Hapisteyse demek bi durum var ki hapiste şüphe olsa göz altı olur.
İftira yada nedir biz bilemeyiz
Merhaba arkadaşlar. İki gündür gerçekten yüreğime oturan bir meseleyi paylaşmak belki dertleşmek istedim sizinle.
Yeni üyeyim. Forumu devamlı ihtiyacım oln konularda takip ederim.
Aslında mesele çok yakından tanımadığım ama iyi bir insan olarak bildiğim biriyle alakalı.Nişanlımın iş arkadaşı...
Yeni üye olduğum için yanlış düşünenler olabilir konu içeriği bakımından. Ama düşünebilirler mühim değil.
Nişanlımın saygın denilebilecek bir mesleği var dolayısıyla konuda bahsedeceğim nişanlımın işrkadaşı da öyle.
Bu şahsı işyerinden polisler götürüyor ve niçin nezarete atıldığı konusunda kimseye bilgi verilmesini istemiyor.
İddiaya göre bu x şahsı çocuk istismarı yapmış.x şahsı 25 yaşında ve mağdur 16.
X şahsına iddia edilen bu olay çalıştığı işyerinde duyuluyor.tabi çok çirkin bir iddia. X eşcinselmiş bunu itiraf etmiş gerçekten büyük bir mahcubiyet.mağdur çocukla sanırım netten tanışmış.bu mağdur denilen çocuğun başka kişilerle de ilişkisi varmış.ailesi bunu farkeder farketmez çocuğa baskı yapmış ve x şahsının ismini vermiş çocuk.çevresinde çok iyi bilinen x şahsı yani nişanlımın arkadaşı büyük bir mahcubiyetle eşcinsel ya da Cinsel dürtü bozukluğu olduğunu ama kimseye zarar verecek bir hareketinin olmadığını anlatmış.ağlayarak ve gerçekten büyük bir mahcubiyetle.hatta karakolda dahi polisler samimiyetine inanmış avukat konusunda yardımcı olmuşlar. Bir iftiraya kurban gittiği de aşikar.kendi rızasıyla telefonunu ve bilgisayarını teslim ediyor ve incelenmesini talep ediyor. Şuan hapiste.avukat dahil oldu ve nişanlım da diğer arkadaşları da bu x şahsı için gerçekten çok üzülüyorlar. Yanlış anlamayın iftiraya kurban gittiğini düşündükleri, çok güzel bir mesleği olduğundan ve bu meslekten men edilebileceği ve O kişinin psikolojisi açısından. Ortada bir istismar olmadığına eminler ve tanıdığım kadarıyla bende yapmaz diyorum. Ama allah bilir. Yani burada 16 yaşında bir çocuk sözkonusu iken ben hatta biz x şahsı ve şuan yaşadıkları için ( iftiraya kurban olduğunu düşündüğümüz için) çok üzülüyoruz. Benim gözüme uyku girmiyor diyebilirim dünden beri.yanlış düşünüyor olabilirim ama engel olamıyorum. Allah haklıyı haksızı ortaya çıkartsın inşallh diyorum. Bu konuda fikir ve düşüncelerinizi gerçekten merak ediyorum. Ben kesinlikle yanlış anlaşılmak eleştirilmesi istemiyorum. Çünkü bir durumu açıkca ifade etmeye çalıştım. Başka hiç bir amacım yok.okuyanlar içim teşekkür ederim.
Not:Anlatım bozuklukları ve yazım yanlışlarımı mazur görün.
Gerçekten çok zor bir durum. Eğer iftira değilse, karşidaki daha çocuk. Sirf konumu, mesleği iyi diye bu olaydan aklanmasi rezalet olur. Çocuğun durumuna hiç değinmiyorum bile..
Ama iftiraysa, bu gerçekten çok çok çirkin bir iftira. Kimse boyle bir şeyle suçlanmak istemez. İnternet çilginliğini da düşünürsek, çocuk bi haltlar kariştirip, yakalaninca o panikle ailesine yalan soylemiş olabilir. Nedense bu ihtimal daha kuvvetli geldi bana..
Elektronik ortam incelenince umarim gerçekler ortaya çikar..
Çocuğa hiç bir şekilde zarar vermediğini söylüyor.mağdur çocuk da aile baskısıyla x şahsının adını vermiş.Başka insanlarla mağdur çocuğun ilişkisi varmış. Bu arada mağdur çocuk da erkek, x şahsı damağdur erkek ve sadece bahsettiğiniz adamın ismini vermiş..ilginç bi konu.adam içinde o çocuk içinde acı verici.çocuğa herhangi bi zarar vermişmiki acaba
Böyle olaylar duyuldukça iş çığrından çıkıyor..hele birde iş yerinde duyulması..İnternetin zararları ve bence iki tarafta hatalı.Çocuğa hiç bir şekilde zarar vermediğini söylüyor.mağdur çocuk da aile baskısıyla x şahsının adını vermiş.Başka insanlarla mağdur çocuğun ilişkisi varmış. Bu arada mağdur çocuk da erkek, x şahsı da
16 yasinda bir cocuktan bahsediyorsunuz, kendi istegiyle dahi olsa bu sekilde bir yaklasimi dogru bulmuyorum.
cok masum gostermeye calistiginiz x sahsi otursun kendi yasinda y z t lerle birlikte olsun.
Beni aslımda anlayamamuşsınuz. Beni üzen x in mağdur olma ihtimali.aklamaya çalışmıyorum ayrıca. Olanı açıkça ortaya koyup fikir almak istiyorum. Çünkü burası bir mahkeme heyeti değil.aklasam ne aklamasam ne. Ben sadece duygusal bir bunalıma girdim üzüldüm. İlk defa böyle bir olayı duydum...
Böyle olaylar duyuldukça iş çığrından çıkıyor..hele birde iş yerinde duyulması..İnternetin zararları ve bence iki tarafta hatalı.
ben her duruma supheyle yaklasirim, aynisini bu durum icin size de tavsiye ederim.
o cocuk ailesinin baskisiyla bir isim veriyor ne hikmetse escinsel oldugunu mahcubiyetle dile getiren pek kariyerli beyefendi oluyor o isimde, nasil bir tesaduf!!!
bende burda kimse yargilamiyorum, okuduklarimdan kendimce cikarim yapiyorum. sizde sadece kendiniz icin emin olabilirsiniz, nisanliniz icin bile emin olamazsiniz.
Sirf adamin(?) iyi bir meslegi var diye ona uzuluyorsunuz. Peki ya o cocuk? O cocuk sizinde olabilirdi. O zaman da X e uzulecek miydiniz? Asil cocugun adi cikti. Gelecegi karardi. Cevresinde bunu ogrenen kotu niyetli insanlar cocugu kullanmaya kalkacak ilerde. Hayret birsey. Meslege itibar var ama bir cocugun gelecegine itibar yok. Ye kurkum ye
25 yaşında adam 16 yaşında biriyle ne gibi bir muhabbeti olabilir ki. Bilemedim.
İftira dahi olsa bunlar ne konuşmuş ki internetten... yaş grubu olarak iki ayrı dünyanın insanları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?