pavyon kadını gibi !

ne var bunda ya ben bazen kardeşime ablama falan bu ne böyle e-5 e mi çıkıyorsunuz diyip gülerdik :)

bence saygı sınırlarını aşan bi konuşma ayrıca siz bunu toplum içinde mi söylüyorsunuz o toplumda söyledi

bi kardeş ablaya daha nasıl ağır laf edecek bende ergen oldum millete böyle hakaret mi ettim bir şey bir insana bin kere söylenmez kaç kere anlattık nasıl konuşması gerektiğini artık biraz durulsun

ben neden otoriter olamadım hiç bilmiyorum

sen beğenip yakıştırdıktan sonra bosver cnm ..

alınganlık yapacak şey değil ya kardeş veya anne söylemişken.

sonuçta sana hakaret etmiyor, makyajının çok kötü olduğunu ağır bir dille eleştiriyor. kardeş olduğu için bu kadar koymamalı bence. normal haline öyle bir şey diyor mu veya her haline karşı kötü konuşuyor mu? öyleyse biraz sorun vardır kardeşinde ama bi makyajını ağır eleştirdi diye tü kaka olmaz bence.
kardeşim bana öyle dese aynaya bakarım silerim makyajımı. kardeşim o kadar ağır eleştiriyorsa vardır bir bildiği.

bir de kapatıcı ve beyaz far sürdüm diye belirtmişsin. sen de farkında gibi konuşmuşsun makyajının kötü olduğuyla ilgili. :)

Bende kardeşlerime derim kötü anlamda değil ki ?3kız kardeşim var onlarda bana der ama hiç küslük olmadı abartı olduğunu belirtmek içindir tabiii sürekli böyle bir konusma geçmez.nişanimda kuaförün yaptıfı makyajı begenmiyince kardeşimde demişti pavyona çıkmıycak nişani var pavyon karılarına benzetmişsin diye ama alınmadım acıkcası

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bence bi insan ablasına pavyon kadını gibi olmuşsun derse o hakarettir canım eğer gerçekten kötü oldugunu düşünüyorsa normal bir dillede eleştirebilir böyle ağır bir üslup kullanmaya gerek yok diye düşünüyorum açıkcası :26: ben makyajımın köötü oldugunu düşünsem zaten insan içine çıkmam neden çıkıpta knedimi küçük düşüreyim öyle degil mi kapatıcı tabiki sürdüm gözümün altında koyuluk var çünkü burnumdan ameliyat oldum bir yıl bile dolmadı morluklar geçmedi göz kapagıma açık renk far sürmeden nasıl aydınlık bir makyaj yapabilirim ki :26: ben makyajımı begendim o akşam hiç kötü bir yorum almadım kardeşim geçmiştede ağır cümleler söyledi malesef geçmiş konularıma bakarsan görebilirsin

payvon kadını normal bir tabir degil bence canım :26:

payvon kadını normal bir tabir degil bence canım :26:

Aaa normal olmadıgını biliyorum.ama kardeşide o normal olmayan seyi ona yakıstırdıgı için söylemedi onu.yakıstırmıs olsaydı gez öyle derdi.aynı onlar gibi boyqnmıssın anlamında makyajının abartı oldugunu söylenmiş.

ya ortamdan insanlar şaşırdı herkes birbirine baktı ne diyeceğimi bilemedim ben günlükte makyaj yaparım zaten bir düğün ile okul makyajı arasında fark olmalı diye düşündüğüm için göz kapağıma açık renk kapatıcı var fa r sürdüm eyeliner sürdüm göz kapagımın sonunda grili bi far sürdüm her zaman yapıorum o makyajı ruj sürmedi bile birde söyleme üslubu vardır ya o çok yanlıştı kardeşimde daha bu kış tartışıyorduk bana or... dedi bu ilk degil böyle garip konuşmaları yani

Kardeşinin yaşi kaç?hani kücükse belki hanı tam gelişme cagında bu tarz konusmalar oluyor.bbenim nişanimda kız kardeşim 14 yaşındaydı mesela.o zamanlar bizim aramızdada olursu böyle konusma ve tartışmalar.şuan ikimizde evliyiz olmaz yanı.

17 si bitti canım bence küçük degil

bende onu dicektim annemde evliydi o yaşta yani özür diledi evet ama ben konuşuyorum

Gerçekten hatasını anlaması önemli.yani öylesine özür dilemediyse uzatma bence.

o gün kaç dkka konuştum sonra özür diledi yani öylesine özür patavatsız konuşma diye uyardım dün yine saçma saçma konuşuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…