Hiçbir şekilde tanımadığınız bir adamın suçsuzluğuna inanıyorsunuz da hiçbir şekilde tanımadığınız ve mağdur olan 16 yaşındaki çocuğa üzülmüyorsunuz..
Üzüldüm yorumlarınızı da okudum tabi ki..
Ama siz burda bu adam kurtulur mu nasıl kurtulur böyle bir cevap arıyorsunuz..
Birçok insan bunu söylemiş ama siz öyle düşünenlere kızıyorsunuz.
Neden??
16 yasindaki cocuk aile baskisi sonucu neden X in adini vermis? Ne diye vermis, iliski yasadik diye mi? Bu cocugun baska kisilerle cinsel birliktelik yasadigini nerden biliyorsunuz? En iyi ihtimalle, X 16 yasindaki cocukla bir iliski de bulunmamissa bile, bunu eyleme dokme potansiyeli varmis. Bu kadar ozel bilgileri X nerden bilecek. Maalesef olayin icinde cocuk oldugu icin X in masumiyetine pek inanamiyorum. Insanlarin icini bilemeyizki, disardan cok iyi hos gorunmesi bisey ifade etmez.
Umarim bir yanlis anlasilma vardir, X masumdur ve aklanir.
Ortaya çıkan delil ve kanıtlar x e iftira atıldığı yönünde olduğu için, eşcinsel olduğu, internet alemi dışında çocukla hiç bir bağlantısı olmadığı ve çocuğun yaşını bilmediği için olabilir mi? Şuan hapiste ve mahkemeden sonra serbest kalacağına kesin gözüyle baktığımız için olabilir mi? Sadece bundan sonra taşıyacağı leke (haklılığı ispatlanmış olsa bile) sayfalardır bunu ifade ettim. Eğer cinselvtercihi dışında bir suçu Vs varsa çeksin cezasını amacım savunmak değil.Konumun kapatılmasını için ne yapmam gerekiyor. Şuan aynı şeyleri ifade etmekten harap bitap düştüm resmen.
eşcinsel oldugunu ve dürtü bozuklugu oldugunu kabul edıyor ok
16 yasındakı bırını ıstısmar etmese bıle zorla , 18 yasından kucuk bırıyle bu sekılde bır arkadaslık kurdugu ıcın ve suanda hala onu savundugunuz ıcın kendınızden utanın bence.
Hatta dahada savunmaya baslarsanız ben sahsım adına baska seyler dusunucem,sizinle ilgili !
buarada x kendı ıstegıyle pc bılmem nesını teslım etmiş diyorsunuz ama, polısler onlara zaten el koymustur dingonun ahırımı orası? istegiyle teslim etmiş, istemeseymiş etmeyecekmiymiş!
pekı o adamın haklılıgını haksızlıgını nasıl ıspat edecekler?Kendimden utanacak hiç bir şeyim yok ve olamaz malesef.ortada kesin kanıt olmadan koruma altına almak amacıyla tutuklanan birisinin hiç bir eşyasına el konulamaz.burada size kanunlardan bahsetmeyeceğim bir de.
pekı o adamın haklılıgını haksızlıgını nasıl ıspat edecekler?
yapmayın allah askına sız omrunuzde kac kere mahkemelık oldugunuz yahu?
ben bı basıt bosandım onda bıle bu esyalar arandı tarandı neden bahsedıyorsunuz?
ayrıca hıc tanımadıgınız ortam ıcınden bıldıgınız bı ınsanla ne gıbı bır bagınız varda burada sayfa sayfa onu savunuyorsunuz .
sızın o 16 yaslardakı cocuk kadar kardesınız fılan var mı?
Bencede kapattırınÇok şükür karakola dahi gitmişliğim yoktur. Telefon kayıtları ve bilgisayarda kayıtlı olan konuşma detayları x in suç teşkil edecek bir durumu olmadığını bildiğimiz için olayı araştıran yetkililerin de kanaati bu yönde olduğu için. Ama yine de bilemeyiz. Sadece şuanki gidişat bunu gösteriyor.
