• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paylaşacak Kimsem Yok

sheldon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2011
136
2
46
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, ben eğitimim gereği eylül'den beri yurt dışında yaşıyorum. Buraya gelmeden önce bi sene önce kötü bir şekilde ayrıldığım ve beni taciz etmeye devam eden eski erkek arkadaşımla barıştım. İnsan yaşamadan öğrenemiyor diyeceğim de aynı hatayı iki kere yapmak hatta üç kere yapmak salaklıktan başka bir şey değil. Her neyse buraya gelmeden önce çok dil döküp inandırdı beni değiştiğine, sevdiğine fakat çok geçmeden eski haline geri döndü. Ve yine çok geçmeden mail atmamaya ilgilenmemeye başladı sonunda da sıkıldım dedi gitti. Benim türkiyeye dönmeme de üç ay filan vardı. Umursamadım, üzüldüm ama içime attım zaten kimseyle paylaşamadığım bir konu ailem, arkadaşlarım onunla tekrar görüştüğümü bilse bana saygıları kalmazdı. Türkiyeye dönmeme kısa bi süre kala yine mailler atmaya başladı cevap bile vermedim. Türkiyeye dönünce de ilk işim hattımı değiştirmek oldu ki bulamasın. Derken hattımı buldu nasıl oldu bilmiyorum ortak hiçbir arkadaşımıza vermemiştim. Yine özürler, ısrarlar barışmak için uğraşmalar. Evime kadar geldi, ağladı... Ne kadar salağım ve nasıl boşuktayım ki yine yine yine affettim. Yurtdışına geri döndüm okuluma bana çok iyi davranıyordu bu kez fakat benim aklımdan beni ettiği hakaretler çıkmıyordu. Sonumuz olamazdı bildiğimden görüntülü konuştuğumuz esnada bizim sonumuz yok deyip içimdekileri söyleyip konuşmasına fırsat vermeden çıktım. Bikaç gün geçti girmedim bu arada internete... Dün gece ailemle konuşmak için beklerken o geldi... Konuşulacak bir şey yok aslında ama üzgünüm ben yine çok sıkıldım bu ilişkiden biz çok eskidik, heyecanım yok gibi şeyler saçmaladı. Ben de zaten benim ayrılma konuşmamızı günler önce yaptığımı hatırlattım; iyi o zaman hoşçakal dedi. Sonra tekrar bişeyler yazmaya başladı biliyorum beni üzmek için yazdı hepsini ama başardı. Biz seneler evvel birlikteyken onun samimi bir kız arkadaşı vardı ve biz çıkmaya başlayınca kendi isteğiyle kızla görüşmeyi kesmişti. Bu kızı çok seviyormuş kız kabul etse hemen evlenirmiş kızla, ben sadece parazitmişim de bir sürü saçmalık... Dinlemeden tüm söylediklerini; Allah belanı versin dedim sildim ve engelledim. Zaten yurtdışındayım ve burda kullandığım hattımı bilmiyor bana ancak mail atabilir ki onları da asla cevaplamayacağım.. Size soracağım bi şey yok ne kadar salak olduğumu ve hatalı davrandığımı biliyorum. Beni sevmeyen sadece eğlenen bi ruh hastasının oyuncağı olmuştum... Kendimden nefret ediyorum.. Ve bu insan yüzünden biz ayrılalı bi buçuk sene oldu bu bi buçuk senedir hayatıma kimseyi alamadım çünkü hep gölge gibi takipte ve bi şekilde hatırlatıyor kendini... Birilerine derdimi anlatmış olmak bile rahatlattı beni çok teşekkür ederim

Merak etme bunlari yapan tek kisi sen degilsin. Bende seninle cok benzer bisey yasadim. Benim ilk sevgilimin ben ikinci sevgilisiydim. O kizla ayrildiktan 2 sene sonra falan cikmaya baslamistik. Bana asikti.. Siirler, sarkilar, ilgi alaka hesey tamdi. Ama ben onu onun beni sevdigi kadar sevemiyordum. Aileminde kesinlikle karsi ciktigi bi beraberlikti, aramizda cok buyuk farkliliklar vardi ve ayrildim. Hiiic pesimi birakmadi. Surekli mailler, bir ay sussa ertesi ay yine basliyordu mailler. Bende her bosluga dustugumde barisiyordum. Boyle anlattigimda kendileri sanki iyi biri gibi kulaga gelse de her ayrilmak istedigimde "ben zaten xxx'i (eski sevgilisi) seviyorum onu ozledim, cok ta umrumdaydin zaten" falan gibi tepkiler veriyordu. Sonra yine ayaklarima sariliyordu iste. Bu boyle senelerce devam etti. En son bu ekim ayinda (ki kesin sekilde ayrildigimizin ustunden 1-1.5 sene gecmis, benim hayatima baskalari girmisti) halaa beni geri alma cabalari devam ediyordu. Sabah haberlerinde spikerlere soyletmeye kadar goturdu isi yok beni cok seviyormus, ne olurmus onu affetseymisim.. Yine kabul etmedigimde bu sefer iyicene sacmalamaya basladi. Bana yattigi kizlari, evet yanlis okumadin kac kizla dusup kalktiysa anlatmaya basladi.. Benim canimi yakmak icin. Bu kadar senede ona tek bir kotu soz etmemistim. Ama artik dayanamadim. "sana bu kadar zaman saygisizlik etmek istemedim, ama artik harbiden bi s.g." dedim cocuga. Kendim bile inanamadim ne dedime..

