onlar benim resmimi istiolarBen de merak ettim kim ki ya, bana da gönderin bari? :)
Hayırlıysa olsun değilse olmasın diyelim..
adamın bi kız arkadaşı falan yoksa bence muhabbet kurabilmenize bağlı tekrar görüşmeniz.yok tabi ki biliyorum duayla olmaz böle şeyler ama ne bilim işte beni rahatlatacak saçmalamamı engellicek bir dua yani işin rast gitsin gibi
çok yakışıklı bi adam değil. ama karizmatik biri bence. yoksa öyle rağbet görecek boya ,posa ve çekiciliğe sahip değil bana göreonlar benim resmimi istiolaradamın kim olduğu belli
arasana ben bi dost filan diye adam durduk yere meraklanır belkihee hemen gazetecileri arıyorum töbe töbe
valla az çok k.k benim tipimi gördü yani :)çok yakışıklı bi adam değil. ama karizmatik biri bence. yoksa öyle rağbet görecek boya ,posa ve çekiciliğe sahip değil bana göre
Aynı ortamda bulunsanız konuşmaya fırsatınız olabilir.olmaz ya niye olsun benimki salakça bi hayal işte
evet olur tipimde düzgün gencim de normalde o yaşta bir adamın dibi düşer kendime güvenim var yani ama bu adam söz konusu olunca bi utangaçlık bi kenedine güvenmeme oluştu bende niye böle oldu bilmiyorum sanki dünyanın sonuAynı ortamda bulunsanız konuşmaya fırsatınız olabilir.
evet balık burcu ya zor bir burç bildiğim kadarıyla ben onu bile araştırdım be ah ahhhhbu Adam balik burcu ve sanirim kimseyle gecinemiyor gibi geldi bana
insallah konusma firsatiniz olur
Canım valla bak gibi de yaşlı yani vakti zamanında evlenmiş olsa senin yaşında çocuğu olurdu tamam karizmatik olabilir bakısndan duruşundan hoşlanmıs olabilirsin de bariz ortada bir yaş farkı var ... Ayrıca beni beğenir öyle eder böyle eder demissin de bazen de o yüzdeki güzellik de başkası için geçersiz sayılıyor yani beni bir gorse kaçırmaz diyeceğine beni bi tanisa demen daha mantıklı.. Yorumları okudum baya güzelsin belli ki ama buna güvenerek adamı kendine çekeceğini dusunme.. Madem gorme gibi bir fırsatın var normal bir şekilde yanına yaklaş ismi soy ismiyle hitap ederek merhaba deyip kendini tanıt yani bu kdr heycan yapacak kasacak bir durum yok güzellik var ama özgüven yok sanırım :/ altı ustu bir erkek ünlü olduğu için extra güç istiyor gibi görünebilir ama bizim evin karşı sokağında oturan bir adam olsa acaba dönüp bakılır miydi :))) karşı tarafı bende bu kdr abartma ve aşırı hayranlık işini de abartmaya yaşlı değil oooo ben öyle görmüyorum o da sorun etmez bence ya 15 yaş nedir ki yani :)
acaba ünlü olduğu için hoşlanıyorsun.evet balık burcu ya zor bir burç bildiğim kadarıyla ben onu bile araştırdım be ah sinan ahhhh
yok yok alakası yok hayatım boyunca hiç ünlü birine hayran olduğumu bilmiyorum ergenlikten itibaren tek bir hastalığım vardır oda kurt cobain ama onun şarkılarına aşığım yani yoktu bende öle ünlü bilmem ne ben tv bile izlemem kiacaba ünlü olduğu için hoşlanıyorsun.
çünkü donuk bi adam. ağır yavaş insanlarla yaşamak zordur.
tamam o zaman. yani tanımadan aşık olmuş gibi bi izlenim oluştu bende de.yok yok alakası yok hayatım boyunca hiç ünlü birine hayran olduğumu bilmiyorum ergenlikten itibaren tek bir hastalığım vardır oda kurt cobain ama onun şarkılarına aşığım yani yoktu bende öle ünlü bilmem ne ben tv bile izlemem ki
onlar benim resmimi istiolaradamın kim olduğu belli
benim resmimi mibaktım bildim bildim
ismini bilmiyormuşum sadece..
banada atsana merak ettim:)
evet sarışındım bir zamanlar ama göz rengime koyu daha yakışıyor sanki sarıda çiğ duruyorum beyazım çünkü çokaldım fotografını, teşekkürler. Bence olur bu iş:) Kendine güven, genç güzel kızsın. Profildeki saç rengin çok güzel yalnız , o renk daha iyi olur bence
gitmesem mi diyorum yatamam o zaman. yani tanımadan aşık olmuş gibi bi izlenim oluştu bende de.
hani tanırsın. sana hitabı seni etkiler . elektirik oluşur. o nedenle merak ettim.
pazar gününü iple çekiyorum . hadi bakalım hayırlısı
benim resmimi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?