Paylaşılamayan nişanlı....

hayır sanırım bir yanlış anlaşılma oldu.ben konu sahibinin de bu tatile nişanlısıyla katılmasını kastetmiştim ok?
Anladim ama dogru olurmuydu daha cok yeni nisanlilar ve kizin ailesi zaten kabullenmiyor.sizinde kardesiniz varmis simdi bile alip tatile gidesiniz var ve dogal hakkiniz.yazdan yaza gordugu kardesiyle tatile gidebilir nisanlisi olmadan.evli olsalar tabiki durum daha farkli olurdu

Senin eşini senden ayrı alıp tatile götürseler hoşuna gider mi?

Biraz empati
Daha yeni nişanlanmışlar ayıptır.

tam zamanı o dönemler çok yorucu oluyor

ayrıca söylediğim şey latifeydi ama kardeş her zaman kardeş işte

çok abartıyor konu sahibi , tatil olayı biraz zamanla ilgili önceden planlanmış bir şey olabilir

Senin eşini senden ayrı alıp tatile götürseler hoşuna gider mi?

Biraz empati
Daha yeni nişanlanmışlar ayıptır.
1 gunluk gelin evde birakilip gidilmemiski.1 gunluk nisanlisini birakip sadece yazlari gordugu ablalariyla tatile gitmis.katiliyorum bence de biraz empati

Allah kolaylık versin, 4 görümce işiniz zormuş :) Nişanda zaten aileler kolay kolay huzur vermez yanlız kalmayın diye ellerinden geleni yaparlar belki de böyle birşeydir, nişanlınız istese pekala durdurabilir herkesi baskın karakterlikle alakalı bu biraz, böyle işiniz evlenince de zor olacak. Bir de tatil muhabbetinde sizin tavrınız hoş olmamış ablasıyla tatile gitmiş ne var ki bunda? siz onlarla olan anlarına müdahale ederseniz onlarda sizinle olan anlarına müdahale eder. Belki de yaptıkları kısasa kısastır.

Kizlar yanlis anliyorsunuz yazdiklarimi. Sadece bana gitmek istemedigini zorla goturuldugunu soyluyor. Ama bizimde islerimiz var emin olun bizde gorusemiyoruz o ilcede okullar acilinca hic mi hic gorusemiyecegiz bi persembe gunumuz vardi bos onda da nisan fotolarini secelim dedik bunu bildikleri halde tatil uzatildi bu suc benimse kabul
Pardon ama ablalariyla tatile gitmesinin nesi kotu ben anlamadim?satasmak icin degil gercekten meraktan soruyorum.hic iyi olmayan ne bunda?

çok abartıyor konu sahibi , tatil olayı biraz zamanla ilgili önceden planlanmış bir şey olabilir

1 gunluk gelin evde birakilip gidilmemiski.1 gunluk nisanlisini birakip sadece yazlari gordugu ablalariyla tatile gitmis.katiliyorum bence de biraz empati

boş ver güzelim nişan fotolarını kendin seç itiraz ederse gelseydin dersin.bak bu işler böyle.

Ben olsam nişandan 1 gün sonra tatile gideceksem nisanliminda gelmesini isterdim..

Zorla gideceğini sanmam..

Ablalarinin da esleri calisiyorlarsa ve nisanliniz calismiyor ise belki de o yuzden ondan istiyorlardir islerini halletmesini..erkekler es ve alilesini denge de tutmayi zaman icinde ya ogreniyor ya ogrenemiyor...eger ki erkek tarafi sizin evlenmenizi istiyorlarsa cok problem yok gibi ama dikkatli olmakta fayda var gozlemleyin..ayrica sizin istekleriniz makul oldugu surece red etmemesi gerekir..ama erkekler genelde boyle bir tarafin alttan aldigini gorunce o nasilsa oyle diye diger tarafin isteklerini yapip kolaya kaciyorlar..

Tamam bende sana kendini bunun icin yiyip bitirme diyorum.bu senin degistirebilecegin veya senin demenle degisebilecek bisey degil diyorum ve susuyorum

tam zamanı o dönemler çok yorucu oluyor

ayrıca söylediğim şey latifeydi ama kardeş her zaman kardeş işte

Eş de olabilir nişanlı da olabilir ne fark eder ki? :)
Konu sahibinin ilk yazdığına istinaden söylüyorum, bir ablası arıyor neredesin? Diğer ablası arıyor karta para yatır vs vs diye.
Sorun nişanlısını bırakıp ablalarıyla tatile gitmesi değil, ablalarının nişanlısıyla bir türlü başbaşa bırakmamaları. :)

Tabi ki kardeş kardeş. Benim de 3 abim var. Ama hiç bir zaman yengemlerin rahatsız olacağı bir davranış sergilemedim. Bir yere gitmek istiyorsam önce yengelerime söylerim onlar müsaitlerse abilerime söylerim.
Durduk yere kimsenin evinin huzurunu kaçırmaya gerek yok. Sonuçta aile bir yere kadar. Evlendikten sonra evin kapısı kapanır içeride sadece karı koca kalır.

Neyse. kivimuz tekrar söylüyorum Allah yardımcın olsun.

Aynen canim cok haklisin. Bakiyo bi ben alttan aliyorum almasam bile zorla kabul etmek zorunda kaliyorum baskalari icin bizim aramiz bozulmasin istiyorum. Onlar kusermis alinirmis ben bisey yapmiyorum sanki.

Saol canim derdimi anlamissin kisaca tesekkurler

Cok erken baslamis , istemiyorumlar felan bu size arti bir puan kazandirmaz aksine sorunlariniz artar nisanlinla beraber.
Fotolara bile bakmaya istemiyorum demissin..

Ayrica tatile istemeden gittigini sanmiyorum sen fazla sorun cikarma diye oyle demistir.
Sen boyle yaptikca yalan soylemeye mecbur edersin nisanlini.
Benimde esim asiri kiskanctir , ve ben bu huyundan nefret ediyorum cok rahatsiz oluyorum kendisine bile dedim kiskanilmak bu derece bogucu sekilde kimsenin hosuna gitmez.
Kiskanmaninda bi dozu vardir , bi tatli kiskancliklar vardir , birde istemiyorumlara kadar giden hastalikli kiskancliklar vardir.
Insani bogar , bence sende kendini frenlemeye calis , cunku huzurunuz bozulur...

ailesiyle gittiği tatile bence karışmaya hakkın yok, kıskançsın bazı şeyler görmüşsün olabilir affettiysen hayatı zindan etmeyeceksin he ben unutamam güvenmiyorum diyosan ayrıl gitsin tohumuna para mı saydın? her bi yere gitmesinde sen böyle huzursuz olursan evlenince delirirsinn

Senin niaşnlın çocuk mu? Kim kimi zorla götürüyor.Eğer nişanlın kendi ailesini kırmaktan çekiniyorsa,onun sorunu.Sen karışmamalısın.Sizin işlerinizi,görüşüp görüşmemenizi onun kendisinin düşünmesi lazım.Hiç kötü kişi olma.Nişan fotolarını da tatilden döndükten sonra seçersiniz.Kimse kimseyi istemediği bir yere götüremez.Nişanlında istiyor ki gitti.Ttail yapıyor ailesiyle.Ben sorun göremiyorum.

hmmm bu bugün böyleyse ilerki zamanları düşünemiyorum evlenmeden önce çok iyi düşün derim hayatını onlarla paylaşmaya hazırmısın..

ya bi insan bi insanı zorla bi yere götüremez nişanlnız yolunu bulmuş. keşke benide biri zorla tatile götürse ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…