Paylaşmak istedim

Meslekle alakalı olarak ona inanmadım yalnız. Ben duyduklarından dolayı ya suçsuz sa hayatına devam edeceği nasıl kaldırabileceği noktasında mesleğine vurgu yaptım aslında. Ama galiba tamamen meslek itibar noktasına geldi konu...

Yaşını bilmiyorsa gorusmemisse ben bir sorun göremedim muhtemelen kendi gibi biriyle yazistigini sanıyordur belki de.ahlaki yönden kendini bağlar konu.ama suç değil bence.tabi bu dediğimiz gibi olsa dahi is yerinden duyulması filan çok kötü olmuş. ..Polis asker vb. Bir işi varsa atılır muhtemelen.

Ha bizim bilmediğimiz bir şey var sende ondan bu kadar etkilendin se bunuda sen biliyorsun biz bilmediğimiz için yorumlar da böyle sürer gider.

Hanimefendi ortada iftira falan yok. 16 yasinda bir cocuk neden birine iftira atsin? O cocugun durumu asil su an cok kotu. Ailesi muhtemelen durumu yeni ogreniyor ve cocugu sikistiriyor. Cocugun o durumda nasil oldugunu bir dusunun. Biraz empati yapin. Siz o cocugun yerinde olsaydiniz ya. Kimbilir belki siddet bile gormustur ailesinden.( ki umarim olmamistir oyle birsey) Ailesi icin de zor bir durum. Cocuklarinin baska bir dunyasini ogrendiler, belkide hic tahmin etmedikleri birseydi. Yine de sikayetci olmakla en dogrusunu yapmislar. O yaslarda cocuklar, cinsel kimlik belirsizligi yasiyorlar. Ve birileri de bundan faydalanmaya calisiyor. Ne yazik. Lutfen birazcik empati...

Benim burada yaptığım iş sizin yaptığınızdan farksız yalnız.saat sizin içinde ikiyi geçiyor ve benim paylaşmak istedim başlıklı konumla ilgileniyorsunuz. Münakaşa haline getirmek istemiyorum sadece ' paylaşıp fikir almak istedim. O kadar

pedofilinin tedavisi yok malesef.Çok bilgi sahibi olmamakla birlikte delillendirilemezse sorun yaşayacağını sanmıyorum delillendirilirse e çeksin cezasını...

Haklısınız ben yorumlarımı tamamen x haklıysa dan yola çıkarak yaptım. İnşallah herşey çok Adilce yargılanır.

Ben, "ya sucsuzsa" diye endise etme hakkimi, cocuktan yana kullanirdim. Butun herkes gibi.

pedofilinin tedavisi yok malesef.Çok bilgi sahibi olmamakla birlikte delillendirilemezse sorun yaşayacağını sanmıyorum delillendirilirse e çeksin cezasını...

Evet
Haksız olan cezasını çeksin. Ama birileri kurban olmasın.

[QEE TE="Math7, post: 42654715, member: 705666"]Benim burada yaptığım iş sizin yaptığınızdan farksız yalnız.saat sizin içinde ikiyi geçiyor ve benim paylaşmak istedim başlıklı konumla ilgileniyorsunuz. Münakaşa haline getirmek istemiyorum sadece ' paylaşıp fikir almak istedim. O kadar[/QUOTE]

Bizde fikrimizi söyledik.

Ayrıca kavga değil alakası bile yok yazdığımin doğruyu yazdım hosunuza gitmedi

Dertmi yapacaksınız buyurun yapın

İşi mevkisi durumu iyi olan bi adamı takın kafaya bu kadar sıkıntı etmenin adı neyse

Siz bilirsiniz

Atılan iftira ise eğer vardır bunda da bir hayır , mevlamın hikmetlerine sual olmuyor o da bi öz eleştiri yapar varsa yanlışları çeki düzen verir kendine umarım.

Bizde fikrimizi söyledik.

Ayrıca kavga değil alakası bile yok yazdığımin doğruyu yazdım hosunuza gitmedi

Dertmi yapacaksınız buyurun yapın

İşi mevkisi durumu iyi olan bi adamı takın kafaya bu kadar sıkıntı etmenin adı neyse

Siz bilirsiniz[/QUOTE]

Zıt şeyleri ifade ediyor konumuna düşsem de iyi niyetle bunları yazdığınızdan doğru şeyler ifade ettiğinşzden emin olduğum için daha fazla uzatmak istemiyorum. Çünkü bu şekilde yanlış şeylerin savunucusu konumuna düşüyorum hoşuna gitmiyor. Yorumlarınız için çok teşekkürler. Hassas bir konu olduğu içinde yanlış yerlere kaymaması için 'Konumun kapatılmasını istiyorum.. Teşekkürler

Öyle bir anlatmışsınız ki olayı "x 16 yaşındaki kızla beraber olmuş deniliyor ama aslında x eşcinsel olduğunu söylemiş yani iftira atılıyor" diye anladım sonra yorumlarda dank etti.

