pavyon kadını gibi !

çok konuştum artık bunuda duydum ya ağzımı bile açmam ona ne hali varsa görsün

Erkek mi kız mı canım?
Benim kardeşimle aynı yaşta.
Boş boğazlılık etmiş sanırım öyle bir anına denk gelmiş ağzından kaçırmış olabilir

kız canım boşbogazlık degil artık bununki bir kerede or... demişti bana

Yuh yaa
Ayarsız ehrhalde.
Annenin yada babanın haddini bildirmesi gerekiyor.

bunu bil saldım çayıra mevlam kayıra yaptılar resmen öyle üzülüyorumki anlatamam bazen düşününce bogazım düğümleniyor

yok daha neler bi eyelinere mı kıskanç bi kardeşin var

bak güzel abiye giydim makyajımda fondotenimi sürdüm rimel eyliner ve far sürdüm rujda sürmedim olay bu yani canım

Kardeşler bazen yapıyor ya öyle şeyler bende dün komsuya alyansimizi anlatiyordum beyaz altın rose karışımı falan diye benim kardes ne dese beğenirsiniz bana onlar alyans gibi gelmiyor tektasinda beyaz gümüş gibiymis en az 6 gramlık klasik alyans sarı altin tektaş olsa ancak evlilik alyansi alırmis bende ne yani Benimkiler sana alyans gibi gelmiyor mu dedim Hayır gelmiyor dedi peki dedim geçtim ama nasıl kalbim kırıldı ben ilk herseyi ona gösteriyorum güzel mi diye bizimki begenmiyormus 18 yaşında 😨 o yüzden canım her kadres arada yapar anneler de onları korur sen takma kafana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bak güzel abiye giydim makyajımda fondotenimi sürdüm rimel eyliner ve far sürdüm rujda sürmedim olay bu yani canım

bence sen güzel olunca kardeşin snei çekemedi bilmiyorum şimdi görmeden yorum yapamıycam ama kız kardeşler arasında braz güzellk yarışı oluyor burnumu yaptırdım dedin ya birde

artık karara verdim kimseye hiçbirşeyim için fikir sormayacağım

bence sen güzel olunca kardeşin snei çekemedi bilmiyorum şimdi görmeden yorum yapamıycam ama kız kardeşler arasında braz güzellk yarışı oluyor burnumu yaptırdım dedin ya birde

bilmeiyorumki canım yanlızken söylese belk affedilir ama habire gittiğim kuaförün yanında yerin dibine geçirdi beni

kardeşimi sevmek zorunda mıyım

Yani kardeş bu onun bi yerine birşey olsa acısını yüreğinde hissedersin.
Ne kadar kavga esende o senin kanındır canındır bilirsin.
Kardeşimle çocukluğumuzdan berii kedi köpek gibiyizdir, hatta en çok kavga ettiğimiz dönemlerin birinde kardeşim baya yaramazdı ve düşüp kolunu kırmıştı.
Onu öyle gördüm o çocuk halimle kendimi resmen parçalamıştım, gözlerimin içine baka baka ağlıyordu.
Onun kolunda ki acının en ağırı benim bütün vücuduma girmişti.
Düşün 4. sınıfa falan gidiyordum kendimi yerden yere attım kardeşim kardeşim diye diye.
Ne kadar kavga etsekte o benim canım, oğlum, gözümün bebeği.
Ne kadar anlaşamasanızda o senin kardeşin canım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…