neler duydun?neler duydum hazmettim.
neler duydun?
hep itiyor ben üstüne gittikçe itiyorBeni kıran cümleler ..
demekki senden gerçekten soğumuşBeni kıran cümleler ..
Ben hakliyım ama üste çıkıyor ben ona güvenmediğim için böyle davrandığını söylüyordemekki senden gerçekten soğumuş
sevgilin güven vermeyen bir adam
neden gururunu hiçe sayıp peşinden koşuyorsunki
eski eşinin hamile olduğunu bilmemesi imkansız
e zaten güvenmiyorsun, doğrusu da buBen hakliyım ama üste çıkıyor ben ona güvenmediğim için böyle davrandığını söylüyor
nasıl yapmamış yavo zaman güven tazelemesi gerekirken neden ters davranıyor onu anlamıyorum.Ben bunu söyledim ben güvenini sarsacak bişey yapmadım diyor
Hamileliği biliyormuş fakat aldırcam demiş kadın giderken sözde.nasıl yapmamış yav
karısının hamile olduğunu bilmediğini söylüyor
tayinini onun olduğu yere yakın aldırıyor
telefonuna ulaşamıyorsun o anlarda eşinin yanında diyorsun
daha ne olsun?
madem yakın ailesi de mi bilmiyormuş haber almamış pesssHamileliği biliyormuş fakat aldırcam demiş kadın giderken sözde.
aileside orda memleketlisi kız
eşinin yanında olduğundan şüphem yok kesin
Canim cok iyi dusun su an.bosluktasin sonradan.pisman olma bir tanede evladin var ve sunu soyliyim cok kiskanc biriysen eski esinden surekli kiskanir kavga edersin 2 cocuk var mutlka gorusecekler ilerde bunu kaldirabilecekmisin bunuda iyi dusunHamileliği biliyormuş fakat aldırcam demiş kadın giderken sözde.
aileside orda memleketlisi kız
eşinin yanında olduğundan şüphem yok kesin
Ben bunu kabul ederim bu sorun değil ama yalan söylemesi beni bitiriyor.Beni üzmemek için söylememiş eski eşiyle görüştüğünü.Bende görüşüyorum çocukla ilgili konularda sorun bu değilCanim cok iyi dusun su an.bosluktasin sonradan.pisman olma bir tanede evladin var ve sunu soyliyim cok kiskanc biriysen eski esinden surekli kiskanir kavga edersin 2 cocuk var mutlka gorusecekler ilerde bunu kaldirabilecekmisin bunuda iyi dusun
belkide gerçekten seni kaybetmek istemediği için saklamıştır ama hoş değil tabiBen bunu kabul ederim bu sorun değil ama yalan söylemesi beni bitiriyor.Beni üzmemek için söylememiş eski eşiyle görüştüğünü.Bende görüşüyorum çocukla ilgili konularda sorun bu değil
belkide gerçekten seni kaybetmek istemediği için saklamıştır ama hoş değil tabi
güven sarsılıyor
neden olacak hatasını kabul ederse bu sefer özür dileyen yalvaran kendisi olacaktı da ondanEvet ama ben yalvaran özür dileyen ama o soğuk davranan oldu bende anlamıyorum nedennn
sizce ben ne yapmalıyım uzakmı durayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?