Pazar günü çok beğendiğim birini görücem yardım lütfen !!!

Sanki siz biraz hırs yapmışsınız 'etrafında o kadar güzel kadın varken o beni beğenecek' diye.. Tüm mesele elde etme arzusu gibi geldi bana.
yok cidden öyle değil benim ilk defa böle bişey başıma geliyor ben zaten onun tipinden çok duruşunu beğeniyorum

ya valla yaşını gösteriyor bence ama benim için hiç sorun değil ben beğeniyorum benden çok büyük olması hoşuma bile gidiyorda sephoraa nasıl yardım edebilir bana acaba ki
Ne bilem taktik falan verir belki tavlayabilmen icin.
Gerci taktikle ugrasacak birine benzemiyo. Zaten adam asik olmustu galiba hatuna.

Nolmus nolmus? Benim konudan haberim yok...
Valla konu sahibi yasca buyuk bir beyfendiye aşık olmus galiba. Onu etkilemek istiyor yanilmiyorsam. Adam da cok donanimli,kulturlu,birikimli biriymis.
Etrafinda zaten cok hatun varmis.
Dedim Sephora nin da kocasi boyle cool hos adamdı o nasil asik ettiyse soylesin diye

sen adamın kim olduğunu bilmiyosun demi

Nolmus nolmus? Benim konudan haberim yok...

Konu sahibesi hoşlanıyormuş. Kendisi de açık açık yazdığı için yazdım ben de rahat rahat.

Bu arada konu sahibi 30 adam 45 yaşında.

Son düzenleyen: Moderatör:
yok ben şubatta 29 a girdim sanırım oda 44 filan çok bişey yok aslında ya ama sorun o değil işte

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…