- 23 Mayıs 2015
- 134
- 54
- 18
- Konu Sahibi inceldigiyer
-
bence güzel bi dille anlatmalısın, o seni baştan annesini eleştirmemeye alıştırcağına sen alıştırmış olursunOzetleyeyim, kayinvalidem(nisanliyim) nisanlimin yaninda bana iyi, yokken soguk davranan ve beni istemedigi her turlu belli olan birisi. Ben nisanlima paylastigimda(hata ettim tabiki anasini savundu) kotu kalpli ve annesini kiskanan birisi oldum. Simdi konuma geleyim
Bugun Eda(kayinvalidenin gorumcesinin kizi ust katlarinda yasiyorlar) ile gorustuk konu konuyu acti ve bana dediki "Yengemi cok seviyorum cok iyi kalpli biri ama sana birkere bile kizim demiyor hep isminle hitap ediyor oysa sen ne sicakkanlisin 1 cumle kursan icinde 3 kere anne diyorsun ona neden boyle yapiyor kiziyorum ona" dedi .. bu tarz devam eden bir konusmamiz oldu, bende ne bileyim agzi aliskin degil herhalde dedim gecistirdim ama resmen yarama tuz basti
Size sorum ise.. nisanlim su an sehir disinda bir donem icin, aksama goruntulu konusacagiz ve bunu ona soylemek istiyorum, sen bana kotusun dedin anneni savundun ama bak cevreden insanlarinda dikkatini cekiyor, hemde senin kuzenin olan biri soyluyor bunu objektif bakan biri .. diye soylemelimiyim
Ben artik strateji ile ilerleyecegim kaynana baska dilden anlamiyor baksaniza
Sizce nisanlima soylemem mantikli olur mu? O yine annesini mi savunur? Lutfen akil verin lutfen sinir oluyorum
neden sizi istemiyor?daha önce bir şey mi yaşadınız tartışma vs. gibi
suçlar gibi söyleme daha ılımlı söyle canım sen beni suçladın deme mesela nişanlına
Eda denen kız seni boş yere doldurmuş.
Senin olmadığın bir ortamda ve daha nişanlı iken senden kızım diye bahsetmesi gereksiz birşey olur. Buldumcuk gibi olmaz mı sence de :)
Söyleme bence madem daha öncesinde nişanlınız annesini savundu şimdide savunacaktır. Üstelik yanınızdayken değil kameradan anlatacaksınız yanlış anlamaya daha müsait bir ortam. Sakın konuşmayın derim. Bakın çevredekilerin bile dikkatini çekmiş nasıl olsa bu durum bir şekilde nişanlınızın da kulağına gidecektir. siz tavrınızı bozmayın bir dahada asla şikayet etmeyin. İlk etapta size hak bile verse zaman geçtikçe annesini haklı bulacaktır.
tesekkur ederim arkadaslar ama insan sokakta durdurdugu yabanci bir bayana bile "Saat kac kizim" diye soruyor
kizim demek bukadar zor olmamali
evet canim paylasamiyor, paylasmak istemiyor, beni sevmesine tahammulu yokcanım kaynanın ya başka gelin düşünüyordu yada oğlunu paylaşmak istemiyor bundan başka açıklaması yok ya görmemezlikten geleceksin tabi nişanlın annesiyle eşini ayırt edebiliyorsa fazla münakaşa sağlatmayacaksa
evet canim paylasamiyor, paylasmak istemiyor, beni sevmesine tahammulu yok
ama benimde o anne diye gecinip annelikten bir haber olan kadina daha simdiden tahammulum yok
Ozetleyeyim, kayinvalidem(nisanliyim) nisanlimin yaninda bana iyi, yokken soguk davranan ve beni istemedigi her turlu belli olan birisi. Ben nisanlima paylastigimda(hata ettim tabiki anasini savundu) kotu kalpli ve annesini kiskanan birisi oldum. Simdi konuma geleyim
Bugun Eda(kayinvalidenin gorumcesinin kizi ust katlarinda yasiyorlar) ile gorustuk konu konuyu acti ve bana dediki "Yengemi cok seviyorum cok iyi kalpli biri ama sana birkere bile kizim demiyor hep isminle hitap ediyor oysa sen ne sicakkanlisin 1 cumle kursan icinde 3 kere anne diyorsun ona neden boyle yapiyor kiziyorum ona" dedi .. bu tarz devam eden bir konusmamiz oldu, bende ne bileyim agzi aliskin degil herhalde dedim gecistirdim ama resmen yarama tuz basti
Size sorum ise.. nisanlim su an sehir disinda bir donem icin, aksama goruntulu konusacagiz ve bunu ona soylemek istiyorum, sen bana kotusun dedin anneni savundun ama bak cevreden insanlarinda dikkatini cekiyor, hemde senin kuzenin olan biri soyluyor bunu objektif bakan biri .. diye soylemelimiyim
Ben artik strateji ile ilerleyecegim kaynana baska dilden anlamiyor baksaniza
Sizce nisanlima soylemem mantikli olur mu? O yine annesini mi savunur? Lutfen akil verin lutfen sinir oluyorum
malesefki kimine göre kızım demek o kadar ki zortesekkur ederim arkadaslar ama insan sokakta durdurdugu yabanci bir bayana bile "Saat kac kizim" diye soruyor
kizim demek bukadar zor olmamali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?