ama tam evlenilecek adam ya ben zaen hoşlanıyorum oda hoşlansa evlencem tabi napcam adam zaten olmuş 44 hemen evlenip çocuk yapmak lazımVuhuuuaşık değilim filan derken direk nikahı basıyosun
Tuhafmış ciddenevet çerkes adetleri çok ağır 2 hafta önce amcam vefat etti hep beraber memlekete gittik bizim adetlerde kadınlar camiye mezarlığa gitmez öelen kişi gömüldükten erkekler mezarlığı terkettikten sonra kadınlar gidebilir amcamın kızı bay açerkes adetlerine uygun yetiştiği halde isyan etti ya orda ama yapıcak bişey yok mezarlığa girsen bile kovuyor bizimler
Bi kendini tanıt ta sen önceama tam evlenilecek adam ya ben zaen hoşlanıyorum oda hoşlansa evlencem tabi napcam adam zaten olmuş 44 hemen evlenip çocuk yapmak lazım
Tuhafmış cidden
Kızın babası ölüyo adet sebebiyle cenazesine almıyorlar, tabi isyan eder
Başınız sağ olsun[/QUOT
evet istanbulda biraz daha rahatız ama memlekette insanı delirtiyorlar herşey ayıp saygı saygı saygı çerkesler için herşein başı saygıdır
karizma yaşlı o yerim ya onu ben44 yaşındaki adama sümüğümü bile atmam
yep aynenBi kendini tanıt ta sen önce
ilk evliliğinde çok gençmiş bir sene sürmüş ikinci evliliği 3 yıl sürmüş evlendiği bayanda kendisinden gençmiş ve hemen çocuk istememiş yani kendisi çocuk çok istediği için anlaşmazlık yaşamışlar ve boşanmışlar tabi bu onun anlatması kadınların ne yaşadığını bilmiyorum
dün wikipediada cerkes unlüler diye girdigim zaman görmustum aslında ama 73lü olunca bir an ben daha genc sandım kafam gitti geldi meger aday oymus:) ya benim de eski sevgilim benden o kadar buyuktu de o daha genç duruyordu gercekten bu adam biraz amca gibi durmus. gerci sen de 30 sayılırsın hani bakınca o kadar fark yok. bilemedim hayırlısı:)[/QUO
of ya ben oldum olası olgun yaşlı adamlardan hoşlandım ben hep böleyim zaten yani ailem de çok şaşırmadı babam yaşında adamlardan hoşlanıyorum ya
Son kullanım tarıhıne kalmıs zaten 6 sene olurmu yahuSinan bu ya karizma yaşlı o yerim ya onu ben
ben yaş farkına çok takılmıyorum (ben dahil çevrem hep 40lı yaşlarda, 30'lu yaşlardaki arkadaşlarımın bizden daha çok içi geçmiş diyebilirim yani)
hatta 2 kere evlenip boşanmış olması da belki kötü şanstır
fakat bence asıl şu yazdığınız şey sizi ürkütmesi gereken
onun anlattığı kadarından yola çıkarsak
bir adam, evli olduğu kadından, henüz çocuk istemiyor diye boşanıyorsa
o adam o kadını sevmiyor demektir
gençliğinde aşk zannetmiştir evlenmiştir veya aile baskısıya evlenmiştir, 1 yıl sonra ayrılmıştır
fakat 2. evliliğini kendisi seçmesi gerekir
ve 2. eşini seçerken duygulara dikkat etmemiş bence
duygulara, sevgiye, aşka dikkat etse, severek aşık olarak evlenirdi
aşık olduğu kadını da "hemen çocuk istemiyor" diye (kadın hiç çocuk istemiyor değilmiş, hemen istemiyormuş) bırakmazdı
daha da önemlisi, bunu bu şekilde anlatıyor olması, yani ona göre bu doğal!!!
bence sizin dikkat etmeniz gereken nokta bu
bu demek değil ki adam aşık olmayacak, belki de olur
yine de adımlarınızı dikkatli atın bence
bir de, sakın öyle manyel falan vermeyin, sinyal yani
basit duruma düşersiniz
siz siz olun, ortamda gülümseyin, dik durun, neşeli olun yeter
ben kullanayım işte son sonSon kullanım tarıhıne kalmıs zaten 6 sene olurmu yahu
bı benzerını eklesene resım 44 yasındakının nesı karızma olacak kasları bıle erımıstır
Yani yeni bosanmis bi de.. Cevresine o dusunceyle bile bakmayabilir..bende o yüzden çok tanışmak istedim ama mümkün değil yani
Ayyy pardon kötü niyetle koymadım. Silersem banlanır mıyım?Mune
onun gibi evet ya zaten ben şimdi daha iyi anlıyorum ki bu bir hayal evet öle hayranlarıyla evlenen ünlüler filan varda ya ben hep şansız biriydim şimdi mi şans benden yana olucak çok büyük bir beklentiyle gitmicem zaten ha istermiyim tabi ki isterima ama olmazsa ki olmayacak napim yani ölcek değilim ya :)Yani yeni bosanmis bi de.. Cevresine o dusunceyle bile bakmayabilir..
Siz nerde biraraya geleceksiniz ki?? Kokteyl filan mi?
Neyse kusura bakma ama bu adam dede olmuş yaaa.yok cnm kötü niyetli olmadığını biliyorum da adam görürse iyi dalga geçicek neyse olan oldu kalsın boşver :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?