ya keşke öle görse herkes de bana kalsaNeyse kusura bakma ama bu adam dede olmuş yaaa.
Adetleri bilmediğiniz için işte bu kdr rahatsiniz adetlerini de bilirim,nerdeyse dilini de bilirim demekki soy farkı var .. Benim anne tarafım da Kafkasya yani iki taraftan da bilgim vardır neyse demekki siz adet bilmediğiniz için normal bir aile gibisiniz ... Beni yanlış anlamayın dilini konuşan adetlerini hala surduren bir aileye gelin olduğum özünü yaşadığım için garipsedim yoksa aile yapınıza laf demek haddim değil !! Ki normal bir aile yapınız var sadece Çerkes dediğinz ve ben özünde yaşadığım için bir anda mudahil oldum. Neyse size pazar günü bol şans kalbinizde geçen gibi olsun herşey ..Biz safkan çerkesiz ve maalesef yeni nesil de boşanmalar oluyor kızkerdeşimde boşandı eşinden benim babam istanbulda okudu bizde burda doğduk çok fazla çerkes adetlerini bilmiyoruz evet babam oldukça modern arkadaş gibidir bize geniş lafı çok kaba bir tabir eğer tanıdıysanız çerkesler sıcakkanlı hoşgörülü insanlardır ve sorunuza tam yanıt vereyim belki bilmiyorsunuzdur çerkesler göç etmeden önce kraliyet sistemine göre yönetilirdi benim ailem kraliyet soyundan gelir birde köle soyları var bunları bir iyice sorup öğrenin bence çerkes gelini olmak özellikle yabancıysanız zordur :)
Arkadaşlar uzun zamandır acayip beğendiğim biri var ama hiç görüşme fırsatım olmamıştı .Bu pazar görme fırsatım olucak ama bir randevu değil ikimizinde bulunacağı bir ortam olacak diyelim ne zamandır beklediğim fırsat ortak özelliğimiz ikimizde çerkesiz kendisi 44 yaşında ben 29 fiziksel olarak bir endişem yok yani elim ayağım düzgündür ama çok derin olgun bir adam ne yapmalıyım dua filan okusam diyorum gerçi kısmet biliyorum ama şansımı biraz olsun arttırabilecek önerileriniz varmı ? çok heycanlıyım
Adetleri bilmediğiniz için işte bu kdr rahatsiniz adetlerini de bilirim,nerdeyse dilini de bilirim demekki soy farkı var .. Benim anne tarafım da Kafkasya yani iki taraftan da bilgim vardır neyse demekki siz adet bilmediğiniz için normal bir aile gibisiniz ... Beni yanlış anlamayın dilini konuşan adetlerini hala surduren bir aileye gelin olduğum özünü yaşadığım için garipsedim yoksa aile yapınıza laf demek haddim değil !! Ki normal bir aile yapınız var sadece Çerkes dediğinz ve ben özünde yaşadığım için bir anda mudahil oldum. Neyse size pazar günü bol şans kalbinizde geçen gibi olsun herşey ..
Adını soyadını yazmıştın zatenyok cnm kötü niyetli olmadığını biliyorum da adam görürse iyi dalga geçicek neyse olan oldu kalsın boşver :)
bittim benAdını soyadını yazmıştın zatenresim olsa da olmasa da googlea yazınca çıkıyo
Aslında isim verilmese iyi olurdu dabittim ben
Anladım canım işte içinde olmayınca malesef unutuluyor olsun adı var Çerkesİstanbulda adetler genellikle sürdürülemiyor ama memlekete gittiğimizde bizde hemen duruma adapte oluyoruz yani her türlü adeti biliyoruz sadece istanbulda çok fazla uygulamıyoruz oda benim babam yaptırmaz adım çerkes adı kardeşleriminde öyle bizde soy çok önemlidir mesela bu şahış köle soyundan geliyorsa kralı olsa evlenmeye izin vermezler daha önce amcam yaşadı bunu kaçarak evlendi yengemle köle soyundan geldiği için izin vermediler ve dedem de babanemde ölene kadar hiç kimse onlarla görüşemedi cenazelerine bile sokmadılar bana bunlar ağır geliyor ayrıca artık ne kölesi bizimkilerde baya çerkes örf ve adetlerine bağlılar babam onlara göre daha rahat ama önemli meselelerde oda safkan çerkes karakterini ortaya koyuyor malesef
ya görse bile kim olduğum belli değil ki zaten gitmiycem de tanışmaya gelen biri de olmıycak onla bulamaz beni :)Aslında isim verilmese iyi olurdu da
Senden önce tahmin edildi sanırım
Olan oldu artık
