Niye utanıyorsun ya?
Sen bekarsın o da bekar.
Adamdan karizma akıyor.
Yandan resmin bile çekici.
Sakın tutuk davranma.
O dizi başladığından beri bu adam için bakıyorum ben :* baya da hayranı vardır yani. Tabii bu sizin için iyi bir şey mi bilemedimyok onu demedim dalgamı geçiyosun diye hoş adam filan dedin ya genelde bütün arkadaşlarım dede lan bu diye dalga geçiyor benimle
normal hayatında yaşın küçük diye geri çevireceğini sanmıyorum benAdam filmde iki aşkınıda postaladı. Şimdi kızı yaşında cemresi var. Kız size aşığım dedikçe kendinden küçüklere göz kırpmaya başladı herhal
niye böle bi işin içine girdim hay dilim kopaydı bizimkilere demeseydim ben unuttum bizimkilerin trt ci olduğunu ya bide adama anlatıcaklardı beni zor tutum enişteyi filan rezil olurum ya
ya hayranı vardır tabi ama genelde olgun bayanlar oluyormuş :) o yüzden bir şansım olabilir diye düşündüm benim kuzen senin gibiler keremcem için giderler onların yanına normalde diyor :)O dizi başladığından beri bu adam için bakıyorum ben :* baya da hayranı vardır yani. Tabii bu sizin için iyi bir şey mi bilemedimabim bile zamanında bu adamı beğendiğini dile getirmişti kız bu adam beğenilmez mi zaten :)
Bi sevgili haberi var 2016 yılının başında ayrılmış mı ? Bide buraya adını yazdınız siz görüşmeden adam öğrenicek mevzuyu bence .
ya adam bir Brad pitt değil ama kendine göre bir çevresi var tamam bende güzel kızım filanda yani birden böle kendimi kaf dağında mı gördüm diye endişeleniyorum olmayacak birşeyimi düşünüyorum salak gibi ona endileşeniyorumNiye rezil olacaksın anlamadım?
Cümlelerin kopuk geldi.
Biraz daha anlaşılır yazar mısın?
Heyecandan sanırım.
23 yaşındayım, abim de 25. O adam varken Keremcemin yanına gitse gitse benim 13 yaşındaki kardeşim giderya hayranı vardır tabi ama genelde olgun bayanlar oluyormuş :) o yüzden bir şansım olabilir diye düşündüm benim kuzen senin gibiler keremcem için giderler onların yanına normalde diyor :)
hadi ya o zaman şansım azalıyor ya ben o kadar beğenildiğini bilmiyordum kime sorsam yaşlı da yaşlı diyip duruyor bana23 yaşındayım, abim de 25. O adam varken Keremcemin yanına gitse gitse benim 13 yaşındaki kardeşim gider
ya adam bir Brad pitt değil ama kendine göre bir çevresi var tamam bende güzel kızım filanda yani birden böle kendimi kaf dağında mı gördüm diye endişeleniyorum olmayacak birşeyimi düşünüyorum salak gibi ona endileşeniyorum
Her şey güzellik demek değil.
Ben de ortalamaya göre baya güzelimdir ama aşık olduğum ve 10 sene unutamadığım adamı görseydin şok olurdun.
Bu iş kalp çarpıntısı.
Valla dürüst olayım adam bu ise şansın biraz düşük zatenhadi ya o zaman şansım azalıyor ya ben o kadar beğenildiğini bilmiyordum kime sorsam yaşlı da yaşlı diyip duruyor bana
yeni giren kızın sevgilisi var zengin baya hemde :) neyse zaten ben bi görünüp çıkarımValla dürüst olayım adam bu ise şansın biraz düşük zatensen trt, az ünlü falan diyince ben bildiğin trt TSM korosundan biri falan sandım Şu yeni giren kız da boşta bak :S ama inşallah gönlüne göre olur ^^
ay o ayrılmamış mıydı bak kaçırmışım bulmuş hemen birisiniyeni giren kızın sevgilisi var zengin baya hemde :) neyse zaten ben bi görünüp çıkarım
yo adamdan ayrılmamış ki hiç hala beraberlermiş en takip etmem de diziye girince tabi hemen bi araştırdım :) ya zaten ben gitmeyebilirim zaten endişeliydim şimdi son anda vazgeçerim kendimi biliyorumay o ayrılmamış mıydı bak kaçırmışım bulmuş hemen birisini
bak içinde ukte kalır, git muhakkak. Zaten kim bilir karakteri nasıldır... Özellikle gittiği yerdeki çalışanlara muamelesine dikkat et, ne kadar efendi olduğu oradan belli olur :)yo adamdan ayrılmamış ki hiç hala
en takip etmem de diziye girince tabi hemen bi araştırdım :) ya zaten ben gitmeyebilirim zaten endişeliydim şimdi son anda vazgeçerim kendimi biliyorum
O bosandi mi ikinci esindentamam yazıyorum ya :) Sinan Albayrak
bende o yüzden çok tanışmak istedim ama mümkün değil yaniO bosandi mi ikinci esindenuzuldum..
Seviyeli, düzgün biri gbi gelir bana hep..
Hayirlisi
yok çevresinde sevilen sayılan biri zaten iyi bir adambak içinde ukte kalır, git muhakkak. Zaten kim bilir karakteri nasıldır... Özellikle gittiği yerdeki çalışanlara muamelesine dikkat et, ne kadar efendi olduğu oradan belli olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?