Pazar günü çok beğendiğim birini görücem yardım lütfen !!!

İlk kez duydum
Netten baktım
O hayat benim dizisindeki adam
Ben onu ancak amca gibi sevebilirim

NOT : Senle yaşıtım
amcam benim ya :) ya zaten ben vazgeçtim gitmicem salakça bi hayal oldu bu neyse burda eğlendik en azından

Aynen ben de Trt solistlerinden sandım.

Evet öyle, kadınları anlamak zor.
Nerede olmayacak insan var gider ona aşık oluruz.
Kıymetimizi bilecek olanı da geri teperiz.

Ben onu abisi zannediyordum simdi baktim netten megerse kardesiymis. Ama daha genc duruyor sanki. yanlis hatirlamiyorsam ile beraber. Ilk o zaman dikkatimi cekmisti.

Bence size gore yasli (sizin kendiniz anlattiginiza gore). Siz onun yaninda daha genc daha guzel durursunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay ahahah yok artık Abisini ayrı severim kendini ayrı, beyaz gelincikten beri favorimdir.
Valla ayartabilirsem bende ayartırdım yani Ama sürekli evleniyo boşanıyo gibi kalmış aklımda ilişki konusunda başarısız herhalde
Yalnız burası kulagına giderse adamın peşine düşer bak söööleyim

evet ilginç olan abisi ondan genç görünüor mavimarmara olayı doğru idealleri olan bir adam o oladan sonra uzun süre iş bulamadı camiada alkol filan kullanmıyor dindar diye de pek iş bulamıyor camiadan uzak bir adam aslında teşekkür ederim ama güzel genç olmak yetmez gibi

ahahhaha yok ya sosyal medyadan bihaber kendisi nerden duycak burayı sanmıyorum kendi kendine gelin güvey olmuş bir salak gibi görünüyorum zaten :)

ahahhaha yok ya sosyal medyadan bihaber kendisi nerden duycak burayı sanmıyorum kendi kendine gelin güvey olmuş bir salak gibi görünüyorum zaten :)

Tanıdıklarından biri denk gelir filan diye şeyettiydim o da kimmiş bu çerkez kızı der filan
Artık gelişmeler olursa haberdar edersin

Tanıdıklarından biri denk gelir filan diye şeyettiydim o da kimmiş bu çerkez kızı der filan
Artık gelişmeler olursa haberdar edersin
ya zaten mailleştik bi ara kendisiyle ama resmimi filan görmedi kendi şahsi mailiden yazmıştı benim banka mailime tabi salak gibi ben gmailden atmadım maili orda resmim vardı sonrada utandım cevap bile yazmadım adama

yok ya uzaklaşırmı hiç ama gidip kendimi rezil etmek istemiyorum ya
Bence git
Gitmezsen hep acaban olacak gibi
Sen bana bakma
Kimisi ayılmış bayılmış mesela, senin gibi
Git gör belki kendin istemezsin, bi duruş bi bakış oturuş değiştirebilir fikrini
Bi daha da böyle bi fırsatınız olmayacak gibi bahsetmişsin zaten
Gittin gittin, gitmedin hep böyle resimlerine dizilerine bakıp duracaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…