paylaşım yüzdesi :)

Raprap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2017
505
492
103
38
Sivas
Merhabalar bayanlar
Merak ettiğim bir konu var. Çözemedim henüz. Bazı kadınların eşlerine ya da sevgililerine ailesi hakkında anlatmadığı şeyler vardır. (Bazı şeyleri enişteler bilmez mesela) Ayıp kötü seyler değil kastettiğim. Benim öyle bir filtrem yok. Fikirleriniz merak konusu.:KK16:

Evet benim de anlatmadığım şeyler var, herşeyi paylaşmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum artı kimseye de yüzde yüz güvenmem, sonradan saçma bir yerde karşıma çıkartılsın istemem.

Valla ben herseyi anlatirim. Ama anlatmamam gereken bir sey olmadigi icin. Filtresizlikten degil ;)

Merhabalar bayanlar
Merak ettiğim bir konu var. Çözemedim henüz. Bazı kadınların eşlerine ya da sevgililerine ailesi hakkında anlatmadığı şeyler vardır. (Bazı şeyleri enişteler bilmez mesela) Ayıp kötü seyler değil kastettiğim. Benim öyle bir filtrem yok. Fikirleriniz merak konusu.:KK16:

Kardeşlerimin özel hayatlarıyla ilgili detayları anlatmam
Bu tür şeyleri eşimin bilmesi gerekmez
Ona güvenirim, söylediğim hiç bir şeyi yüzüme vurmamıştır ama bilmesi gereksiz olan şeyleri paylaşmam

Diyelim borç istediniz aileniz bir şekilde vermedi. Sonra duydunuz ki diğer kardeşinize iki gün sonra vermiş bir miktar para. Bunu söyler misiniz ?

Filtre süzgeç herkesle her konuşmada olmalı bence.. ama az ama çok..
insanların tanimadiklari insanlar hakkında ön yargıları duydukları ile oluşur.. ileride aile olma ihtimaliniz olan bir ilişki ise saklamak değil ama abartmadan anlatmak en iyisi..

Hemen her şeyi eşine, sevgilisine anlatan insanlar var. Ben yanlış buluyorum. Mesela aile ile ya da arkadaşla sıkıntı oluyor gidip hemen yetiştiriyorlar. Sonra vay efendim eşim aileme karşı tepkili, eşim aileme şöyle dedi, eşim arkadaşımla görüşmemi istemiyor vs. Adamı dolduruyorlar kendilerinin 1-2 haftaya unutacağı olaylarla. Sonra eşim cephe aldı oluyor. Yapmayın vesselam. Azcık ağzınızı bağlayın.

Back
X