PC ve telefondan bir çok şey çıkar. Ancak kendi rızası ile verdiyse ustaca saklamış da olabilir.Merhaba arkadaşlar. İki gündür gerçekten yüreğime oturan bir meseleyi paylaşmak belki dertleşmek istedim sizinle.
Yeni üyeyim. Forumu devamlı ihtiyacım oln konularda takip ederim.
Aslında mesele çok yakından tanımadığım ama iyi bir insan olarak bildiğim biriyle alakalı.Nişanlımın iş arkadaşı...
Yeni üye olduğum için yanlış düşünenler olabilir konu içeriği bakımından. Ama düşünebilirler mühim değil.
Nişanlımın saygın denilebilecek bir mesleği var dolayısıyla konuda bahsedeceğim nişanlımın işrkadaşı da öyle.
Bu şahsı işyerinden polisler götürüyor ve niçin nezarete atıldığı konusunda kimseye bilgi verilmesini istemiyor.
İddiaya göre bu x şahsı çocuk istismarı yapmış.x şahsı 25 yaşında ve mağdur 16.
X şahsına iddia edilen bu olay çalıştığı işyerinde duyuluyor.tabi çok çirkin bir iddia. X eşcinselmiş bunu itiraf etmiş gerçekten büyük bir mahcubiyet.mağdur çocukla sanırım netten tanışmış.bu mağdur denilen çocuğun başka kişilerle de ilişkisi varmış.ailesi bunu farkeder farketmez çocuğa baskı yapmış ve x şahsının ismini vermiş çocuk.çevresinde çok iyi bilinen x şahsı yani nişanlımın arkadaşı büyük bir mahcubiyetle eşcinsel ya da Cinsel dürtü bozukluğu olduğunu ama kimseye zarar verecek bir hareketinin olmadığını anlatmış.ağlayarak ve gerçekten büyük bir mahcubiyetle.hatta karakolda dahi polisler samimiyetine inanmış avukat konusunda yardımcı olmuşlar. Bir iftiraya kurban gittiği de aşikar.kendi rızasıyla telefonunu ve bilgisayarını teslim ediyor ve incelenmesini talep ediyor. Şuan hapiste.avukat dahil oldu ve nişanlım da diğer arkadaşları da bu x şahsı için gerçekten çok üzülüyorlar. Yanlış anlamayın iftiraya kurban gittiğini düşündükleri, çok güzel bir mesleği olduğundan ve bu meslekten men edilebileceği ve O kişinin psikolojisi açısından. Ortada bir istismar olmadığına eminler ve tanıdığım kadarıyla bende yapmaz diyorum. Ama allah bilir. Yani burada 16 yaşında bir çocuk sözkonusu iken ben hatta biz x şahsı ve şuan yaşadıkları için ( iftiraya kurban olduğunu düşündüğümüz için) çok üzülüyoruz. Benim gözüme uyku girmiyor diyebilirim dünden beri.yanlış düşünüyor olabilirim ama engel olamıyorum. Allah haklıyı haksızı ortaya çıkartsın inşallh diyorum. Bu konuda fikir ve düşüncelerinizi gerçekten merak ediyorum. Ben kesinlikle yanlış anlaşılmak eleştirilmesi istemiyorum. Çünkü bir durumu açıkca ifade etmeye çalıştım. Başka hiç bir amacım yok.okuyanlar içim teşekkür ederim.
Not:Anlatım bozuklukları ve yazım yanlışlarımı mazur görün.
Merhaba arkadaşlar. İki gündür gerçekten yüreğime oturan bir meseleyi paylaşmak belki dertleşmek istedim sizinle.
Yeni üyeyim. Forumu devamlı ihtiyacım oln konularda takip ederim.
Aslında mesele çok yakından tanımadığım ama iyi bir insan olarak bildiğim biriyle alakalı.Nişanlımın iş arkadaşı...
Yeni üye olduğum için yanlış düşünenler olabilir konu içeriği bakımından. Ama düşünebilirler mühim değil.