16 yaşında çocuk X'e neden iftira atsın ki? Zaten telefon, bilgisayardan falan çıkar konuşup konuşmadıkları. Bekleyin sabırla.. Tövbe Tövbe bu internet de hayatımıza pislik saçıyor resmen ya.. Amacından saptı her şey.

Cinsel tercihi kimseyi ilgilendirmez ama karşı tarafın çocuk olması x in masum olmadığının en büyük kanıtı zaten. Çocuğun daha öncede ilişki yaşamış olması çocuk olduğu gerçeğini değiştirmez.

Yani ben yazımın hiç bir yerinde kız diye bir kelime kullanmadım. Nasıl uydurabiliyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Eşcinsel olduğunu itiraf etmiş ve 16 yaşında çocuk tabirini kullandım. Sonra sizin gibi anlamada sorun yaşayanlar için 16 yaşında çocuk cinsiyetini erkek olarak belirttim.orada eşcinsel deyince anlayacağını düşünmüştüm.Ama sonradan erkek diye belirttim.lütfen yazmadığım şeyleri uydurmadan ya da yanlış yerlere çekmeden yorum yazın.hoş kız ya da erkek farketmez ya.yaşı buradaki meselemiz.

X ilişki yaşamadığını bunun kanıtlanabilecek bir şey olduğunu ifade ediyor zaten.sadece kendi gibi eşcinsel olduğunu düşündüğü çocukla yaşını bilmeden internette konuştuğunu iddia ediyor.konuşma detaylarının da incelenmesini talep ediyor.neye göre yorum yapıyorsunuz sayfalarca ifade ettim yinede kendi konumu başkasının konusunu okur gibi okuyorum. Şaka gibi

pardonda bu atarınızın sebebi ne acaba? Herkes kendi hayat görüşü doğrultusunda yorum yapıyor. Adamı sizin gibi masum kedicik görmüyoruz diye saldıramazsınız bize.

Hiçbir şekilde tanımadığınız bir adamın suçsuzluğuna inanıyorsunuz da hiçbir şekilde tanımadığınız ve mağdur olan 16 yaşındaki çocuğa üzülmüyorsunuz..
Üzüldüm yorumlarınızı da okudum tabi ki..
Ama siz burda bu adam kurtulur mu nasıl kurtulur böyle bir cevap arıyorsunuz..
Birçok insan bunu söylemiş ama siz öyle düşünenlere kızıyorsunuz.
Neden??

eşcinsel oldugunu ve dürtü bozuklugu oldugunu kabul edıyor ok
16 yasındakı bırını ıstısmar etmese bıle zorla , 18 yasından kucuk bırıyle bu sekılde bır arkadaslık kurdugu ıcın ve suanda hala onu savundugunuz ıcın kendınızden utanın bence.

Hatta dahada savunmaya baslarsanız ben sahsım adına baska seyler dusunucem,sizinle ilgili !

buarada x kendı ıstegıyle pc bılmem nesını teslım etmiş diyorsunuz ama, polısler onlara zaten el koymustur dingonun ahırımı orası? istegiyle teslim etmiş, istemeseymiş etmeyecekmiymiş!

Son düzenleme:
16 yasindaki cocuk aile baskisi sonucu neden X in adini vermis? Ne diye vermis, iliski yasadik diye mi? Bu cocugun baska kisilerle cinsel birliktelik yasadigini nerden biliyorsunuz? En iyi ihtimalle, X 16 yasindaki cocukla bir iliski de bulunmamissa bile, bunu eyleme dokme potansiyeli varmis. Bu kadar ozel bilgileri X nerden bilecek. Maalesef olayin icinde cocuk oldugu icin X in masumiyetine pek inanamiyorum. Insanlarin icini bilemeyizki, disardan cok iyi hos gorunmesi bisey ifade etmez.

Umarim bir yanlis anlasilma vardir, X masumdur ve aklanir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…