Pazar günü çok beğendiğim birini görücem yardım lütfen !!!

Toramanin karisi burda konumu acmisti

Son düzenleyen: Moderatör:
gitmemeye karar verdim ya
dizi sektöründe kamera arkasında çalışıyorum. konuyu ilk okuyup da çerkes lafını duyunca aklıma geldiydi bu diye. bi kere arkadaş nereden bu kanıya kapıldı bilemem ama hiç de olgun bi insan değildir. ki kendisiyle hem aynı dizide çalışmaktan hem de aile çevresi olarak tanışıklığım var. ha kötü insan mıdır değildir ama öyle olgun da değildir yani. konu sahibinin fotoğrafını görmedim. kimsenin dış görünüşü üzerine not vermek de haddime değil; sadece ben değil kimsenin haddine değil elbette. ama diğer pek çok oyuncu gibi oyuncu kadınlarla sevgili olur. olağanüstü oyuncu kadınlar diyeyim. zaman içinde iki ayrı sevgilisine denk geldim (eşlerine değil sevgililerine) yemeklerde düğünlerde ve ikisi de aşırı güzel kadınlardı.
demem o ki konu sahibinin bir görüşmede etkilemesi pek olacak şey değil (aradaki yaş farkı normal insanlar için çekici olabilir ama yığınla genç kızın babaları yaşta oyunculara aşık olduğunu düşünürsek bu da sıradan bir durum). ayrıca oyuncu olmayan birinin bir oyuncunun egosuyla narsistliğiyle başa çıkması hiç olacak şey değil.
bi de söylemeden duramayacağım; ben de çerkesim, abhaz'ım ama nedir çerkes'lerin bu çerkes merakı hiç anlamıyorum. her milletin gıcığı var sahtekarı var isi var pisi var.

ARKADAŞ GAYET GÜZEL AÇIKLAMIŞ ZATEN DOĞRU OLAN DA BUYDU :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana genç adam mı yok, yaşlı adamlara karşı hoşlanma nasıl olur anlayamıyorum zaten. Adam hoş adam ama ben de yerinde olsam, böyle biriyle düşünmezdim.

Genceciksin ya gençsin. Daha ne olsun ki!
Kendin gibisini bul. Dinamik, sevecen, birbirinize sahipleneceginiz, aşk dolu yuvanız olur inşallah.

inşallah çok teşekkür ederim :)

inşallah çok teşekkür ederim :)

Yaşadıgın birçok şeyi yaşamışımdır. 29' umda aşık oldum, 10 ay içinde evlendim. Sana nasihat verecek yaşta değilim. 30' um.

Ama bekle, o kişiyi bulursun inşallah ve en az benim kadar mutlu olursun. Çünkü evlilik, doğru kişiyle mükemmel oluyor.

evet öyle ama işte kısmet bakalım Allah bilir :)

Ay o beyefendiyi ben de çok beğeniyorum maşallah... Hayırlısı olsun taş gibi adam işte

Sakın gitmeken vazgeçme
Olursa olur olmazsa olmaz ama git. @herames

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…