yok cidden öyle değil benim ilk defa böle bişey başıma geliyor ben zaten onun tipinden çok duruşunu beğeniyorumSanki siz biraz hırs yapmışsınız 'etrafında o kadar güzel kadın varken o beni beğenecek' diye.. Tüm mesele elde etme arzusu gibi geldi bana.
daha var ama gitmem kesin değil yaninaptın kız gittin mi yok daha haftasonuna çok var ama yahu
oyy türkiyedeki aktörler bunu yapmaz gibime geliyor
Ne bilem taktik falan verir belki tavlayabilmen icin.ya valla yaşını gösteriyor bence ama benim için hiç sorun değil ben beğeniyorum benden çok büyük olması hoşuma bile gidiyorda sephoraa nasıl yardım edebilir bana acaba ki
aynen aşk taktik gerektirmez :)Ne bilem taktik falan verir belki tavlayabilmen icin.
Gerci taktikle ugrasacak birine benzemiyo. Zaten adam asik olmustu galiba hatuna.
E napacan o zman?aynen aşk taktik gerektirmez :)
Valla konu sahibi yasca buyuk bir beyfendiye aşık olmus galiba. Onu etkilemek istiyor yanilmiyorsam. Adam da cok donanimli,kulturlu,birikimli biriymis.Nolmus nolmus? Benim konudan haberim yok...
ya bişe yapmıcam giderim heralde bir hatıra fotosu çekilir gelirim napcam başka artık :)E napacan o zman?
bişe olmuyor sorun orda zaten :)Nolmus nolmus? Benim konudan haberim yok...
sen adamın kim olduğunu bilmiyosun demiValla konu sahibi yasca buyuk bir beyfendiye aşık olmus galiba. Onu etkilemek istiyor yanilmiyorsam. Adam da cok donanimli,kulturlu,birikimli biriymis.
Etrafinda zaten cok hatun varmis.
Dedim Sephora nin da kocasi boyle cool hos adamdı o nasil asik ettiyse soylesin diye
Nolmus nolmus? Benim konudan haberim yok...
sen adamın kim olduğunu bilmiyosun demi
evet ya saolsun :) bilmediğini bende yeni anladımÇok masum masum yazmış bilmiyor belli
Şu senin fotoğrafını hala bi ben görmedim dimi:/ ya ben de...yok ben şubatta 29 a girdim sanırım oda 44 filan çok bişey yok aslında ya ama sorun o değil işte
gönderiyim :)Şu senin fotoğrafını hala bi ben görmedim dimi:/ ya ben de...
Çok masum masum yazmış bilmiyor belli
Bilmiyordum vallahi. Ask olsun cok pissinizevet ya saolsun :) bilmediğini bende yeni anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?