Kardeşin kaç yaşında?
Öyle bir ortamda bu denli iğrenç bir cümleyi söylememesi gerektiğini bilmeyecek kadar küçük herhalde?
"Ben senin ablanım. Karşında kim olursa olsun saygı sınırlarını aşacak tek kelime bile edemezsin. Haddini bil." deseydin.
Ben de olsam konuşmazdım. Sınır olmalı arada. Böyle laçkalaşınca saygı yitip gider.
Pavyon kadını gibi olmuşsun demesi doğal, öyle görmüş olabilir ama kuaförün yanında demesi saçmalık.
O ayrımı bilmesi lazım. Nerede ne konuşacağının bilincinde olmadığını hatırlat.
Ben sorunlar karşısına böyle konuşa konuşa kardeşimle çok yol kat etmişimdir. İşe yarıyor.
Küsmek, sızlanmak değil, ciddi tepkiler verip etkileyici konuşmalar yapmak lazım.
17 yaşında canım
Erkek mi kız mı canım?
Benim kardeşimle aynı yaşta.
Boş boğazlılık etmiş sanırım öyle bir anına denk gelmiş ağzından kaçırmış olabilir
hiç birşey demedi ne dicek ama öyle bozuldum ki yerin dibine girdim çıktım resmen
neyine laf ett anlamadım çok mu açık giyindin biz açık giyinince pavyon karısı gibi oldum diye espri yaparız
kız canım boşbogazlık degil artık bununki bir kerede or... demişti bana
makyajıma konuştu canım
Yuh yaa
Ayarsız ehrhalde.
Annenin yada babanın haddini bildirmesi gerekiyor.
bunu bil saldım çayıra mevlam kayıra yaptılar resmen öyle üzülüyorumki anlatamam bazen düşününce bogazım düğümleniyor
Anladım, umarım düzelir
yok daha neler bi eyelinere mı kıskanç bi kardeşin var
Anladım, umarım düzelir
bak güzel abiye giydim makyajımda fondotenimi sürdüm rimel eyliner ve far sürdüm rujda sürmedim olay bu yani canım
Kardeşler bazen yapıyor ya öyle şeyler bende dün komsuya alyansimizi anlatiyordum beyaz altın rose karışımı falan diye benim kardes ne dese beğenirsiniz bana onlar alyans gibi gelmiyor tektasinda beyaz gümüş gibiymis en az 6 gramlık klasik alyans sarı altin tektaş olsa ancak evlilik alyansi alırmis bende ne yani Benimkiler sana alyans gibi gelmiyor mu dedim Hayır gelmiyor dedi peki dedim geçtim ama nasıl kalbim kırıldı ben ilk herseyi ona gösteriyorum güzel mi diye bizimki begenmiyormus 18 yaşında 😨 o yüzden canım her kadres arada yapar anneler de onları korur sen takma kafana
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bence sen güzel olunca kardeşin snei çekemedi bilmiyorum şimdi görmeden yorum yapamıycam ama kız kardeşler arasında braz güzellk yarışı oluyor burnumu yaptırdım dedin ya birde
tatlım boşvericez yapıcak bir şey yokbilmeiyorumki canım yanlızken söylese belk affedilir ama habire gittiğim kuaförün yanında yerin dibine geçirdi beni
kardeşimi sevmek zorunda mıyım
bence böyle giderse düzelmez içimdeki bütün sevgi bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?