Cumleleriniz -miş'li gecmis zamanla bitiyor. Yani size oyle rivayet edilmis. Neden duyduklariniza bu kadar itibar ediyorsunuz? O X issiz gucsuz biri olsaydi, hangi tarafa inanirdiniz? Birinin meslek olarak iyi bir konumda olmasi, boyle seyler yapmayacagi anlamina mi geliyor?
Bakin burda da itiraf ediyorsunuz anlatilanlardan etkilendiginizi. Yani sizin bildiginiz sadece size anlatilanlar.
Yaşını bilmiyorsa gorusmemisse ben bir sorun göremedim muhtemelen kendi gibi biriyle yazistigini sanıyordur belki de.ahlaki yönden kendini bağlar konu.ama suç değil bence.tabi bu dediğimiz gibi olsa dahi is yerinden duyulması filan çok kötü olmuş. ..Polis asker vb. Bir işi varsa atılır muhtemelen.Yani zaten x internet dışında görüşmediğini ve yaşının 16 olduğunu bilmediğini iddia ediyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum. Ulaşılır Konuşma detaylarıyla netlik kazanacak aslında. Ve eğer çocuk haklıysa..
gerçekten bilemiyorum.
Hanimefendi ortada iftira falan yok. 16 yasinda bir cocuk neden birine iftira atsin? O cocugun durumu asil su an cok kotu. Ailesi muhtemelen durumu yeni ogreniyor ve cocugu sikistiriyor. Cocugun o durumda nasil oldugunu bir dusunun. Biraz empati yapin. Siz o cocugun yerinde olsaydiniz ya. Kimbilir belki siddet bile gormustur ailesinden.( ki umarim olmamistir oyle birsey) Ailesi icin de zor bir durum. Cocuklarinin baska bir dunyasini ogrendiler, belkide hic tahmin etmedikleri birseydi. Yine de sikayetci olmakla en dogrusunu yapmislar. O yaslarda cocuklar, cinsel kimlik belirsizligi yasiyorlar. Ve birileri de bundan faydalanmaya calisiyor. Ne yazik. Lutfen birazcik empati...Öyle aksi bişey söylemedim ki neden bundan bu kadar etkilendiğimi de anlamadım hayatımın gündemi haline getirdim. Nedenini bilmiyorum anlamıyorum da kendimi. Herşey neden nezarete atıldığını merak etmekle başladı.ayrıntıları dahi kendim sorarak öğrendim nişanlım anlatmak istemedi bile.
Arkadaşım ya saat iki yı geçiyor. Bu adamın ne halt ettiğini bu saatte sorguluyacagina nisanlinla konuş mesajlaş
Merak etme etkilenme neyse kimse suçlu zaten ortaya çıkar burda mışlı ona bunu demiş buna şunu demiş diye kafa yorma
Zaten adamın tercihi erkekmis.buda bir sapkınlık tercih olsa bile hoş bir şey değil
Ne sen nede biz pis günahını alıp durmuyalim adamın
Hanimefendi ortada iftira falan yok. 16 yasinda bir cocuk neden birine iftira atsin? O cocugun durumu asil su an cok kotu. Ailesi muhtemelen durumu yeni ogreniyor ve cocugu sikistiriyor. Cocugun o durumda nasil oldugunu bir dusunun. Biraz empati yapin. Siz o cocugun yerinde olsaydiniz ya. Kimbilir belki siddet bile gormustur ailesinden.( ki umarim olmamistir oyle birsey) Ailesi icin de zor bir durum. Cocuklarinin baska bir dunyasini ogrendiler, belkide hic tahmin etmedikleri birseydi. Yine de sikayetci olmakla en dogrusunu yapmislar. O yaslarda cocuklar, cinsel kimlik belirsizligi yasiyorlar. Ve birileri de bundan faydalanmaya calisiyor. Ne yazik. Lutfen birazcik empati...
Ben, "ya sucsuzsa" diye endise etme hakkimi, cocuktan yana kullanirdim. Butun herkes gibi.Meslekle alakalı olarak ona inanmadım yalnız. Ben duyduklarından dolayı ya suçsuz sa hayatına devam edeceği nasıl kaldırabileceği noktasında mesleğine vurgu yaptım aslında. Ama galiba tamamen meslek itibar noktasına geldi konu...
pedofilinin tedavisi yok malesef.Çok bilgi sahibi olmamakla birlikte delillendirilemezse sorun yaşayacağını sanmıyorum delillendirilirse e çeksin cezasını...
[QEE TE="Math7, post: 42654715, member: 705666"]Benim burada yaptığım iş sizin yaptığınızdan farksız yalnız.saat sizin içinde ikiyi geçiyor ve benim paylaşmak istedim başlıklı konumla ilgileniyorsunuz. Münakaşa haline getirmek istemiyorum sadece ' paylaşıp fikir almak istedim. O kadar
Öyle bir anlatmışsınız ki olayı "x 16 yaşındaki kızla beraber olmuş deniliyor ama aslında x eşcinsel olduğunu söylemiş yani iftira atılıyor" diye anladım sonra yorumlarda dank etti.
16 yaşında çocuk X'e neden iftira atsın ki? Zaten telefon, bilgisayardan falan çıkar konuşup konuşmadıkları. Bekleyin sabırla.. Tövbe Tövbe bu internet de hayatımıza pislik saçıyor resmen ya.. Amacından saptı her şey.
Cinsel tercihi kimseyi ilgilendirmez ama karşı tarafın çocuk olması x in masum olmadığının en büyük kanıtı zaten. Çocuğun daha öncede ilişki yaşamış olması çocuk olduğu gerçeğini değiştirmez.
pardonda bu atarınızın sebebi ne acaba? Herkes kendi hayat görüşü doğrultusunda yorum yapıyor. Adamı sizin gibi masum kedicik görmüyoruz diye saldıramazsınız bize.X ilişki yaşamadığını bunun kanıtlanabilecek bir şey olduğunu ifade ediyor zaten.sadece kendi gibi eşcinsel olduğunu düşündüğü çocukla yaşını bilmeden internette konuştuğunu iddia ediyor.konuşma detaylarının da incelenmesini talep ediyor.neye göre yorum yapıyorsunuz sayfalarca ifade ettim yinede kendi konumu başkasının konusunu okur gibi okuyorum. Şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?