İlk kez duydumtamam yazıyorum ya :)
amcam benim ya :) ya zaten ben vazgeçtim gitmicem salakça bi hayal oldu bu neyse burda eğlendik en azındanİlk kez duydum
Netten baktım
O hayat benim dizisindeki adam
Ben onu ancak amca gibi sevebilirim
NOT : Senle yaşıtım
İstersen git bi elini öp amcanınamcam benim ya :) ya zaten ben vazgeçtim gitmicem salakça bi hayal oldu bu neyse burda eğlendik en azından
amcam benim ya :) ya zaten ben vazgeçtim gitmicem salakça bi hayal oldu bu neyse burda eğlendik en azından
Valla dürüst olayım adam bu ise şansın biraz düşük zatensen trt, az ünlü falan diyince ben bildiğin trt TSM korosundan biri falan sandım Şu yeni giren kız da boşta bak :S ama inşallah gönlüne göre olur ^^
evet öyle oluyor demi benim ayrıldığım sevgilimde öyle birde ben perperişan oldum yani :)200 kiloluk adam için :) ani çok ilginç be n bu diziyi izlemiyordum bile annem izliyor bi kaç ay önce denk geldim yüzüğünü gördüm çerkesmiş falan sonra adamı rüyamda gördüm ya resmen rüyamda aşık oldum salakmıyım neyim
valla gidip öyle bişey yapsam mı belki ilgisini çekerİstersen git bi elini öp amcanın
ya coşkuluydum da ne bilim coşkumu söndürdüler :)madem gitmicen neden verdin çoşkuyu burada
İlgisini bilmemde egosunu zedeleyeceğin kesin.valla gidip öyle bişey yapsam mı belki ilgisini çeker
Aynen ben de Trt solistlerinden sandım.
evet ilginç olan abisi ondan genç görünüor mavimarmara olayı doğru idealleri olan bir adam o oladan sonra uzun süre iş bulamadı camiada alkol filan kullanmıyor dindar diye de pek iş bulamıyor camiadan uzak bir adam aslında teşekkür ederim ama güzel genç olmak yetmez gibiBen onu Hakan Albayrak'ın abisi zannediyordum simdi baktim netten megerse Hakan Albayrak'in kardesiymis. Ama Hakan albayrak daha genc duruyor sanki. Mavi Marmaraya binmisti yanlis hatirlamiyorsam Hakan Albayrak ile beraber. Ilk o zaman dikkatimi cekmisti.
Bence size gore yasli (sizin kendiniz anlattiginiza gore). Siz onun yaninda daha genc daha guzel durursunuz.
yani benim olmayacak zaten bari bir iz bırakayımİlgisini bilmemde egosunu zedeleyeceğin kesin.
ahahhaha yok ya sosyal medyadan bihaber kendisi nerden duycak burayı sanmıyorum kendi kendine gelin güvey olmuş bir salak gibi görünüyorum zaten :)Ay ahahah yok artıkAbisini ayrı severim kendini ayrı, beyaz gelincikten beri favorimdir.
Valla ayartabilirsem bende ayartırdım yaniAma sürekli evleniyo boşanıyo gibi kalmış aklımda ilişki konusunda başarısız herhalde
Yalnız burası kulagına giderse adamın peşine düşer bak söööleyim
Ne oldu senin 'hayranlık' hızla uzaklaştı birdenvalla gidip öyle bişey yapsam mı belki ilgisini çeker
ahahhaha yok ya sosyal medyadan bihaber kendisi nerden duycak burayı sanmıyorum kendi kendine gelin güvey olmuş bir salak gibi görünüyorum zaten :)
ya zaten mailleştik bi ara kendisiyle ama resmimi filan görmedi kendi şahsi mailiden yazmıştı benim banka mailime tabi salak gibi ben gmailden atmadım maili orda resmim vardı sonrada utandım cevap bile yazmadım adamaTanıdıklarından biri denk gelir filan diye şeyettiydim o da kimmiş bu çerkez kızı der filan
Artık gelişmeler olursa haberdar edersin
yok ya uzaklaşırmı hiç ama gidip kendimi rezil etmek istemiyorum yaNe oldu senin 'hayranlık' hızla uzaklaştı birden
Bence gityok ya uzaklaşırmı hiç ama gidip kendimi rezil etmek istemiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?