paylaşmam lazım yoksa çıldıracağım.

Senden ayrılıp eski eşiyle evlendiğini duyarsa şaşırma. İkinci çocuk düşüncelerini değiştirmiş olabilir.

Kararsız adam en kötü adamdır , bir ömürde olun bekleyemezsin , zamane erkekler kadın gibi , benim böyle adama hiç tahamülüm ve sabrım kalmazdı
adam gibi adam değil bunu bilin yeter , sonradan hayal kırıklığına uğramayın bence

Canım ben sana tamamen kendi düşüncelerimi söyleyeyim.
başından bir evlilik geçmiş senin tecrübelisin neyin doğru neyin yanlış olduğunu daha iyi biliyorsun artık.. Karşında eşine çocuğu aldır deyip daha hiç ilgilenmeyen ya da aslında varlığından haberi olup da sahip çıkmayıp bunu sana bile söylemeyen biri var.. sen bu adama ne derece güveneceksin?
2.kez evlenmek istiyorsun aynısını sana yapmayacağı ne malum?
Canım burada hata sende değil ki sen bir şeyler yapıp uğraşıyorsun burada hatalı o..
ben biraz mesafe koy derim arana madem o kadar konuşmana rağmen oralı olmuyor adam..
bırak burnu sürtülsün bırak kıymetini az öğrensin.. ama canım bu insanın doğru insan olmadığı kanaatindeyim ben.
Böyle insanlara pabuç bırakmayın bayanlar hiç biri sizden değerli değil..Öptüm çok..

Bence eşine dönmeye niyeti var.. ne olur ne olmaz diye de seni elinde tutuyor.
Bence tamamen ilişkini kesmelisin. Oğlunu güvenmediğin adamla aynı ortama sokma bile.
Ayrıca güvenmemek için bir çok sebebin var.

değer veren adam köpek gibi peşine düşer valla, hiç öyle soğuk davranıp trip atmaz; herif eski yaşantısına odaklanmış şuan resmen, siz sadece köşede yedekte duruyorsunuz gibi birşey, bence bu adamla evlilik gibi bir düşünce için çok erken, hatta erkenden ziyade evlenilecek bi adam değil bence, zaten akrep burcuymuş, en güvenmediğim burçtur akrep uzak dururum hep

Bence iletisiminizi kesin eski esinden ayrilirken hamileymis hic mi arayip sormamis ne yaptin ne oldu ne bitti diye eger yapmamissa zaten direk kacin yani.Siz uyanincada hemen sogutmaya calismis arayi

Evet ama ben yalvaran özür dileyen ama o soğuk davranan oldu bende anlamıyorum nedennn
Bence uzak dur,üstüne düşme.O zaten seni kaybetmek istemiyorsa dönecektir.Sen fazla takıntı yapmışsın onu,bir süre aramazsan sonra sonra alışırsın aramamaya.Daha fazla kendini,gururunu ezdirme.

Ben bu adamın boşanmış olduguna bile inanmam ya dava durumundadır ondanda yeni çocuk doğunca vazgecmiştir.. Risk alma durumunuz yok bence uzak durun..

Evlenip bosanmis, bir cocugu olan ve kendi gecimini saglayan biri oldugunuzu belirtmeseniz basinda kavak yelleri esen evlenme heveslisi 20 yasinda kor asik biri sanacagim sizi. Yahu siz cocuk yetistiriyorsunuz ona dogruyu yanlisi gosterecek olan sizken boyle durumlara nasil sokuyorsunuz kendinizi.

Biraz kendinizin farkina varin, kendinize onem verin. Adam bastan kaybetmis siz gormek istememissiniz. Ama boyle bir luksunuz yok artik.

Aldatma şiddet küfür alkol dışında cocuğumun babasını cekemiyorsam elin adamın kaprisini hic çekmem. Ikinci çocuğu leylekler getirmedi herhalde neden özür dileyip yalvarıyorsunuz? Muhtemelen eski Eşiyle de görüşüyor suanda Kafası Karışık. Sizin yerinizde olsam bu iliskiyi bitirirdim

Yok kimligini gordum.bu kesin.bugun konustuk derdi yeni dogan cocuguna karsi vicdan yapmasiymis.allah katinda rahatsizim diyor.eski esiyle evlenme gibi bir niyeti yokmus.severek ayrilalim vicdanimi rahatlatip oyle tamamen gelmek istiyorum dedi.bende yol verdim. Bitti.iyiki bitti

Inanmadiniz degil mi? Cocuk oldu diye niye vicdan yapar biri. Hadi yapti diyelim cocugun annesiyle barismayacaksa vicdanini nasil rahatlatmis olacak?

Ben soyliyim yakinda duyarsiniz eski esiyle evlenecek.

Madem eşine gidiyor ve arada sizinle soğuk konuşuyor evlenme durumunu erteliyor kötü konuşuyor bence hemen vazgeçin. 2. Evliliğiniz olacak bile bile lades demiş olcak. Belliki oda arada kalmış siz aradan tamamen çıkın belki oda bu sayede eşi ve 2 çocuğu ile mutlu olur. Çocukla ilgili kesinlikle yalan söylemiş.

Sizin bu soruyu sormanız bile aklınız da bir güven eksikliği olduğuna sahitlk ediyor biraz zamana bırakın oluruna biraz daha tanıyin hiç olmasa aklinzdaki sorunu halledersnz..biraz karışık bir durum hayırlısı neyse o olsun..

Bence evlenmeden böyle bişeyi öğrenmeniz şansınıza olmuş.yol yakınken ayrılın derim yine de karar sizin tabii

Bence hayırlısı olmuş. O adamdan bir cacık olmazdı. Allah Karşınıza dürüst saygılı birini çıkarsın.

Bi sakin olun,
Evladınızın babasını çekemeyip
Elin dengesiziyle bu evlenme aceleciliği nedir.bi sakince okuyun şu yazdıklarınızı lütfen.

Ne zaman boşanmış ki bu adam?

İkinci evliliğim riske atamam diyorsunuz ama bile bile kendinizi riske atıyorsunuz.
Size böyle davranan adama neden yalvarıyorsunuz ? Üstelik ortada yalan var.
Ben bazı kadınların , istenmediği halde ısrarcı olmalarını anlayamıyorum. Özellikle evli değilken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…