil mi hanımlar?
Şimdi bi ablamız komiser karısını mi peşinden kosturacakmis kim ayol bu patron?
Karşılaştığımda selam bile vermiycem yada baş selamı vermek daha mantikliTamam anladım ama demek ki kadın istemiyor veya saygısız biri sizin kadar ince dusunemiyor. Biraz özgüvenli olun böyle şeylere takılarak hayat geçmez. Ve çocuğunuza bir şey vermek zorunda değiller. Çocuğunuzun canı hiç tanımadığıniz insanların masasından da bir şeyler çekebilir çocuk bu ya sonucta çok alakasız bir yerde canı bir şeyler cekebilir. İster misiniz tanımadığınız insanlardan bir şeyler almasını? Bu sorun edilecek bir şey değil ya çok canı çektiyse evde yaparsınız. Gerçekten gereksiz takıntı yapmışsınız. Patronun karisina selam vermezseniz eşinizin işinden olacağı hikayesi de bana çok inandırıcı gelmedi. Oyle bir şey varsa da başınızla selam verir geçersiniz. İlla birebir yakın olmak zorunda degilsiniz ya.
Bence daha büyükbaş biri olmalı, çocuğunun doğum gününe gidilmezse ceza kesilebilirmiş. Polislerin kaderi amirlerinin karısının ve çocuklarının ellerindeymiş de haberimiz yok.Polisin üst rütbelisi komiser degil mi hanımlar?
Şimdi bi ablamız komiser karısını mi peşinden kosturacakmis kim ayol bu patron?
Patronumun karısını düşünüyorum şuan ceycey.Derin devlet olmasın bu kadının kocası? Patron diyor baksana
Gitmek istemedi oynamak istedi eziklik psikolojisi değil sonuçta biz böyle yetiştik bir çocuk gordumu ben veririm canı çeker diye ki orda goruyolarÇocuğa da zarar veriyorsun bu eziklik psikolojisi mi yapışıklık mi artık neyse onu kullanma çocukta örnek alacak bu saçma hareketini. Çocuğun canı çekti eve gitmek istedi diyosun eee? Geç evine pişir taşır yedir kızına. Herkes seni düşünmek zorunda değil ayrıca üst rütbeli eşleri ile işin ne boşver polis eşleri ile takıl işte. Zor birisin
Ben size bir selam şekli önereyim inşallah.Karşılaştığımda selam bile vermiycem yada baş selamı vermek daha mantikli
Bizim sınıfta öyle üst düzey veliler var ki , ayaklarını öpmem lazımmış bu konuya görePatronumun karısını düşünüyorum şuan ceycey.
Ofise geldiğinde peşimden kosturmak gibi çılgın hayaller kurarak uyumayı düşünüyorum inşallah gulmem hshsh
Eve gitmek istemedi aceleyle yanlış yazmışımÇocuğa da zarar veriyorsun bu eziklik psikolojisi mi yapışıklık mi artık neyse onu kullanma çocukta örnek alacak bu saçma hareketini. Çocuğun canı çekti eve gitmek istedi diyosun eee? Geç evine pişir taşır yedir kızına. Herkes seni düşünmek zorunda değil ayrıca üst rütbeli eşleri ile işin ne boşver polis eşleri ile takıl işte. Zor birisin
Polisin üst rütbelisine patron mu diyorsunuz lojmanda?Eve gitmek istemedi aceleyle yanlış yazmışım
Karısına da patron karısı diyorlar atlama orayı!!!!Polisin üst rütbelisine patron mu diyorsunuz lojmanda?
Herkes sizin gibi yetişmedi demek ki. Takılacak hiçbir şey yok mu hayatınızda.bu kadar mı dertsizsiniz.Bende lojman da kaldım zamanında tek başına da takılır insan abartmayın çocuğa da kötü örnek olmayın. Ayrıca o kadın peşinizden koşmaz böyle durur beklersiniz.Gitmek istemedi oynamak istedi eziklik psikolojisi değil sonuçta biz böyle yetiştik bir çocuk gordumu ben veririm canı çeker diye ki orda goruyolar
Güç değil saygı gösterip saygı görememek bu bir kabalik bana goreSizi takan yok siz hala güç peşindesiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?