Merhaba arkadaşlar, ben eğitimim gereği eylül'den beri yurt dışında yaşıyorum. Buraya gelmeden önce bi sene önce kötü bir şekilde ayrıldığım ve beni taciz etmeye devam eden eski erkek arkadaşımla barıştım. İnsan yaşamadan öğrenemiyor diyeceğim de aynı hatayı iki kere yapmak hatta üç kere yapmak salaklıktan başka bir şey değil. Her neyse buraya gelmeden önce çok dil döküp inandırdı beni değiştiğine, sevdiğine fakat çok geçmeden eski haline geri döndü. Ve yine çok geçmeden mail atmamaya ilgilenmemeye başladı sonunda da sıkıldım dedi gitti. Benim türkiyeye dönmeme de üç ay filan vardı. Umursamadım, üzüldüm ama içime attım zaten kimseyle paylaşamadığım bir konu ailem, arkadaşlarım onunla tekrar görüştüğümü bilse bana saygıları kalmazdı. Türkiyeye dönmeme kısa bi süre kala yine mailler atmaya başladı cevap bile vermedim. Türkiyeye dönünce de ilk işim hattımı değiştirmek oldu ki bulamasın. Derken hattımı buldu nasıl oldu bilmiyorum ortak hiçbir arkadaşımıza vermemiştim. Yine özürler, ısrarlar barışmak için uğraşmalar. Evime kadar geldi, ağladı... Ne kadar salağım ve nasıl boşuktayım ki yine yine yine affettim. Yurtdışına geri döndüm okuluma bana çok iyi davranıyordu bu kez fakat benim aklımdan beni ettiği hakaretler çıkmıyordu. Sonumuz olamazdı bildiğimden görüntülü konuştuğumuz esnada bizim sonumuz yok deyip içimdekileri söyleyip konuşmasına fırsat vermeden çıktım. Bikaç gün geçti girmedim bu arada internete... Dün gece ailemle konuşmak için beklerken o geldi... Konuşulacak bir şey yok aslında ama üzgünüm ben yine çok sıkıldım bu ilişkiden biz çok eskidik, heyecanım yok gibi şeyler saçmaladı. Ben de zaten benim ayrılma konuşmamızı günler önce yaptığımı hatırlattım; iyi o zaman hoşçakal dedi. Sonra tekrar bişeyler yazmaya başladı biliyorum beni üzmek için yazdı hepsini ama başardı. Biz seneler evvel birlikteyken onun samimi bir kız arkadaşı vardı ve biz çıkmaya başlayınca kendi isteğiyle kızla görüşmeyi kesmişti. Bu kızı çok seviyormuş kız kabul etse hemen evlenirmiş kızla, ben sadece parazitmişim de bir sürü saçmalık... Dinlemeden tüm söylediklerini; Allah belanı versin dedim sildim ve engelledim. Zaten yurtdışındayım ve burda kullandığım hattımı bilmiyor bana ancak mail atabilir ki onları da asla cevaplamayacağım.. Size soracağım bi şey yok ne kadar salak olduğumu ve hatalı davrandığımı biliyorum. Beni sevmeyen sadece eğlenen bi ruh hastasının oyuncağı olmuştum... Kendimden nefret ediyorum.. Ve bu insan yüzünden biz ayrılalı bi buçuk sene oldu bu bi buçuk senedir hayatıma kimseyi alamadım çünkü hep gölge gibi takipte ve bi şekilde hatırlatıyor kendini... Birilerine derdimi anlatmış olmak bile rahatlattı beni çok teşekkür ederim