pavyon kadını gibi !

hislerim bitti ama

benzeride bende var amannn bir görsen çok beleşcidir neyim var neyim yok ister alır ama kendisinin bir iğnesine bile dokunamazsın

amanin bu kardesler bazen patavatsiz oluyor yahuuuuu benimde kardesim 8 yil sonra gordugum kardesim bana takmis kafayi bi gece birseye kizdi beni evden kovdu neye ugradigimi sasirdimbide ne kadar uzuldugumu anlatmaya gittigimde ben seni degil kocanla oglunu kovdun sen uzerine alinma dedi lafa bak cay demle oglumla kocam gidince sanki ben sefa surcem amaaa yinede cadiyi cooookkkk ozledimmmmbirkeresindede kuzenle kuafore gittik ayni konu sahibi arkadas gibi disarda bekleyen kardesime taaaaa taaaammmm nasil olmususz dedik valllahi bulent ersoyun makyajsiz hali gibi olmussunuz dedi anammmm en yakin bir yerde ayna bulduk bakdikkkk bir insan bir insani o kadarmi cirkinlestirir yahuuuu biz bile korkduk kuzenle kendimizden cadilar partisinemi gitcegiz mi anladi kuafor acaba dedikkkkkardesdir candir kandir bosverin gitsin

Milletin içinde de öyle denmez cidden abes olmuş

İphone

bide bana bagırıyor annem ne yapıyım öldüreyim mi dio

cnm allah rahmet eylesin annemde öyleydi biz 3 kız kardeşiz ben ortancayım kavga ederdik annem yapma kızım o ablan yapma kızın o küçük senden kardeşin derdi ama ablam ve kardeşim bana dediklerinden geri kalmazlardı sen aklı başındasın boşver uyma derdi dediğin gibi ne yapayım öldüreyim mi döveyim mi derdi.sende benim gibi biraz oturaklı aklı başındaysan adlarını deliye çıkarmış kardeşlerimizin laflarını duymaya alışkın olacağız ne yapalım

hiç hoş bir tabir olmamış elbette
ama kardeşinin yaşı düşünüldüğünde
ergenlik şımarıklığı ve belkide biraz kıskançlık yapmış olabileceği akla geliyor
annenin tepki vermesi gerekirdi

17 yaş küçük bir yaş değil..
biraz annenizden yüz buluyor gibi geldi..

tamam kardeşler arasında olur kavgalar ancak bu tür laflar da yakışık olmuyor.
genel olarak bir genç kızın ağzına yakışmıyor zaten, bu tür benzetmeleri kullanmak... hele ki ablasına karşı...

anneniz, nasıl konuşuyorsun sus deseydi, ya da klasik bir sinirli anne bakışı atsaydı
kardeşiniz muhtemel susardı..

ama şimdi tek kızan siz olduğunuz için her fırsatta sanane diyerek horozlanıyor

Bizimki de 17 yasinda
Çok ciddiye almayin ergen daha :)
Bizim ki gibi ayni birde sinir krizine girmesi yok mu
Amaniinn

Eski konularına baktımda tucecim kız kardeşin gerçekten ağır ergenlik geçiriyor

kardeşimi sevmek zorunda mıyım

Banada sevmiyorsunuz gibi geldi.

Aranızda karşılıklı bir kıskançlık var.

17 yaşındaki ergen kardeşim böyle bi laf etse çocukluğuna verirdim.

Siz memleket meselesi gibi anlatmışsınız..

Kardeşinizle bir sevgi saygı bağınız yok gibi,ama bunun için bence önce kendinizi suçlamalısınız..

Büyük olan siz olduğunuza göre yol gösterici olan siz olabilirdiniz.

bence biraz abartıyorsun gibi geldi. abla kardeş arasında bazen olur böle ufak kırgınlıklar. kuaförün kardeşinden daha mı değerli. nolmuş kuaförün duymuşşa sanki kardeşin öyle dedi diye öyle mi oldun. bence bu kadar basit bişeyde kardeşimi sevmiyorum falan deme. ilerde kimse yokken yanında o olacak emin ol...

Yasi geregi kendini etrafa ispatlama cabasinda bunuda sacma sapan bir espriyle yapmaya calismis ve ortaya bu cumle cikmis kendini uzmeye degmez

Valla kız kardeşim benden çekinir yani hiç elimi kaldırıp bağırmışlığım da yoktur. Abla gibi davranıyorum o kadar bugün herkesin içinde o sözü söyleyen yarın başlalarının yanında neler der. Bence az seviye koyun ablası olduğunu hissettirin küsmeyin birde yani yaşıtı mısınız sanki.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Daha 17 yaşındaymış neden bu kadar ciddiye alıyorsunuz kuaförde kimsenin de kulak astığını ay ablasına ne dedi diye düşündüğünü sanmam takılmış sana süslü püslü oldun diye aklınca ama daha büyüyecek nerede ne konuşulur öğrenecek sen kızmak yerine karşına al konuş başkalarına da yapmasın bu patavatsızlığı.

Alinmayin ama konunuzu okurken guldum :)) kardesiniz belli ki inatci ve aklina geldigi gibi konusan biri.

Ben de aynilarini anneme derim. Sapsari saclar hep makyaj vs. Tam suslenir cikacak nasil olmusum diye sorar ben rusca konusuyormus gibi taklit yaparim, babam ooo bizim natasa gelmis der gulerek cikariz evden
annemin birkez alinganlik yaptigni gormedim. Insan sevdigi insana takilir
Aile boyu patavatsizmiyiz neyiz bilemedim :))

Fakat siz uzuldugunuz halde sana ne istedigmi soylerim demek yerine ozur dilemeli veya seni kirmak istemedim diyip sarilmaliydi...
Kardesiniz biraz yasin etkisinde sanirim ama annenizle bu konuyu sikayet ederek iki kardes kavgasi gibi degil de simarmamasi hususunda uyari niteliginde paylasin.

Gerci bu tip kavgalariniz cok oluyorsa kadin da usanmistir, cozumu ikinizi birden susturmaya calismakta bulmus sanirim.
Siz kardesinize kizdikca o bu hatasini tekrarlar, hiiic orali olmayin.
Hem abartili bir makyajiniz olsa anneniz kizim daha hafif yap dugune gitmiyoruz derdi herhalde

kötü olmuş, çirkin olmuş dese hadi neyse ergenliğine verirsin de pavyon kadını gibi demesi ergenlikten değil saygısızlıktan. ben olsam kendimi tutamayıp herkesin ortasında bir tane patlatırdım ağzının ortasına herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…