Paylaşmak istedim

Eylem olmasa da belliki teşebbüs var.Yoksa 16 yasinda cocukla internetten ülke gundemini tartismadilar herhalde.Birakin ne hali varsa görsün...

Ya ben yanlış ifade ediyorum ya siz anlamamışssınız.

Ben cok da dogru anladim hanimefendi. Bakin sizin bir yorumunuzu kopyaladim. Kirmiziyla isaretledigim yere bakin. Adami hic tanimadiginiz halde magdur oldugunu dusunuyorsunuz. Eminim 16 yasindaki o cocuk ayartmistir sizin meslek sahibi, masum, magdur X'inizi. Burda tek bir magdur var. O da 16 yasindaki cocuk. Zorla mi yaptirmislar X'e? Ne magduru Allah askina?

konun da ne demişin iftiraya mı kurban gitti gözüme uyku girmiyor üzülüyorum sizin düşünceleriniz nedir demişin ?

bende iftira yada nedir bilemeyiz demişim dimi,öyle sinir sinirli müneccimizimiz yok o bu demenin anlamı yok.

sen konunu açtın bize sordun bende cevabımı verdim hoşunuza gider gitmez bilemem

ayrıca siz bu adamın mevkisiniz durumunu işini gücünü düşünüyorsunuz iyi hoşta bu yalan olsa bile 16 yaşında ki bir çocuğun böyle bir şeye adının karışması ve onun psikolojisini neden düşünmüyorsunuz?

bence o çocuğun durumu sizin işine önem verdiğiniz kişiden çok daha vahim ve ne atlatılacak bir durum nede anlatılacak bir durum.

Hapis icin suan suphe bile yeter tutuklu yargilanir cocugun ifadesi pedegoglar esliginde alinir ordan cikan sonuclara bakilir tabi pc falan incelenir mahkemede 3 aydan 3 aya olur (oyle biliyorum ) tutklu yargilanma sureci devam eder ilk mahkemeden sonrada eger ispatlanirsa avukati tutuksuz yargilanmasini talep eder vs vs.

Pardon ama burada ben böyle bi konu açmışım ne karım var ki böyle birini savunmaya çalışayım. Ya da neden bildiğim dışında yanlış bişey söyleyeyim.duygusal yaklaştığımın farkında olduğumum farkında olduğum etkilendiğim bir meseleyi paylaşmak istemişim.polisler ağladığı için değil bazı anlamlarda mağduriyetine inandıkları için mahcubiyetşne inandıkları için bir cocuk tacirine davranılır gibi davranmamışlar.haklısın Vs dememişler. Şahsıma ait böyle yorumlar yapmayın lütfen ufak atın Vs. Gibi

Bunu tabiki onaylamıyorum. Ama eylem olduğu konusunda iftira atılmış.yine de farklı şeyler.bu durum araştırılıyor ve mutlaka telefon internet dönümünde ortaya çıkacak.
Sucsuzsa inşallah gerçekler çıkar ortaya.ama 16 yaşında olduğunu bilerek eyleme gecmediyse de yazışma yoluyla cinsel konuşmalar da tacizdir bence.cunku o yaştaki bir genç cinsel kimliğini bulma yolunda sapma yaşıyor bu konuşmalar sayesinde.asla uygun değil eyleme gecilmediyse bile.
Ama yaşını bilmiyorsa,cinsel tercihi kendi gibi biriyle konuştuğunu saniyorsa suç değil bence.

Çok dahil olup kendinizi yıpratmayın
Karışmayın bence
Suçu yoksa aklanır elbet

sizin nişanlınınız arkadaşı böyle bir şey yapmış sizde üzülmüşünüz eee sonrası evet üzülebilirsiniz de bunu bu kadar sorun yapmanız neden?

bu olayın üstünde neden bu kadar duruyorsunuz?

suçlu yada değil o suçsuz olsa ben aklandım der çıkar ama o çocuk ne olucak yazık

Bu konuda haklısınız ama bu çocuğun akranlarıyla sapkın ilişkileri olduğu ortaya çıkarılmış.akranlarınınn adını vermemiş sadece internette tanıştığı x kişinin adını vermiş.zaten x şahsı bütün telefon pc gibi eşyalarını teslim etmiş. Dökumler ortaya çıktığında bunun ispatlanabileceğini iddia ediyor

Evet tamamen nişanlımın anlattıklarıyla duygusal olarak bir düşünceye girdim zaten. Bunun farkındayım.

