yazdım vallahi adını :)yav adam kim çok merak ettim isim vermiyorsun anlaığım kadarı ile de bari biraz tüyo ver netten aratalım
yav adam kim çok merak ettim isim vermiyorsun anlaığım kadarı ile de bari biraz tüyo ver netten aratalım
heee gördüm evet baktım netten yani gençken yakışıklıymış evetyazdım vallahi adını :)
bana da fotoo. ilk tahmin eden olarak :))özelden resim atayım size :)
Vallahi sayfalara şöyle bir göz gezdirdim de sürekli çerkes çerkes demişsiniz ama babanızla karşılıklı damat muhabbeti mi yaptınızÇerkes birinden ilk defa hoşlandığım için babam çok memnun çünkü babam fakir olsun ama illa çerkes olsun evlenceğin kişi der sürekli babama da gösterdim resmini babam sakallarını kessin yeter dedi
geldimi resim benim evet :) beğendiğine sevindim ama işte o beğenirmi bilmem :)@herames o gönderdiğin resimdeki sensen adam seni havada kapar,uygun giyinip güzelce kendini ifade edebilmene bakar bu iş.
normalde çok haynape ama benim babam çok farklı biridir arkadaş gibi bizle :)Vallahi sayfalara şöyle bir göz gezdirdim de sürekli çerkes çerkes demişsiniz ama babanızla karşılıklı damat muhabbeti mi yaptınızHaynape demedi mi kimse
Şimdi baktım da kimmiş bahsettiğin? İlginçmiş. Ben de severim o adamı ama sadece oyuncu olarak, yani ne bileyim adam oyuncu, iki kez boşanmış, yaş farkı var. Öylesine bir hoşlanma kalsın seninki boşver bence.
attım sana da cnmbana da fotoo. ilk tahmin eden olarak :))
beni mi :) atıyımBana da resim atsana çok merak ettim
sen kesin istiyorum diyosan havada kapar canımgeldimi resim benim evet :) beğendiğine sevindim ama işte o beğenirmi bilmem :)
yok tabi ki biliyorum duayla olmaz böle şeyler ama ne bilim işte beni rahatlatacak saçmalamamı engellicek bir dua yani işin rast gitsin gibiBiri seni beğensin diye dua? Bir nevi totem ya da büyü gibi bir şey. Kısmetse olur, olmayacaksa niye kaderi değiştirmeye çalışıyorsun.
Belli ki inançlı birisin, buna gerek olmadığını bilmen gerek.
Kısmetinse olsun. Bir de yanlış anlama ama aradaki yaş farkı uçurum..
valla birinizden laf çıksın adam beni bulursa bende sizi bulurum hebende alayım resim
hee hemen gazetecileri arıyorum töbe töbevalla birinizden laf çıksın adam beni bulursa bende sizi bulurum hegönderiyorum tmm
Ben de merak ettim kim ki ya, bana da gönderin bari? :)valla birinizden laf çıksın adam beni bulursa bende sizi bulurum hegönderiyorum tmm
olmaz ya niye olsun benimki salakça bi hayal işteAy ben şokyorum yaptıktan sonra daha bakmamıştım konuya şimdi bakınca şaşırdım. Hoşlandığınız kişi baya baya tanıdık her pazar izlediğimiz biriymiş meğer. Sizin iş biraz zor gibi ama olur mu olur umudunu kaybetme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?