paylaşmam lazım yoksa çıldıracağım.

Dikkat et bak.bu adam karisindan resmen bosanmamis olabilir.yok ailemle tanistirayim yok evlilik konusu yok su yok bu diye seni kandiriyor olabilir...kimse hamile karisini yuz ustu birakmaz.karisini oyle birakan erkekten zaten hayir gelmez.uzak dur...

Yorumlari okumadim ama ilk aklima gelen adam eski esne dondu ya da onunla arayi yeniden yapiyor bu yuzden size de yan ciziyor.
Bu arada kacan kovalanir olmus sizin durumunuzda. Naz yapan siz degil o olmaliydi. Ikinci evliliginiz olacak sonucta bu flort degil. O yuzden icinize sinmeyen seyler varsa silmeyi de bilmelisiniz. Hakaretler falan ettiyse zaten coktan ustunu cizmeliydiniz bu defterin.
Supheler guven eksikligi isin icine girdiyse hic de ustelemetin. Adam eger gercekten sizi istiyorsa eski guveni saglamak icin elinden geleni yapar. Yaomiyorsa da evrene sakin gitsin. Muhtemelen eski esiyle beraber.

Güven tazelemiyor çünkü işine gelmiyor suç bastırmaya çalışıyor eminim. Eski eşi ile barışmış olma ihtimali var. Hayır gelmez bence bırak gitsin

Arkadaşım çocuk olunca seninkinin biraz kafası karışmış sanki sabırla ya beklicen yada vaz geçicen karısıyla ikinci bi şansının olup olmadığını denerken senide yedekte tutuyo olması çok azda olsa bir ihtimal bence (üzgünüm)dost acısöylrr

3 aya neler sigdirmissiniz oyle. Bencede 3 ay birini taniyip evlenmek icin cok cok erken. Adamin daha cocugu yeni olmus veya olacakmis. Bu is zor. Ne acelen var?

Koca bi tecrubeniz olmus.birde cocugunuz var.hala mutsuzlugun pesindesiniz.anlamiyorum cidden kafanizi.
Adam acele ettik diyor yalvariyorsunuz neolur iletisimi kesme diye.
Insan niye evlenir huzur bulmak icin.daha yolun en basinda bile bu kadar suphe bu kadar olay...mutsuzluk.
Ne bekliyorsunuz.illa ikinci evliliginizi yaptiktan sonrami pisman olmak gerekiyor allah askina.
Sizin degil sutu peyniri ufleyerek yemeniz lazim

Çocuk olunca kafası karışmış bence. Bir süre uzak durun eski haline dönüyorsa devam edin bence. Yoksa siz üstüne düşerek ileride pişman olacağınız şeyler yaşayabilirsiniz

Bu zamanda bu kadar körolmayın artık bayanlar allah askiniza ya,adam bal gibide evli ve ikinizi birden ıdare ediyor,eşinden uzaktaydı sizi buldu,geri tayin olup eşinin yanına gidincede sizi bıraktı bu kadar basit yaa....

hanımefendi kuma olmaya bu kadar mı meraklısınız?

her kimlikte evli yazmıyor. ve adam evli. net

Ya olurmu ailesini tanidim cevresini tanidim.evli olsa benim ne isim olur.tek sorun ikinci cocuk olunca vicdaninin rahat olmamasi.ama benim icin bitti

Yani evli bir erkek ve karısı hamile iken başka arayışlara girmiş olabilir.
Bundan 14-15 yıl önce annemgil in şuan ki komşusu bir kadını böyle kandırıyor boşandım felan sonra kadınla nikahlı olduğu için hala evlenme durumu olmuyor imam nikahı olduğu için ondan hamile o dönemde ve bu kadın da eşinden ayrılmış felan diyeceğim doğru karar verirsiniz umarım hiç kimse ilkleri unutmaz ne kadar kavga etse de sevsede hep onu hatırlar. Amcamın kızı boşanmıştı beş yıl sonra tekrar birleşti eski eşi ile.
Ben hiç duymadım eşi hamile iken boşanan biri. Ayrıca siz bu adamın boşanma belgesi felan gördünüz mü nüfus dairesinden bir evrak almanızı tavsiye ederim.

2.evliliğimi yapacaktım riske atamazdım sorguladım diyorsunuz
tam ne güzel kendinden emin dik duruşlu diyorumm
hopppp
ilişkide soğuyan adam,geri plana çeken,evliliği erteleyen adam..
bir kere adam güvensiz.
eski eşi hamileyse tabi ki hep biliyordu. belli olmaz ona bile dönebilir.

asıl dik durması ve gururlu davranması gereken sensin.

Siz sanki evlenip ayrılmamışsınız, o da aynı şekilde. Sanki çocuklarınız da yok gibi düşünmeden, ergenler gibi ilişki yaşıyorsunuz. Zaten bir boşanma yaşamışsınız. kim bilir ne zorluklardan sonra boşandınız. artık rahat ve huzurlu bir hayat geçirmektense tekrar kendini bile bile ikinci kez ateşe atıyorsun. Ben buna YOK ARTIK derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…