İftiraysa bundan sonra çok zor toparlanır zaten. İşinede devam edeceğini sanmıyorum.
Değilse birşey diyemiyorum.. Üzücü..

bu çocuğu o işi iyi olan adam netten tanımış dimi,peki bu adam agır akıllıda nette 16 yaşında ki çocukla ne iletişime geçer buluşur vb...
karışık işler bunlar

kimsenin günahını almak istemem ama o adam da masum değil gibi

nasıla ortaya çıkacaktır herşey.

Iftiraya kurban gitmek, olmayan birseyin karsi tarafa suc isnat edilmesidir. Burda oyle birsey yok. X Bey herseyi dogrulamis. Sizin bu kadar karalar baglamanizi anlayamadim ben. Adamin yakini degilsiniz birsey degilsiniz.

Iftiraya kurban gitmek, olmayan birseyin karsi tarafa suc isnat edilmesidir. Burda oyle birsey yok. X Bey herseyi dogrulamis. Sizin bu kadar karalar baglamanizi anlayamadim ben. Adamin yakini degilsiniz birsey degilsiniz.

bi önceki yorumum da yazdım neden bu kadar sorgulayıp dert yaptın diye

bende anlamadım tamam insani bir durum tanıdık vb ...üzülür ama bu kadar dert yapmak

aklım da deli sorular

Yani zaten x internet dışında görüşmediğini ve yaşının 16 olduğunu bilmediğini iddia ediyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum. Ulaşılır Konuşma detaylarıyla netlik kazanacak aslında. Ve eğer çocuk haklıysa..
gerçekten bilemiyorum.

bi önceki yorumum da yazdım neden bu kadar sorgulayıp dert yaptın diye

bende anlamadım tamam insani bir durum tanıdık vb ...üzülür ama bu kadar dert yapmak

aklım da deli sorular

Yani gerçekten etkilendim. Bunu dünden beri yenemedim. Gerçek nedir neden böyle sapkınlıklar oluyor herşeyi sorguladım. Özel bir nedeni yok.anlattığım olayda kimseyle bir akrabalık ilişkim ya da anlattığım bağ dışımda başka bir bağım yok.

X sadece cinsel tercihi erkekler bunu ve internetten kendi gibi olan insanlarla görüştüğünü doğrulamış.

Cumleleriniz -miş'li gecmis zamanla bitiyor. Yani size oyle rivayet edilmis. Neden duyduklariniza bu kadar itibar ediyorsunuz? O X issiz gucsuz biri olsaydi, hangi tarafa inanirdiniz? Birinin meslek olarak iyi bir konumda olmasi, boyle seyler yapmayacagi anlamina mi geliyor?

Evet tamamen nişanlımın anlattıklarıyla duygusal olarak bir düşünceye girdim zaten. Bunun farkındayım.
Bakin burda da itiraf ediyorsunuz anlatilanlardan etkilendiginizi. Yani sizin bildiginiz sadece size anlatilanlar.

Öyle aksi bişey söylemedim ki neden bundan bu kadar etkilendiğimi de anlamadım hayatımın gündemi haline getirdim. Nedenini bilmiyorum anlamıyorum da kendimi. Herşey neden nezarete atıldığını merak etmekle başladı.ayrıntıları dahi kendim sorarak öğrendim nişanlım anlatmak istemedi bile.

Arkadaşım ya saat iki yı geçiyor. Bu adamın ne halt ettiğini bu saatte sorguluyacagina nisanlinla konuş mesajlaş

Merak etme etkilenme neyse kimse suçlu zaten ortaya çıkar burda mışlı ona bunu demiş buna şunu demiş diye kafa yorma

Zaten adamın tercihi erkekmis.buda bir sapkınlık tercih olsa bile hoş bir şey değil
Ne sen nede biz pis günahını alıp durmuyalim adamın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…