- 18 Mart 2011
- 8.811
- 29.104
- 748
ChatGPT ye sordum böyle yazmış canımBacılarım bunu kedilerin ablukasından aldım, 3 saat ailesi gelsin diye bekledim ama gelmedi. Zaten hava burada 35 derece hayvan susuzluktan ölmüş neredeyse 1 bardak su içti. Bayram diye her yer kapalı, ben bu heyvana nasıl bakam ne edem?
Bende kedi mamasını ıslatıp ezip veriyordum doğru yapıyormuşum demek kiChatGPT ye sordum böyle yazmış canım
Annelerin bir bildiği vardır, sonra da göbekli koca popolu şeyler oluyorsunuzTeyzoşlar, Anneme küsüm yaş mama vermedi bana :)
Allahım yerim ya
Hepsi birbirinden tatlı maşallahh kuzucuklarımıza
Çok teşekkür ederiz kocaman bir aileyiz biz on senedir
MaşaAllah Allah sağlıklı ömürler versin bu kuzulara. Hoşgeldin aramızaAy lütfen beni de alın beş kedi kölesiyim sonuncusu kör ve barınağa gidecekken sürpriz şekilde ailemize dahil oldu.
MaşaAllah Allah sağlıklı ömürler versin bu kuzulara. Hoşgeldin aramızaHepsi de çok güzeller
Oyyy kuzum benim yaa Allah razı olsun sizdenannesi tarafından terk edilmiş, gözleri iltihaplı, çamur içinde kalmış aç bir kediden; gözleri cin gibi bakan, tertemiz ve kabarık tüylü, karnı tok sırtı pek ve göbüşü sevilen minnoş bir kediye.
üstelik sadece 5 gün içinde.
Eki Görüntüle 3615057
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?