paylaşmam lazım yoksa çıldıracağım.

bakın şöyle söyliyim
siz iki taraf sizin demenize göre( bana göre adam evli veya evlenedek eskı karısıyla) eşit şartlardasınız
buna göre bi kafanızda ikinizide ayrı yerlere koyun ve dusunun
sızce bu anlattıgınız seyler normal mı?
bende 2. evlılıgımı yaptım
yogurdu ufleyerek yemek lazım

üzgünüm ilişkiniz bitmiş( anlattığınız kadarıyla arkadaşınızın kafası karışmış ve size iyi davrandığı dönemler muhtemelen eski eşiyle tartıştığı canının sıkkın olduğu dönemlerdir. eğer gerçekten vazgeçemeyecek kadar cok seviyorsanız ve ilişkiyi bitirmek istemiyorsanız tavsiyem kesinlikle ama kesinlikle siz geri çekin kendinizi yokluğunuzu hissetsin bitmiş bir ilişki hiç bir şekilde eski tadına dönmez o boşanmış. su an için çocuk ve sorumlulukları ağır gelsede zamanla inanın herşeyin bittiğini kabul edecek ve sizi kırdığı ve kaybettiği için pişman olacak bir de siz yük olmayın nefes almasına ve düşünmesine zaman tanıyın kendinizi geri çekin göreceksiniz anlayışınız ve şevkatinizi kaybetmek onun aklını başına getirecektir. ayrıca erkekler çok kolay yalan söyler arada kaldığınız herşey tamda düşündüğünüz gibidir! kandırmayın kendinizi...

neden zorluyorsunki konu sahibi zaten kötü bir tecrübe yaşamışsın belliki adam eski eşine dönecek..
salıver gitsin canım

Sen kaşınıyorsun dertsiz başına dert almak için uğraşıyorsun. Bir an önce senin ayrılman gerekirken ergen aşık olduğunu sanan liseliler gibi peşindesin adamın... Bir an önce aç gözlerini yoksa düzene soktuğun hayatını gene dağıtacaksın..

Hayatinizdan def edin bence. Hic gereği yok.

o zaman güven tazelemesi gerekirken neden ters davranıyor onu anlamıyorum.Ben bunu söyledim ben güvenini sarsacak bişey yapmadım diyor

çünkü üste çıkıyor. başka türlü sana galip gelemez. seni salak gibi kandırıp evlenecekti sen yalanlarını yakalayınca sıkıldı sorumluluk almak istemiyor

Bosandigina eminim kimligini gordum evlerine girdim komsularini akrabalarini tanidim..ama bunlarin onemi yok kucuk cocuk kundakteyken evlenemem.onu gorunce dunyam karardi dedi.sure istedi.ama ben bitirdim

İlişkiye ara vermek isteyen o değil siz olmalıydınız aslında... Tepenize çıkartmışsınız, bunun sonu yok, sizi hep sömürüp üzecek, nereye kadar dayanacaksınız, yazık ya.

Dunyada bi o adam mi kaldi yok yalvariyorsun yok herseyini kabul ediyorsun. Bu kafa da olma yoksa evliliklerin 2 3 gider kardesim

Kimliğini hiç değiştirmeye ihtimali de var şu an evli olupta kimliğinde bekar yazanlar tanıyorum. Zorlu bir yol 2.evlilik daha dikkatli olmalısın. Eski eşini ima eden her konuşma da sana surat aşıp konuşmayacak mi

gereksiz boşuna çaba gösterme, akışına bırak.

Çocuk doğunca bunlar eski karısıyla birbirlerine yanaştı canım benim yeniden birşeyler başladı aralarında sana yol veremio sen kendin soğu diye sana yol yapıyor.. Bu adam eski karısına dönmüş valla Gönül olarak..

Bana uzak dursunda kime yakin olursa olsun.ama hakkimida helal etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…