O da son oldu. Meger boyle bi kavulma bekliyormus. Belki de gururuna yedirip yazamiyo artik bilmiyorum. Bana mail atti sonra, once ofkeli ofkeli yazmis, sonra da beni kendinden sogutmak istiyordun, tebrik ederim basardin demis.

Umrumda mi? degil. Ama onunla en az 3-4 defa ayrilip barismisizdir. Her seferinde hemen hemen ayni seyler yasandi. Hep degiscegini umarak basladim bende ama hicccc birsey degismemis oldugunu gordum. Insan boslukta kalinca hatalar yapabiliyor. Ogrenecegimizi ogrendik ikimizde, bi daha ayni hatalai yapmayiz olur biter (= Bu arada bende ailemden ve arkadaslarimdan sir gibi sakliyordum onunla gorustugumu (((=

Neredeyse aynı şeyleri yaşamışız ve yalnız olmadığımı bilmek çok iyi geldi.. Çok teşekkür ederimm :) aslında beni üzen tek şey hayata devam edemiyor olmam benim de görüştüğüm birileri oldu ama kimseden hoşlanamıyorum, sevemiyorum. aşka olan inancım ve erkeklere olan güvenim kalmadı.. sende böyle mi hissediyorsun?

Neredeyse aynı şeyleri yaşamışız ve yalnız olmadığımı bilmek çok iyi geldi.. Çok teşekkür ederimm :) aslında beni üzen tek şey hayata devam edemiyor olmam benim de görüştüğüm birileri oldu ama kimseden hoşlanamıyorum, sevemiyorum. aşka olan inancım ve erkeklere olan güvenim kalmadı.. sende böyle mi hissediyorsun?

O kisiden ayrildiktan sonra oyle hissetmemistim. hatta son ayrilik benim icin bi kurtulus gibiydi. Onun tum sacmaliklarindan kurtuldugum icin mutluydum. Sanirim ona butun duygularimi kaybetmistim. Ondan sonra hayatima biri girdi ve ben o kisiden ayrildiktan sonra aska ve erkeklere guvenimi/inancimi kaybetmistim. ama simdi artik duygusallikla oyle dusundugumu fark ettim. Hayat devam ediyor. iliskiler sancili da bitse, sana birsey ogretmek, seni gelecege hazirlamak, sana kendini tanitmak icin varlar. Bugun az cok bir iliskiden ne istedigimi biliyorsam ve kendimden eminsem, bu zamana kadar yasadiklarimdan dolayidir.

Zamanla kendini daha iyi hissedersin. Belki yurt disinda olmanin verdigi yalnizliktan dolayi daha kotu hissediyorsundur kendini.

Sanırım yurt dışında olmam çok etkiliyor çünkü türkiyede ailemleyken hiç böyle hissetmiyorum.. Zaten artık çocukta değilim 24 yaşındayım, söylediklerin çok doğru.. Teşekkür ederim tekrar içim ferahladı :40:

Amann canım salla gitsin ya kim hata yapmıyor ki önemli olan bunlardan ders çıkarman..

Hic takma amacina ulasmasina izin verme vence onun bu laflari senin kararli durusundu ona karsi.. akilca ayrilma muhabbbetiyle olayin ciddiyeti gosterip.seni geri kazandirmakdi.. basaramadi egosunu tadmin edicek ya akilca sana hakretle kiskanclikla kendini kotu hissetmeni sagliyor. bence o soyledikleri bile yalan.

Sevdigim adam Yalanlarin Kraliydi benim dinledigim yalanlari kimse dinlememisdir..
ona buna benzer seyler yapardi.

hic takma sen sevdigin icin iliskin icin savasdin o sebinle oynayamaz kendini kandirdi ve hakketdigini buldu suan sensiz yasamaya mahkum!

sende onune bak hersey gonlunce olsun:)

Çok teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten konuşmaya ihtiyacım vardı.. Kararlı duruşumdan asla taviz vermem bu saatten sonra dediğiniz gibi ders çıkarıp geleceğe bakmak lazım

Back
X