Bende istiyorum fotoGöndercem
Toramanin karisi burda konumu acmistiYa aklıma iki sene önce bir futbolcu ile tanışmayı kafaya koyan ve hatta tanışıp evlenen üye geldi. Şimdi o futbolcudan yediği dayak ile gündemde. gelince ben de beğenirim kendisini sanırım eski eşi kendisi. Herşey kısmet olmakla beraber ben yaş farkına çok takılmıyorum. Eminim siz de çok hoş bir kadınsınız, ne diyelim hakkınızda hayırlısı olsun.
Toramanin karisi burda konumu acmisti
Anladm canm bende heyecan yapmistimAçan kişi o değilmiş, yani avukat olan şimdiki eşi değilmiş ben yanlış hatırlamışım.
gitmemeye karar verdim yaKendini cok yorma bence.. Kismetse zaten olur
Sebep?gitmemeye karar verdim ya
dizi sektöründe kamera arkasında çalışıyorum. konuyu ilk okuyup da çerkes lafını duyunca aklıma geldiydi bu diye. bi kere arkadaş nereden bu kanıya kapıldı bilemem ama hiç de olgun bi insan değildir. ki kendisiyle hem aynı dizide çalışmaktan hem de aile çevresi olarak tanışıklığım var. ha kötü insan mıdır değildir ama öyle olgun da değildir yani. konu sahibinin fotoğrafını görmedim. kimsenin dış görünüşü üzerine not vermek de haddime değil; sadece ben değil kimsenin haddine değil elbette. ama diğer pek çok oyuncu gibi oyuncu kadınlarla sevgili olur. olağanüstü oyuncu kadınlar diyeyim. zaman içinde iki ayrı sevgilisine denk geldim (eşlerine değil sevgililerine) yemeklerde düğünlerde ve ikisi de aşırı güzel kadınlardı.gitmemeye karar verdim ya
inşallah çok teşekkür ederim :)Sana genç adam mı yok, yaşlı adamlara karşı hoşlanma nasıl olur anlayamıyorum zaten. Adam hoş adam ama ben de yerinde olsam, böyle biriyle düşünmezdim.
Genceciksin ya gençsin. Daha ne olsun ki!
Kendin gibisini bul. Dinamik, sevecen, birbirinize sahipleneceginiz, aşk dolu yuvanız olur inşallah.
inşallah çok teşekkür ederim :)
evet öyle ama işte kısmet bakalım Allah bilir :)Yaşadıgın birçok şeyi yaşamışımdır. 29' umda aşık oldum, 10 ay içinde evlendim. Sana nasihat verecek yaşta değilim. 30' um.
Ama bekle, o kişiyi bulursun inşallah ve en az benim kadar mutlu olursun. Çünkü evlilik, doğru kişiyle mükemmel oluyor.
öyle deme ya benim saçmasalak hayallerim işte :)Enisteyi izliyorum suan foxta tekrari varmis
evet öyle ama işte kısmet bakalım Allah bilir :)
hahaaha ya vallahi nasıl bir şey bu ya niye taktım ben bu adama yahuSeninki tv8 de :)) gördüm mü aklıma gelirsn artık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?