Nişanlımın saygın denilebilecek bir mesleği var dolayısıyla konuda bahsedeceğim nişanlımın işrkadaşı da öyle.
Bu şahsı işyerinden polisler götürüyor ve niçin nezarete atıldığı konusunda kimseye bilgi verilmesini istemiyor.
İddiaya göre bu x şahsı çocuk istismarı yapmış.x şahsı 25 yaşında ve mağdur 16.
X şahsına iddia edilen bu olay çalıştığı işyerinde duyuluyor.tabi çok çirkin bir iddia. X eşcinselmiş bunu itiraf etmiş gerçekten büyük bir mahcubiyet.mağdur çocukla sanırım netten tanışmış.bu mağdur denilen çocuğun başka kişilerle de ilişkisi varmış.ailesi bunu farkeder farketmez çocuğa baskı yapmış ve x şahsının ismini vermiş çocuk.çevresinde çok iyi bilinen x şahsı yani nişanlımın arkadaşı büyük bir mahcubiyetle eşcinsel ya da Cinsel dürtü bozukluğu olduğunu ama kimseye zarar verecek bir hareketinin olmadığını anlatmış.ağlayarak ve gerçekten büyük bir mahcubiyetle.hatta karakolda dahi polisler samimiyetine inanmış avukat konusunda yardımcı olmuşlar. Bir iftiraya kurban gittiği de aşikar.kendi rızasıyla telefonunu ve bilgisayarını teslim ediyor ve incelenmesini talep ediyor. Şuan hapiste.avukat dahil oldu ve nişanlım da diğer arkadaşları da bu x şahsı için gerçekten çok üzülüyorlar. Yanlış anlamayın iftiraya kurban gittiğini düşündükleri, çok güzel bir mesleği olduğundan ve bu meslekten men edilebileceği ve O kişinin psikolojisi açısından. Ortada bir istismar olmadığına eminler ve tanıdığım kadarıyla bende yapmaz diyorum. Ama allah bilir. Yani burada 16 yaşında bir çocuk sözkonusu iken ben hatta biz x şahsı ve şuan yaşadıkları için ( iftiraya kurban olduğunu düşündüğümüz için) çok üzülüyoruz. Benim gözüme uyku girmiyor diyebilirim dünden beri.yanlış düşünüyor olabilirim ama engel olamıyorum. Allah haklıyı haksızı ortaya çıkartsın inşallh diyorum. Bu konuda fikir ve düşüncelerinizi gerçekten merak ediyorum. Ben kesinlikle yanlış anlaşılmak eleştirilmesi istemiyorum. Çünkü bir durumu açıkca ifade etmeye çalıştım. Başka hiç bir amacım yok.okuyanlar içim teşekkür ederim.
Not:Anlatım bozuklukları ve yazım yanlışlarımı mazur görün.
Konu nasıl kapatılıyor bilgi verirseniz...
Bizde fikrimizi söyledik.
Ayrıca kavga değil alakası bile yok yazdığımin doğruyu yazdım hosunuza gitmedi
Dertmi yapacaksınız buyurun yapın
İşi mevkisi durumu iyi olan bi adamı takın kafaya bu kadar sıkıntı etmenin adı neyse
Siz bilirsiniz
konu kapatmak içinHuy Meselesi yada Mune Kazen etiketlemeniz yada profillerine mesaj yazmanız gerekiyor.
dün geceden beri diyorum sizin bu endişeniz başka türlü anlaşılır diye ama ısrarla bilmediğiniz işi iyi olan bir adamı temize çıkarmak için uğraştınız buda gerçekten merak konusu oldu ...
Konunuzun kapatilmasini mi istiyorsunuz ?Yani bı konuyu kendi özel hayatımda da bu şekilde yakınlarımla paylaşıyorum. Ve bu tepkileri alıyorum. Temize çıkarmadan ziyade suçsuzdur şeklinde bir kabulleniş benim ki. Neden üzerinde durduğumu gerçekten bende bilmiyorum ve anlamıyorum. Sadece beni çok etkiledi.Başka hiç bir özel medeni yok.
Konunuzun kapatilmasini mi istiyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?