Pazar günü çok beğendiğim birini görücem yardım lütfen !!!

Boşver ya ünlüden koca olmaz iki yıl sonra başka kadına gider çocukla ortada kalırsın vs vs görüyoruz magazinlerden

Erkekler 60 yaşında bile bulur bi genç kıx yeter ki para olsun

Erkekler 60 yaşında bile bulur bi genç kıx yeter ki para olsun
öyle çok parası olduğunu sanmıyorum ki zaten benim derdim para değil :) parası olsa nolucak o yaştaki adamın böyle zihniyetteki kadınları hiç anlamıyorum zaten iğrenç bir durum bence

valla dimi gidip bi hatıra fotosu çekinir buraya atarım tam komedi Show

Saçmalama ya.
Neden bu kadar negatifsin?
Baştan böyle değildin.
Buradaki yorumlardan etkilendin sen.

yok şu yorumu okudum yani birebir tanıyan biri sonuçta bende çok etkili oldu

dizi sektöründe kamera arkasında çalışıyorum. konuyu ilk okuyup da çerkes lafını duyunca aklıma geldiydi bu diye. bi kere arkadaş nereden bu kanıya kapıldı bilemem ama hiç de olgun bi insan değildir. ki kendisiyle hem aynı dizide çalışmaktan hem de aile çevresi olarak tanışıklığım var. ha kötü insan mıdır değildir ama öyle olgun da değildir yani. konu sahibinin fotoğrafını görmedim. kimsenin dış görünüşü üzerine not vermek de haddime değil; sadece ben değil kimsenin haddine değil elbette. ama diğer pek çok oyuncu gibi oyuncu kadınlarla sevgili olur. olağanüstü oyuncu kadınlar diyeyim. zaman içinde iki ayrı sevgilisine denk geldim (eşlerine değil sevgililerine) yemeklerde düğünlerde ve ikisi de aşırı güzel kadınlardı.
demem o ki konu sahibinin bir görüşmede etkilemesi pek olacak şey değil (aradaki yaş farkı normal insanlar için çekici olabilir ama yığınla genç kızın babaları yaşta oyunculara aşık olduğunu düşünürsek bu da sıradan bir durum). ayrıca oyuncu olmayan birinin bir oyuncunun egosuyla narsistliğiyle başa çıkması hiç olacak şey değil.
bi de söylemeden duramayacağım; ben de çerkesim, abhaz'ım ama nedir çerkes'lerin bu çerkes merakı hiç anlamıyorum. her milletin gıcığı var sahtekarı var isi var pisi var.

Son düzenleyen: Moderatör:
öyle çok parası olduğunu sanmıyorum ki zaten benim derdim para değil :) parası olsa nolucak o yaştaki adamın böyle zihniyetteki kadınları hiç anlamıyorum zaten iğrenç bir durum bence
yok canım sana demedim tanımıyorum ki seni
ama var öyle paraya gelen çok kız o yüzden onlara 60-70 farketmiyor
parası yoksa olmaz zaten:)

yok canım sana demedim tanımıyorum ki seni
ama var öyle paraya gelen çok kız o yüzden onlara 60-70 farketmiyor
parası yoksa olmaz zaten:)

yok bana demediğini biliyorum evet maalesef var öyle kızlar ben 5 parasız da olsa hoşlanırdım bu adamdan ya param olsa mutlu olmam ki ben aşk lazım aşk :)

İleriyi düşünürsen eğer 15 yaş fark çok. Sen 45 iken o 60 olacak, olmaz o iş.
ya sadece yaş meselesi değil ki etrafında o kadar güzel kadın varken beni mi beğenicek yaşlı filan ama çok hoş bir adam bence :)

ya sadece yaş meselesi değil ki etrafında o kadar güzel kadın varken beni mi beğenicek yaşlı filan ama çok hoş bir adam bence :)
45 yaş yaşlı değil, erkeğin en güzel yaşları. Şu an olur ama ilerisi için zor dedim. 20 sene sonrasını düşünüyorsan eğer olmaz yani. Ayrıca gönül işleri güzellikle olsaydı George Clooney o kadınla evlenmezdi.

Sanki siz biraz hırs yapmışsınız 'etrafında o kadar güzel kadın varken o beni beğenecek' diye.. Tüm mesele elde etme arzusu gibi geldi bana.

naptın kız gittin mi yok daha haftasonuna çok var ama yahu

valla ben çirkin değilim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…