• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🐾 Köleler Kulübü 🐾

İnşAllah birşey olmamıştır geri gelir 😔😔
bence oldu çünkü o asla uzaklaşmazdı,benimle her yere giderdi peşimi asla bırakmazdı,sesimi duysa fizandan koşarak gelirdi,yabancılara da asla yaklaşmazdı yabani kedi gibi davranıyordu tanımadıklarına,yaşadığım yerde hayvan sevmeyen çok,zehirleme vakaları oluyor,boynunda tasması vardı ki kilosu da çok iyiydi sahipli olduğu belli,yaşından kaynaklı ömrü bittiyse bilemem ama birinin elinden olduysa allaha havale ediyorum

bence oldu çünkü o asla uzaklaşmazdı,benimle her yere giderdi peşimi asla bırakmazdı,sesimi duysa fizandan koşarak gelirdi,yabancılara da asla yaklaşmazdı yabani kedi gibi davranıyordu tanımadıklarına,yaşadığım yerde hayvan sevmeyen çok,zehirleme vakaları oluyor,boynunda tasması vardı ki kilosu da çok iyiydi sahipli olduğu belli,yaşından kaynaklı ömrü bittiyse bilemem ama birinin elinden olduysa allaha havale ediyorum
Dışarda beslediklerinizden mi
Ben ev kedimi hiç çıkarmıyorum

Maalesef dışarıdaki tehlikelere alışkın olmuyorlar
Dışarda beslediğiniz bir kediyse çok üzüldüm
Bilerek kötülük yapan çok var😔

Benim de hep kapıma gelenler var onları bir gün göremediğimde telaşlanıyorum çünkü gerçekten kötülük çok fazla😔😔

İnşallah biri sahiplenmiş çok güzel bakıyordur🙏
Bilerek zarar verenin Allah belasını versin

Ben kedimin kolyesine numaramı yazdım, olur da kaybolursa (inşallah olmaz) beni biri arar belki diye.

Dışarda beslediklerinizden mi
Ben ev kedimi hiç çıkarmıyorum

Maalesef dışarıdaki tehlikelere alışkın olmuyorlar
Dışarda beslediğiniz bir kediyse çok üzüldüm
Bilerek kötülük yapan çok var😔

Benim de hep kapıma gelenler var onları bir gün göremediğimde telaşlanıyorum çünkü gerçekten kötülük çok fazla😔😔

İnşallah biri sahiplenmiş çok güzel bakıyordur🙏
Bilerek zarar verenin Allah belasını versin
iki sene zor evde tuttum ilk aldığım da annesiz ve bir aylıktı daha açlıktan ağlıyordu,kedilere evde bakmaya karşı gelen eşime bile sevdirdi kedilerle yaşamayı,iki senin sonunda mücadele edemedim daha,köy yerinde ve birinci katta olunca tutulmuyorlar,camlarda ki sineklikleri yırtıp kaçmaya başlamıştı,ben de dışarda bakmaya başladım evi de hiç istemedi dışarının tadını alınca,maşallah dışarı da baktığınız canlar olması da güzel,artıkları versek bişey kaybetmeyiz değil mi israftan kaçınmış oluyoruz,ama anlamıyor bazı insanlar,onu birinin sahipleneceğini düşünmüyorum çünkü bebekliğinden beri ev ahalisi dışında kimseye bir metreden fazla yaklaşmazdı,panter gibi bişeydi 😄hikayemiz buraya kadarmış bizim de ne yapalım,ev kedinizi evde nasıl tutuyorsunuz,benim profilim de bir tane var görüyorsunuz,kapıları açıp kaçıyor,sanırım evde kedi bakmak bana göre değil,

Bu da benim ki teyzeleriii :KK200:
En sondaki ilk sahiplendiğimiz zamanki fotoğrafı şimdi 8 yaşında bir sarman tahmin ediyorsunuzdur evin reisi kendisi :D

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-05-03 at 17.28.18.webp
    WhatsApp Image 2025-05-03 at 17.28.18.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 13
  • WhatsApp Image 2025-05-03 at 17.28.17.webp
    WhatsApp Image 2025-05-03 at 17.28.17.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 12
  • WhatsApp Image 2025-05-03 at 17.28.16.webp
    WhatsApp Image 2025-05-03 at 17.28.16.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 12
Back
X