Sadece fotoyu sil dur filan dediğin için hatırlatayım dedim
Foto olsun olmasın kapı gibi isim soy isim vardı ondan evvel
Görmez inşallah demekten başka bişey gelmez elimden
Bulamaz diyosan bulamazya görse bile kim olduğum belli değil ki zaten gitmiycem de tanışmaya gelen biri de olmıycak onla bulamaz beni :)
yok yok sevgilisi değil o iş ortağı yeni bir iş yapıyor bu aralar ama belkide vardır yani bilmiyorum ki o kadar yakından tanıma imkanım olmadı zaten normal şartlarda bana bayılırdı eminim :) ama tabi ünlü olması falan filan benim ki bir hayal olarak kalıcak olcak bişey değil yahuAnladım canım işte içinde olmayınca malesef unutuluyor olsun adı var Çerkesbu arada biz şabsığ boylarındanız .. Bu arada dediğiniz kişiye baktım da adamın sevgilisi var nasıl olcak senin iş bilemedim işin zor gibi :)))
Bulamaz diyosan bulamaz
Ama ben çerkezim kesin anlar demiştin sanki, ortak arkadaşları mı kastettin
Aman adam ne bilsin kk yı zaten kadınsal mevzularla ilgili burası
Canım valla baştan öyle yazdın ki herkes tanıyorsun da sohbetin yok uzaktan goruyorsun da yakından temas olacak şansını deneyeceksin gibi lanse ettin hiçbir bağlantı yokmus ortada enisten hariç Allah iyiliğini versin.. Ayrıca baya yaş farkı var hadi oldu diyelim kendisi 15 yaş farkı olan birini ister mi ? Daha çok gencsin başka adam mı yok kökü mü kurudu diğer erkeklerin ? Bence sendeki hayranlık hemde aşırı :)yok yok sevgilisi değil o iş ortağı yeni bir iş yapıyor bu aralar ama belkide vardır yani bilmiyorum ki o kadar yakından tanıma imkanım olmadı zaten normal şartlarda bana bayılırdı eminim :) ama tabi ünlü olması falan filan benim ki bir hayal olarak kalıcak olcak bişey değil yahu
ya yaşlı değil oooo ben öyle görmüyorum o da sorun etmez bence ya 15 yaş nedir ki yani :)Canım valla baştan öyle yazdın ki herkes tanıyorsun da sohbetin yok uzaktan goruyorsun da yakından temas olacak şansını deneyeceksin gibi lanse ettin hiçbir bağlantı yokmus ortada enisten hariç Allah iyiliğini versin.. Ayrıca baya yaş farkı var hadi oldu diyelim kendisi 15 yaş farkı olan birini ister mi ? Daha çok gencsin başka adam mı yok kökü mü kurudu diğer erkeklerin ? Bence sendeki hayranlık hemde aşırı :)
şimdi seni bilmiyoz bi endamını göster gerçi bu işler endamlık değil adamın hayat vizyonu da farklı bildiğim kadarıyla mavi marmara saldırısında sağ kurtulanlardan ihh nın ünlü aktivisti bu konuda severim kendisini ünlü olmak göreceli adamın mesleği rol yapmak bunu bu kadar büyütmesek senin büyütmen gereken tek şey adamın yaşı..anneni de durmadan gündeme getirme adamın dürbünüyle oynama bence senin artın daha fazla.ya yaşlı değil oooo ben öyle görmüyorum o da sorun etmez bence ya 15 yaş nedir ki yani :)
bencede aşırı hayranlık arkadaştakiCanım valla baştan öyle yazdın ki herkes tanıyorsun da sohbetin yok uzaktan goruyorsun da yakından temas olacak şansını deneyeceksin gibi lanse ettin hiçbir bağlantı yokmus ortada enisten hariç Allah iyiliğini versin.. Ayrıca baya yaş farkı var hadi oldu diyelim kendisi 15 yaş farkı olan birini ister mi ? Daha çok gencsin başka adam mı yok kökü mü kurudu diğer erkeklerin ? Bence sendeki hayranlık hemde aşırı :)
özelden resim atayım size :)şimdi seni bilmiyoz bi endamını göster gerçi bu işler endamlık değil adamın hayat vizyonu da farklı bildiğim kadarıyla mavi marmara saldırısında sağ kurtulanlardan ihh nın ünlü aktivisti bu konuda severim kendisini ünlü olmak göreceli adamın mesleği rol yapmak bunu bu kadar büyütmesek senin büyütmen gereken tek şey adamın yaşı..anneni de durmadan gündeme getirme adamın dürbünüyle oynama bence senin artın daha fazla.
çok heyecanlı du ben yakıştırcam mıözelden resim atayım size :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?