Hrr zaman acaba diğer kadinin yaninda mi diyerek mutlu olamazsiniz. Ki evlenirseniz hep öyle düsuneceksin benden soylemesiBen öncelikle güçlü bir bayanım.Bir evlilik yaptım ve 2 yıl önce boşandım.1 çocuğum var.Hayat mücadelesini tek başıma kaldırıyorum.Bir ev aldım şükürler olsun çalışıp borç ödüyorum.Oğlumun bütün sorumluluğu bende.3 ay önce evlenip ayrılmış bir adamla tanıştım.şehirler farklı olsada iletişimi hiç koparmadık.Kendisi Urfada görev yapıyordu.Onunda 1 çocuğu vardı denktik.Sonra bir gün eski eşinin face ne baktım hamileydi.Sordum tabiki oda ayrılırken hamile olduğunu çocuğu aldıracagını söylediğini pskoz hastası olduğunu söyledi eşinin.Eşi resimlerde karnı burnundaydı.Bende öğrendiğini söyledi.İnanmasamda inanmak istedim.İkinci çocuğun varlığınıda kabul ettim.Bu arada beni ailesiyle tanıştırdı.Annesi kızkardeşi teyzesi... Şimdi ege bölgesine tayin oldu.Bende aileme anlattım 1 ay sonra tanıştıracaktım.Ama aklıma şüphe düşmüştü nasıl olurda eşinin hamileliği devam ettirdiğinden haberi yoktu hiçmi face bakmaz görmez akrabalar söylemez.Bende ikinci evliliğimi yapacaktım.Asla riske atamazdım.Eski Eşine yakın bir yere tayin olmuştu.çocuğu doğacaktı kafam çok karışmıştı.ulaşamadığım zamanlarda eski eşinin yanında olduğuna eminim çocuk oldu çünkü ama hic söylemedi ben üzülmeyim diye bunun farkındayım.Birgün söyledim sen eski eşine gidiyorsun ama söylemiyorsun diye trip attım.Çok kötü tartıştık telefonda Bu seferde araya soğukluk soktu onun için önemli olan güvenmiş ama ben bir anda silecek kadar sinirleniyormuşum.Bu yüzden ilişkiye ara vermek istedi.Telefonda yalvardım iletişimi kesme diye zorlada olsa devam etti ama buzdolabı gibi bazende normale dönüyor.Şimdi evlenme kararını ertelemek istiyor.Hatta o kararı almak için bile erkenmiş.ailemle tanışmak istemiyormuş.Çok kırıcı konuşmalar yapıyor ben oraya gelmek istiyorum ama yolu gözüm yemiyor,eski eşinle görüşebilirsin(normalde çok kıskanç),anlat diyorum içimden bişey gelmiyor diyor,ama bazı günlerde aşkım senden vazgeçemem diye yazıyor.Ama genelde sanki zoraki gidiyor ben çok özür diledim ama anlamıyor ben bunu aşabilirim zaman tanı diyor.Ama bu zamanda bana öyle uzakki buda beni korkutuyor. Tam bir akrep erkeği öyle inatçı.Benimle bu kadar ilgilenen arayan soran yazan adam gitti yerine soğuk buzdolabı gibi bir adam geldi.Ben çok seviyorum ama elimdende bişey gelmiyor grur falan kalmadı neler duydum hazmettim.Ama bir yere kadar artık dayanamıyorum.Ne olur bana bir akıl verin arkadaşlar.
Daha ne görmeniz gerek gözünüzün önünde ex karısıyla cinsellik yaşaması mı?
Adam ikinizi de idare ediyor net.
3 aylık yalancı bi adama değmez
boşanmış olduğundan bile şüphe ettim
sizce ben ne yapmalıyım uzakmı durayımm
hiç mantıklı mı yaPfff ne çakalsın :) Ben de katılıyorum adam boşanmamış.
Ben öncelikle güçlü bir bayanım.Bir evlilik yaptım ve 2 yıl önce boşandım.1 çocuğum var.Hayat mücadelesini tek başıma kaldırıyorum.Bir ev aldım şükürler olsun çalışıp borç ödüyorum.Oğlumun bütün sorumluluğu bende.3 ay önce evlenip ayrılmış bir adamla tanıştım.şehirler farklı olsada iletişimi hiç koparmadık.Kendisi Urfada görev yapıyordu.Onunda 1 çocuğu vardı denktik.Sonra bir gün eski eşinin face ne baktım hamileydi.Sordum tabiki oda ayrılırken hamile olduğunu çocuğu aldıracagını söylediğini pskoz hastası olduğunu söyledi eşinin.Eşi resimlerde karnı burnundaydı.Bende öğrendiğini söyledi.İnanmasamda inanmak istedim.İkinci çocuğun varlığınıda kabul ettim.Bu arada beni ailesiyle tanıştırdı.Annesi kızkardeşi teyzesi... Şimdi ege bölgesine tayin oldu.Bende aileme anlattım 1 ay sonra tanıştıracaktım.Ama aklıma şüphe düşmüştü nasıl olurda eşinin hamileliği devam ettirdiğinden haberi yoktu hiçmi face bakmaz görmez akrabalar söylemez.Bende ikinci evliliğimi yapacaktım.Asla riske atamazdım.Eski Eşine yakın bir yere tayin olmuştu.çocuğu doğacaktı kafam çok karışmıştı.ulaşamadığım zamanlarda eski eşinin yanında olduğuna eminim çocuk oldu çünkü ama hic söylemedi ben üzülmeyim diye bunun farkındayım.Birgün söyledim sen eski eşine gidiyorsun ama söylemiyorsun diye trip attım.Çok kötü tartıştık telefonda Bu seferde araya soğukluk soktu onun için önemli olan güvenmiş ama ben bir anda silecek kadar sinirleniyormuşum.Bu yüzden ilişkiye ara vermek istedi.Telefonda yalvardım iletişimi kesme diye zorlada olsa devam etti ama buzdolabı gibi bazende normale dönüyor.Şimdi evlenme kararını ertelemek istiyor.Hatta o kararı almak için bile erkenmiş.ailemle tanışmak istemiyormuş.Çok kırıcı konuşmalar yapıyor ben oraya gelmek istiyorum ama yolu gözüm yemiyor,eski eşinle görüşebilirsin(normalde çok kıskanç),anlat diyorum içimden bişey gelmiyor diyor,ama bazı günlerde aşkım senden vazgeçemem diye yazıyor.Ama genelde sanki zoraki gidiyor ben çok özür diledim ama anlamıyor ben bunu aşabilirim zaman tanı diyor.Ama bu zamanda bana öyle uzakki buda beni korkutuyor. Tam bir akrep erkeği öyle inatçı.Benimle bu kadar ilgilenen arayan soran yazan adam gitti yerine soğuk buzdolabı gibi bir adam geldi.Ben çok seviyorum ama elimdende bişey gelmiyor grur falan kalmadı neler duydum hazmettim.Ama bir yere kadar artık dayanamıyorum.Ne olur bana bir akıl verin arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?