- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
evet oda var doğru söylüyorsun gideyim ama yanına gidebilirmiyim bilmiyorum öle bakıp bakıp geride dönebilirim yada en kötü gider tanışırım bir resim çekilirim hatıra kalır bendeBence git
Gitmezsen hep acaban olacak gibi
Sen bana bakma
Kimisi ayılmış bayılmış mesela, senin gibi
Git gör belki kendin istemezsin, bi duruş bi bakış oturuş değiştirebilir fikrini
Bi daha da böyle bi fırsatınız olmayacak gibi bahsetmişsin zaten
Gittin gittin, gitmedin hep böyle resimlerine dizilerine bakıp duracaksın
ya evet ama zaten kim olduğumu anlayamz ki burdan birde arkadaşlar çok merak ettiadamın adını bari vermeseydiniz.
yok ya uzaklaşırmı hiç ama gidip kendimi rezil etmek istemiyorum ya
Arkadaş grubunuz var ortak bi masada toplanacaksınız sandım benevet oda var doğru söylüyorsun gideyim ama yanına gidebilirmiyim bilmiyorum öle bakıp bakıp geride dönebilirim yada en kötü gider tanışırım bir resim çekilirim hatıra kalır bende
var ya bir mucize olur da aramızda bişey olursa burdaki tüm hatunlar düğüne davetli bak büyük yemin ediyorumGit kız neden rezil olasın? bir çay içer muhabbet edersin benden de selam söyle ay hadi işşala
onların arkadaş grubu tabi de beni tanımıyorlar :) sorsalar kimsin öle kalırım yani baya baya kaynak olucamArkadaş grubunuz var ortak bi masada toplanacaksınız sandım benbu muydu
Allah iyiliğini versin
Sen nasıl gidiyosunonların arkadaş grubu tabi de beni tanımıyorlar :) sorsalar kimsin öle kalırım yani baya baya kaynak olucam
evet doğumgünü bir mekanda ve benim haberim oldu söylediler bana bende mekana gidicem işte sanki tesadüf gitmişim gibiSen nasıl gidiyosun
Kimle yani
Normal muhabbete mi
Bi davete mi gidiliyo
Doğum günü çocuğunu tanıyo musun barievet doğumgünü bir mekanda ve benim haberim oldu söylediler bana bende mekana gidicem işte sanki tesadüf gitmişim gibisonra tanışırım yanına gidip dedim sonuçta tanıyanlar yanına gidiyordur alışıktır bence
15 yaş çok fazla değilmi,beyefendi orta yaşta 50 ye merdiven dayamış sonra aynı heyecan kalmayacaktır sizde.Bir kaç kere mailleştik sadece tanışıyoruz denemez normalde çok cesaretli olan ben bu adama gelince donup kalıyorum o kadar resmi sessiz sakin biri ki çok kibar
Mailleştik deyince ben biraz girizgah yaptınız sandımBir kaç kere mailleştik sadece tanışıyoruz denemez normalde çok cesaretli olan ben bu adama gelince donup kalıyorum o kadar resmi sessiz sakin biri ki çok kibar
Arkadaşlar uzun zamandır acayip beğendiğim biri var ama hiç görüşme fırsatım olmamıştı .Bu pazar görme fırsatım olucak ama bir randevu değil ikimizinde bulunacağı bir ortam olacak diyelim ne zamandır beklediğim fırsat ortak özelliğimiz ikimizde çerkesiz kendisi 44 yaşında ben 29 fiziksel olarak bir endişem yok yani elim ayağım düzgündür ama çok derin olgun bir adam ne yapmalıyım dua filan okusam diyorum gerçi kısmet biliyorum ama şansımı biraz olsun arttırabilecek önerileriniz varmı ? çok heycanlıyım
bilmem sanmıyorum ya sevgi oluşursa bende sonuna kadar severim kendimi biliyorum15 yaş çok fazla değilmi,beyefendi orta yaşta 50 ye merdiven dayamış sonra aynı heyecan kalmayacaktır sizde.
ah ah keşke gurur yüzünden annemi öne attım annem çok seviyor sizi dedim adama Allahım niye böyleyim benMailleştik deyince ben biraz girizgah yaptınız sandım
O mailler ne üzerineydi
annem sizi çok mu seviyor dedinah ah keşke gurur yüzünden annemi öne attım annem çok seviyor sizi dedim adama Allahım niye böyleyim ben
yani çünkü o beni görmedi henüz şimdi adam çapkın biri gibi olsa günü geçirmek için bile olsa sarkabilirdi ama öyle biri değil kendisi çok efendi biri ve bir kez gördüğü birinden sağlam etkilenmesi lazım diye düşünüyorum birde olgun biri nasıl ne konuşurum onu öğrenmek istedim benKonunu daha yeni gördüm. Mutlaka söyleyenler olmuştur da neden bizim ülkemizde bu tür görüşmelerde olay erkeğin iki dudağının arasındadır. Aslında eşit şartlarda medenice görüşüyorsunuz. Ama sen şansını arttıracak şeyler istiyorsun. Yani sen onu çoktan beğendin de onun seni beğenmesi kilit olay.
44 yaşına kadar bekar mı kalmış?yani çünkü o beni görmedi henüz şimdi adam çapkın biri gibi olsa günü geçirmek için bile olsa sarkabilirdi ama öyle biri değil kendisi çok efendi biri ve bir kez gördüğü birinden sağlam etkilenmesi lazım diye düşünüyorum birde olgun biri nasıl ne konuşurum onu öğrenmek istedim ben
2 kez evlenmiş boşanmış44 yaşına kadar bekar mı kalmış?
Yoksa evlenip boşanmış mı?
evet 2 kere evlenip boşanmış44 yaşına kadar bekar mı kalmış?
Yoksa evlenip boşanmış mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?