Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayat insanlara her zaman iki seçenek sunmuştur
biz elimizde bulunan imkanlarla birini seçeriz ve onu yaşarız...
siz mutsuzluğu seçmişsiniz,bu mutsuzluk siz farkında olmadan aşkınızı tazeliyor.
o kadar içindesiniz ki bu mutsuzluğun,hayatı böyle yaşamak zorunda kılıyorsunuz.
yaşadıktan sonrada psikolojinizdeki yıkım ve kayıplarda 'neden'diye sorarak yine acılara gömülüyorsunuz...
söylediklerim iki taraf için de geçerli.
bir mezar kazmışsınız,o mezara ikinizde kendinizi gömerek nefessiz kalıyorsunuz...
çocukluktan beri çektiğiniz acılar,aldığınız yaralar sizi hayata karşı isyankar yapmış.
böylelikle aşkınıza da bir isyanınız var.
her insan kendine zarar vermez,bilerek yapmaz.
hayata karşı yetersiz,güçsüz olduğunda,kendini kimseye anlatamadığını hissettiğinde ve kendine olan nefret duygularıyla yapar bunu...acı zevk vererek,acılarını azaltır...
kaybetme korkusuyla sevmeye devam edin,ama birbirinize vereceğiniz zararı en aza indirgeyerek...
bazı zararların ve kayıpların geri dönüşü olmayabilir...
kaybetme korkusuyla sevmek güzeldir...iste bu! birbirimize itiraf edemedigimiz. her kriz, her gozyasi ve yalvarislardan sonra sabaha varan kavgalari soguk yagmurlarda bitirip bitkin dondugumuz iki odali evimize tazelenmis kanlanmis askimizin coskusuyla tekrar beraber olmanin sehvetiyle tatmin olmanin rahatligini yakaliyoruz sanki...
oyle derinki cevabi dugumleniyorum cevap veremiyorum
bana pek aranızda aşk varmış gibi gelmedi
sizin aşk zannettiğiniz sadece sahiplenme duygusu bu nedenle de kaybetme korkusu yaşıyorsunuz yani karşınızdakine olan aşkınızdan değil iki tarafta kendini seviyor
böyle insanlar bir cinnet anında gözlerini kırpmadan yanındakini ve kendini öldürebiliyorlar Allah korusun çocuğunuz var mı bilmiyorum ama bu ilişkiye,bu ortama bir de çocuk katıp ona yazık etmeyin en azından bence psikolojik tedaviyi bir deneyin olmazsa boşanın
tabii boşanmak da pek çözüm gibi görünmüyor sizin ilişkinizde ama...hayırlısı