Yani kardeş bu onun bi yerine birşey olsa acısını yüreğinde hissedersin.
Ne kadar kavga esende o senin kanındır canındır bilirsin.
Kardeşimle çocukluğumuzdan berii kedi köpek gibiyizdir, hatta en çok kavga ettiğimiz dönemlerin birinde kardeşim baya yaramazdı ve düşüp kolunu kırmıştı.
Onu öyle gördüm o çocuk halimle kendimi resmen parçalamıştım, gözlerimin içine baka baka ağlıyordu.
Onun kolunda ki acının en ağırı benim bütün vücuduma girmişti.
Düşün 4. sınıfa falan gidiyordum kendimi yerden yere attım kardeşim kardeşim diye diye.
Ne kadar kavga etsekte o benim canım, oğlum, gözümün bebeği.
Ne kadar anlaşamasanızda o senin kardeşin canım ..
hislerim bitti ama
kızlar meraba öyle sinirliyim ki anlatamam
cumartesi günü kuzenlerimin sünnet yemei vardı bende kardeşim kuzenim annem ve kendim için her zamanki gittiğim kuaföreden randevu aldım zamanımız kısıtlı oldugu için kuaförede giyinmeye karar verdik kıyafetler makyaj malzemeleri filan oraya gitti saçım tamamlandı bende kıyafetimi giyindim makyajımı yaptım her zamanki gibi bi makyajdı fondotenimi sürdüm burnumu yaptırdıgım için gözlerimin altı hafif koyu renk onu kapatıcıyla kapattım gözümün üzerine eyeliner sürdüm beyaz farımı sürdüm hafif te gri car dudağımada hiç birşey sürmedim çünkü hem oruçtum hemde aşırı olur diye odadan çıktım nasıl olmuş dedim herkes var ortamda kardeşim fayvon kadını gibi olmuşsun dedine diyeceğimi şaşırdım odaya gittim annem geldi anne ne dio kuaförümün yanında konuşmasına bak bi dedim annem bagırdı bana ! konu kpandı ama çok bozuldum dünde konuyu açtım her zaman görüştügüm insanların içinde nasıl konuşuyorsun rezil ettin beni die annem birşey demiyor kızmadı bile kardeşimde daha karşılık verdi bana sanane istediğimi söylerim öyle olmuştun filan dedi annemde tepki vermiyorr susun filan dedi öyle üzüldümki kızlar anlatamam şimdi ikisiylede konuşmuyorum
bide bana bagırıyor annem ne yapıyım öldüreyim mi dio
kızlar meraba öyle sinirliyim ki anlatamam
cumartesi günü kuzenlerimin sünnet yemei vardı bende kardeşim kuzenim annem ve kendim için her zamanki gittiğim kuaföreden randevu aldım zamanımız kısıtlı oldugu için kuaförede giyinmeye karar verdik kıyafetler makyaj malzemeleri filan oraya gitti saçım tamamlandı bende kıyafetimi giyindim makyajımı yaptım her zamanki gibi bi makyajdı fondotenimi sürdüm burnumu yaptırdıgım için gözlerimin altı hafif koyu renk onu kapatıcıyla kapattım gözümün üzerine eyeliner sürdüm beyaz farımı sürdüm hafif te gri car dudağımada hiç birşey sürmedim çünkü hem oruçtum hemde aşırı olur diye odadan çıktım nasıl olmuş dedim herkes var ortamda kardeşim fayvon kadını gibi olmuşsun dedine diyeceğimi şaşırdım odaya gittim annem geldi anne ne dio kuaförümün yanında konuşmasına bak bi dedim annem bagırdı bana ! konu kpandı ama çok bozuldum dünde konuyu açtım her zaman görüştügüm insanların içinde nasıl konuşuyorsun rezil ettin beni die annem birşey demiyor kızmadı bile kardeşimde daha karşılık verdi bana sanane istediğimi söylerim öyle olmuştun filan dedi annemde tepki vermiyorr susun filan dedi öyle üzüldümki kızlar anlatamam şimdi ikisiylede konuşmuyorum
kardeşimi sevmek zorunda mıyım
Yasi geregi kendini etrafa ispatlama cabasinda bunuda sacma sapan bir espriyle yapmaya calismis ve ortaya bu cumle cikmis kendini uzmeye degmezkızlar meraba öyle sinirliyim ki anlatamam
17 yaşında yani küçük degil bence kaç kere küstüm bide ben söyleyince söylerim öyleydi sen kimsin ki dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?