ohoo canım kardeş bu severde söverde..Valla yanlış anlama ama keşke bir kardeşim olsa da çarşı,pazar kavga etsem .Kaba davranmış evet ama bu tarz şeyler hep oluyordur iki kardeş arasında.Çekememiştir belki
kızlar meraba öyle sinirliyim ki anlatamam
cumartesi günü kuzenlerimin sünnet yemei vardı bende kardeşim kuzenim annem ve kendim için her zamanki gittiğim kuaföreden randevu aldım zamanımız kısıtlı oldugu için kuaförede giyinmeye karar verdik kıyafetler makyaj malzemeleri filan oraya gitti saçım tamamlandı bende kıyafetimi giyindim makyajımı yaptım her zamanki gibi bi makyajdı fondotenimi sürdüm burnumu yaptırdıgım için gözlerimin altı hafif koyu renk onu kapatıcıyla kapattım gözümün üzerine eyeliner sürdüm beyaz farımı sürdüm hafif te gri car dudağımada hiç birşey sürmedim çünkü hem oruçtum hemde aşırı olur diye odadan çıktım nasıl olmuş dedim herkes var ortamda kardeşim fayvon kadını gibi olmuşsun dedine diyeceğimi şaşırdım odaya gittim annem geldi anne ne dio kuaförümün yanında konuşmasına bak bi dedim annem bagırdı bana ! konu kpandı ama çok bozuldum dünde konuyu açtım her zaman görüştügüm insanların içinde nasıl konuşuyorsun rezil ettin beni die annem birşey demiyor kızmadı bile kardeşimde daha karşılık verdi bana sanane istediğimi söylerim öyle olmuştun filan dedi annemde tepki vermiyorr susun filan dedi öyle üzüldümki kızlar anlatamam şimdi ikisiylede konuşmuyorum
kız ama valla çok ağırıma gitti valla özür diledi ama bu kaç oldu yani ilk degil ki
Kardeşin ayıp etmiş. Yaşı mı küçük? Belki de biraz patavatsızdır, bu kaç oldu demişsin de. Biraz tavır koy, yaptığının yanlış olduğunu anlasın.
boşver ve canım. Sende begendiği güzel olan birşeye burun kıvır, çok çirkin de. al intikamını. Ayyy annem 65 yaşında olmasa kardeşte kardeş diye binerdim tepesine de.. Ben doğurcam artık . Bayılıyorum ya kardeş tartışmalarına.Dünyanın en masum savaşı
kızlar meraba öyle sinirliyim ki anlatamam
cumartesi günü kuzenlerimin sünnet yemei vardı bende kardeşim kuzenim annem ve kendim için her zamanki gittiğim kuaföreden randevu aldım zamanımız kısıtlı oldugu için kuaförede giyinmeye karar verdik kıyafetler makyaj malzemeleri filan oraya gitti saçım tamamlandı bende kıyafetimi giyindim makyajımı yaptım her zamanki gibi bi makyajdı fondotenimi sürdüm burnumu yaptırdıgım için gözlerimin altı hafif koyu renk onu kapatıcıyla kapattım gözümün üzerine eyeliner sürdüm beyaz farımı sürdüm hafif te gri car dudağımada hiç birşey sürmedim çünkü hem oruçtum hemde aşırı olur diye odadan çıktım nasıl olmuş dedim herkes var ortamda kardeşim fayvon kadını gibi olmuşsun dedine diyeceğimi şaşırdım odaya gittim annem geldi anne ne dio kuaförümün yanında konuşmasına bak bi dedim annem bagırdı bana ! konu kpandı ama çok bozuldum dünde konuyu açtım her zaman görüştügüm insanların içinde nasıl konuşuyorsun rezil ettin beni die annem birşey demiyor kızmadı bile kardeşimde daha karşılık verdi bana sanane istediğimi söylerim öyle olmuştun filan dedi annemde tepki vermiyorr susun filan dedi öyle üzüldümki kızlar anlatamam şimdi ikisiylede konuşmuyorum
17 yaşında yani küçük degil bence kaç kere küstüm bide ben söyleyince söylerim öyleydi sen kimsin ki dedi
17 yaşında yani küçük degil bence kaç kere küstüm bide ben söyleyince söylerim öyleydi sen kimsin ki dedi
kız ama valla çok ağırıma gitti valla özür diledi ama bu kaç oldu yani ilk degil ki
Orada ağzının üstüne tokadı çarpmadığına dua edeceğine hâlâ sana ne mi diyor?
tatlım küçük kardeşler büyükleri kızkanır heleki ergenlikte bende öyle patavatsızdım ama şimdi birini üzerim diye ödüm kopuyor
canım öylede 17 yaşına gelmiş nerde ne konuşacak bilmeli bence
Onun dili fazla uzamış..Beğenmediyse daha düzgün belirtebilirdi.
evet patavatsız konuşma sende onunla kardeşin öyle diyince kuaförün falan naptı
kusura bakma cnm gülüyorum tipik abla kardeş didişmesi sen bizim yaşadıklarımızı duysan kulaklarına inanamazsın sizinkisi çok basit kalır yani. anenede uğraşmamak için olay büyümesin diye böyle bir tavır takınıyor belli ama en azından bir şey söylemesi lazım burada bence annen hatalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?