Paylaşmak istedim

Ortaya çıkan delil ve kanıtlar x e iftira atıldığı yönünde olduğu için, eşcinsel olduğu, internet alemi dışında çocukla hiç bir bağlantısı olmadığı ve çocuğun yaşını bilmediği için olabilir mi? Şuan hapiste ve mahkemeden sonra serbest kalacağına kesin gözüyle baktığımız için olabilir mi? Sadece bundan sonra taşıyacağı leke (haklılığı ispatlanmış olsa bile) sayfalardır bunu ifade ettim. Eğer cinselvtercihi dışında bir suçu Vs varsa çeksin cezasını amacım savunmak değil.Konumun kapatılmasını için ne yapmam gerekiyor. Şuan aynı şeyleri ifade etmekten harap bitap düştüm resmen.

Zaten olayın asıl iç yüzü ilerleyen zamanlarda ortaya çıkacak ben bildiklerim çerçevesinde böyle değerlendiriyorum.çocukla ilgili detaylar çocuğun bilgisayar ve telefonu incelendiğinde ortay çıkıyor. X le ilgili somut bir şey ortaya koyamıyor.x in adını ailesi bir isim istediğinde veriyor. Allah bilir gerçekten hassas bir konu.Ne desem yanlış oluyor tabiki

Nerden biliyorsunuz?
İş arkadaşları nerden biliyor iftira olduğunu..

Eğer suçu yoksa zaten ortaya çıkacak neyin endişesi bu?
Sanki çok yakınınızmış gibi sizinle aynı fikirde olmayanlara tavrınız çok şaşırtıcı..
Suçu varsa çeksin cezasını diyorsunuz ama internet alemi dışında çocukla bir bağlantısı olmadığı için diyorsunuz.
Nerden biliyorsunuz olup olmadığını
onunla mı yaşıyorsunuz?
Kapattırın bence de konunuzu.
Karşınızda aptal insanlar olmadığı için artık cevap da veremeyeceksiniz..

Kendimden utanacak hiç bir şeyim yok ve olamaz.otrtada kesin kanıt olmadan koruma altına almak amacıyla tutuklanan birisinin hiç bir eşyasına el konulamaz.burada size kanunlardan bahsetmeyeceğim bir de.

Kendimden utanacak hiç bir şeyim yok ve olamaz malesef.ortada kesin kanıt olmadan koruma altına almak amacıyla tutuklanan birisinin hiç bir eşyasına el konulamaz.burada size kanunlardan bahsetmeyeceğim bir de.
pekı o adamın haklılıgını haksızlıgını nasıl ıspat edecekler?
yapmayın allah askına sız omrunuzde kac kere mahkemelık oldugunuz yahu?
ben bı basıt bosandım onda bıle bu esyalar arandı tarandı neden bahsedıyorsunuz?
ayrıca hıc tanımadıgınız ortam ıcınden bıldıgınız bı ınsanla ne gıbı bır bagınız varda burada sayfa sayfa onu savunuyorsunuz .
sızın o 16 yaslardakı cocuk kadar kardesınız fılan var mı?

Çok şükür karakola dahi gitmişliğim yoktur. Telefon kayıtları ve bilgisayarda kayıtlı olan konuşma detayları x in suç teşkil edecek bir durumu olmadığını bildiğimiz için olayı araştıran yetkililerin de kanaati bu yönde olduğu için. Ama yine de bilemeyiz. Sadece şuanki gidişat bunu gösteriyor.

Konu nasıl kapatılıyor bilgi verirseniz...

Bencede kapattırın
nereden bılıyorsun teskıl etmeyecegını kusura bakma ıs bırlıgın fılan mı var senın?
sız konuyu kapattırın o cocugun x yani bir gıdım sucu varsa bile haipsten cıkamayacak
görürsün

insan beraber yasadıgı kocasını tanımıyor abısını babasınıda , sız zannedıyorsunuz kı sapık ınsanlar alnında sapık yazıyor fılan herhalde
ah ah

Peki bu çooook mağdur adamı 16 yaşındaki çocuk nerden tanıyor??!?

Bırakın bunları Allah aşkına. Arkadaşınız eşcinsel, buraya kadar sıkıntı yok ama 16 yaşındaki çocukla ne işi varmış? Bu herif pedofil, mağdur falan değil. Sizin gibiler yüzünden taciz tecavüz mağdurları konuşamıyor. Daha da kötüsü artık rüşvetle mi yoksa erkek erkeği kayırdığı için midir tecavüzcüler ya serbest kalıyor ya iyi hal indirimi alıyor. 13 yaşında çocuğa tecavüz eden 10 kişi serbest kaldı onlar suçsuz mu şimdi? Mahkeme, polis sapıkları aklamak için elinden geleni yapıyor.

Son düzenleme:
PC ve telefondan bir çok şey çıkar. Ancak kendi rızası ile verdiyse ustaca saklamış da olabilir.
Bu çocukla yolları bir şekilde kesiştiğine göre ateş olmayan yerden duman da çıkmaz sanki..
Yine de haklı haksız inşallah ortaya çıkar.

bu duruma bu kadar üzülmenizi çok anlayamadım. ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler, kimse neyin ne olduğunu bilemez. artık devir öyle bir devir oldu ki çok korkuyorum gerçekten.

Konu nasıl kapatılıyor bilgi verirseniz...

konu kapatmak için Huy Meselesi yada Mune Kazen etiketlemeniz yada profillerine mesaj yazmanız gerekiyor.

dün geceden beri diyorum sizin bu endişeniz başka türlü anlaşılır diye ama ısrarla bilmediğiniz işi iyi olan bir adamı temize çıkarmak için uğraştınız buda gerçekten merak konusu oldu ...

Zıt şeyleri ifade ediyor konumuna düşsem de iyi niyetle bunları yazdığınızdan doğru şeyler ifade ettiğinşzden emin olduğum için daha fazla uzatmak istemiyorum. Çünkü bu şekilde yanlış şeylerin savunucusu konumuna düşüyorum hoşuna gitmiyor. Yorumlarınız için çok teşekkürler. Hassas bir konu olduğu içinde yanlış yerlere kaymaması için 'Konumun kapatılmasını istiyorum.. Teşekkürler[/QUOTE]

burda benden de alıntı yapıp kapanmasını istemişiniz şimdi kapanır konunuz.

sadece hiç bir bağım yok dediğiniz bir adama bu kadar endişe duyma dedim dedik.

Yani bı konuyu kendi özel hayatımda da bu şekilde yakınlarımla paylaşıyorum. Ve bu tepkileri alıyorum. Temize çıkarmadan ziyade suçsuzdur şeklinde bir kabulleniş benim ki. Neden üzerinde durduğumu gerçekten bende bilmiyorum ve anlamıyorum. Sadece beni çok etkiledi.Başka hiç bir özel medeni yok.

Konunuzun kapatilmasini mi istiyorsunuz ?

Olayın bütün detayları ortaya çıktığında ise dosdoğru bir şekilde burada paylaşımda bulunacağım. İnşallah gerçekler dosdoğru ortaya çıkar ve adaletli bir şekilde herkes cezasını çeker. Benim temennim de tabiki bu yönde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…