Pazar günü çok beğendiğim birini görücem yardım lütfen !!!

Kardes seni tekrar gormek guzel bu arada. Uzun suredir banli miydin?

Aaa beni hatırlayan çıkmış, çok teşekkür ederim Aden'e kardeş gelmesine çok sevindim. Ben hesabımı kaptmıştım baktım şu an boş vaktim çok geri geleyim dedim

Ben istemedim foto. Ama eminim gayet güzel bir kadınsınız. Benim ikinizin olabilitesi ile ilgili düşüncem sizi beğenmemek değil de oyuncu biri ile yapabilir misiniz gibisindendi. Ben oyuncu bir adamla yapamazdım şahsen ama tabii herkes farklı. Ben çok evcimenim mesela adam sabahlara kadar sette kalırsa daralırım mesela.

Hakkınızda hayırlısı olsun, sonuçta herşey nasip kısmet.

Kimmiş diye baktım hoş adammış.
Tavsiye verecek çok bişey yok, olacağı varsa olur zaten.
Hayırlısı olsun diyelim.

Kimmiş diye baktım hoş adammış.
Tavsiye verecek çok bişey yok, olacağı varsa olur zaten.
Hayırlısı olsun diyelim.

15 yaş var ama bende birçok gence değişmemem vallahi de olucak bişey değil ünlü biri olmasa bu kadar kasmazdım ve elde ederdim kesinlikle de yani ama bunu çok zor ya çokkk

15 yaş var ama bende birçok gence değişmemem vallahi de olucak bişey değil ünlü biri olmasa bu kadar kasmazdım ve elde ederdim kesinlikle de yani ama bunu çok zor ya çokkk
şu lafından sonra seni çok merak ettim

şimdi ben normalde çok iddialı giyinirim fiziğimde düzgündür oldukça ama birçok arkadaş hanım hanımcık giyin filan yazmıştı öle iyice pısıp kalıcam diye korkuyrum her zaman ki gibi mi giyinip gitsem bankada çalıştığımdan haftaiçi hep takım elbise haftasonları genelde yırtık dar Jeanlar ve büstiyer tarzı giyiyorum

canım bence herşeyinle kendin gibi olmalısın.gözlerinin içi gülen bir kadın kadar çekicisi yoktur.etkilenirse gelir gelmezse zaten senin değildir etkilemeye çalışma yapay olur tek taraflı olur çünkü sana değil o yarattığın kişiden etilenmiştir ve tüm o inşa ettiklerin yıkılır gider gençliğin güzelliğin zamanın duyguların vs. heba olur boşuna.

yani zaten yapabileceğim bişey yok giderim selamlaşır bende çerkesim sizi o yüzden çok seviyorum gibi bişeler geveler hatıra fotomu çekerim başka napcam ki zaten

yani zaten yapabileceğim bişey yok giderim selamlaşır bende çerkesim sizi o yüzden çok seviyorum gibi bişeler geveler hatıra fotomu çekerim başka napcam ki zaten

bence bunlara bile gerek yok.bırakın o sizin çekim alanınıza girsin.

Ne konuymuş ama bütün kk destek :) yaş farkı banada biraz fazla geldi ama özel bi çabaya gerek yok bence..Ben iki kişi arasında çekimin kendiliğinden olduğunu düşünürüm..nasip kısmet tabi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…