Pazar günü çok beğendiğim birini görücem yardım lütfen !!!

Niye utanıyorsun ya?
Sen bekarsın o da bekar.
Adamdan karizma akıyor.
Yandan resmin bile çekici.
Sakın tutuk davranma.

niye böle bi işin içine girdim hay dilim kopaydı bizimkilere demeseydim ben unuttum bizimkilerin trt ci olduğunu ya bide adama anlatıcaklardı beni zor tutum enişteyi filan rezil olurum ya

yok onu demedim dalgamı geçiyosun diye hoş adam filan dedin ya genelde bütün arkadaşlarım dede lan bu diye dalga geçiyor benimle
O dizi başladığından beri bu adam için bakıyorum ben :* baya da hayranı vardır yani. Tabii bu sizin için iyi bir şey mi bilemedim abim bile zamanında bu adamı beğendiğini dile getirmişti kız bu adam beğenilmez mi zaten :)

Adam filmde iki aşkınıda postaladı. Şimdi kızı yaşında cemresi var. Kız size aşığım dedikçe kendinden küçüklere göz kırpmaya başladı herhal
normal hayatında yaşın küçük diye geri çevireceğini sanmıyorum ben

Bi sevgili haberi var 2016 yılının başında ayrılmış mı ? Bide buraya adını yazdınız siz görüşmeden adam öğrenicek mevzuyu bence .

niye böle bi işin içine girdim hay dilim kopaydı bizimkilere demeseydim ben unuttum bizimkilerin trt ci olduğunu ya bide adama anlatıcaklardı beni zor tutum enişteyi filan rezil olurum ya

Niye rezil olacaksın anlamadım?
Cümlelerin kopuk geldi.
Biraz daha anlaşılır yazar mısın?
Heyecandan sanırım.

ya hayranı vardır tabi ama genelde olgun bayanlar oluyormuş :) o yüzden bir şansım olabilir diye düşündüm benim kuzen senin gibiler keremcem için giderler onların yanına normalde diyor :)

Bi sevgili haberi var 2016 yılının başında ayrılmış mı ? Bide buraya adını yazdınız siz görüşmeden adam öğrenicek mevzuyu bence .

Hayaında bir yok diye biliyorum olsa bile benden etkilenirse ayrılır yani :) ne var ya zaten ben olcak bişey gibi görmüyorum şaka yani

Niye rezil olacaksın anlamadım?
Cümlelerin kopuk geldi.
Biraz daha anlaşılır yazar mısın?
Heyecandan sanırım.
ya adam bir Brad pitt değil ama kendine göre bir çevresi var tamam bende güzel kızım filanda yani birden böle kendimi kaf dağında mı gördüm diye endişeleniyorum olmayacak birşeyimi düşünüyorum salak gibi ona endileşeniyorum

ya hayranı vardır tabi ama genelde olgun bayanlar oluyormuş :) o yüzden bir şansım olabilir diye düşündüm benim kuzen senin gibiler keremcem için giderler onların yanına normalde diyor :)
23 yaşındayım, abim de 25. O adam varken Keremcemin yanına gitse gitse benim 13 yaşındaki kardeşim gider

23 yaşındayım, abim de 25. O adam varken Keremcemin yanına gitse gitse benim 13 yaşındaki kardeşim gider
hadi ya o zaman şansım azalıyor ya ben o kadar beğenildiğini bilmiyordum kime sorsam yaşlı da yaşlı diyip duruyor bana

Her şey güzellik demek değil.
Ben de ortalamaya göre baya güzelimdir ama aşık olduğum ve 10 sene unutamadığım adamı görseydin şok olurdun.
Bu iş kalp çarpıntısı.

Her şey güzellik demek değil.
Ben de ortalamaya göre baya güzelimdir ama aşık olduğum ve 10 sene unutamadığım adamı görseydin şok olurdun.
Bu iş kalp çarpıntısı.

evet öyle oluyor demi benim ayrıldığım sevgilimde öyle birde ben perperişan oldum yani :)200 kiloluk adam için :) ani çok ilginç be n bu diziyi izlemiyordum bile annem izliyor bi kaç ay önce denk geldim yüzüğünü gördüm çerkesmiş falan sonra adamı rüyamda gördüm ya resmen rüyamda aşık oldum salakmıyım neyim

hadi ya o zaman şansım azalıyor ya ben o kadar beğenildiğini bilmiyordum kime sorsam yaşlı da yaşlı diyip duruyor bana
Valla dürüst olayım adam bu ise şansın biraz düşük zaten sen trt, az ünlü falan diyince ben bildiğin trt TSM korosundan biri falan sandım Şu yeni giren kız da boşta bak :S ama inşallah gönlüne göre olur ^^

yeni giren kızın sevgilisi var zengin baya hemde :) neyse zaten ben bi görünüp çıkarım

ay o ayrılmamış mıydı bak kaçırmışım bulmuş hemen birisini
yo adamdan ayrılmamış ki hiç hala beraberlermiş en takip etmem de diziye girince tabi hemen bi araştırdım :) ya zaten ben gitmeyebilirim zaten endişeliydim şimdi son anda vazgeçerim kendimi biliyorum

yo adamdan ayrılmamış ki hiç hala
en takip etmem de diziye girince tabi hemen bi araştırdım :) ya zaten ben gitmeyebilirim zaten endişeliydim şimdi son anda vazgeçerim kendimi biliyorum
bak içinde ukte kalır, git muhakkak. Zaten kim bilir karakteri nasıldır... Özellikle gittiği yerdeki çalışanlara muamelesine dikkat et, ne kadar efendi olduğu oradan belli olur :)

bak içinde ukte kalır, git muhakkak. Zaten kim bilir karakteri nasıldır... Özellikle gittiği yerdeki çalışanlara muamelesine dikkat et, ne kadar efendi olduğu oradan belli olur :)
yok çevresinde sevilen sayılan biri zaten iyi bir adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…