sen çok tatlıydın bozmak istemedim :)Bilmiyordum vallahi. Ask olsun cok pissiniz
Kardes seni tekrar gormek guzel bu arada. Uzun suredir banli miydin?Çok masum masum yazmış bilmiyor belli
Kardes seni tekrar gormek guzel bu arada. Uzun suredir banli miydin?
gönderiyim :)
Ben istemedim foto. Ama eminim gayet güzel bir kadınsınız. Benim ikinizin olabilitesi ile ilgili düşüncem sizi beğenmemek değil de oyuncu biri ile yapabilir misiniz gibisindendi. Ben oyuncu bir adamla yapamazdım şahsen ama tabii herkes farklı. Ben çok evcimenim mesela adam sabahlara kadar sette kalırsa daralırım mesela.
Hakkınızda hayırlısı olsun, sonuçta herşey nasip kısmet.[/QUOT
Ya beni öyle sorunum olmaz böle yalnız kalmayı seven biriyim ben sürekli yan yana olmak istemem bide bir sürü arkadaşım hobilerim var asıl o beni yakalarsa artık :)
Kimmiş diye baktım hoş adammış.
Tavsiye verecek çok bişey yok, olacağı varsa olur zaten.
Hayırlısı olsun diyelim.
şu lafından sonra seni çok merak ettim15 yaş var ama bende birçok gence değişmemem vallahi de olucak bişey değil ünlü biri olmasa bu kadar kasmazdım ve elde ederdim kesinlikle de yani ama bunu çok zor ya çokkk
öle çok iddialı değilim 15 yaş fark için iddiam olur tabi ama ünlü olunca oda olmuyorşu lafından sonra seni çok merak ettim
valla iddalı buldum ne diyimöle çok iddialı değilim 15 yaş fark için iddiam olur tabi ama ünlü olunca oda olmuyor
eh o kadar olsun attım resim bi bakıver sevabına :) her yorum çok değerli benim için gerçi benim bir mucizeye ihtiyacım varvalla iddalı buldum ne diyim
yani zaten yapabileceğim bişey yok giderim selamlaşır bende çerkesim sizi o yüzden çok seviyorum gibi bişeler geveler hatıra fotomu çekerim başka napcam ki zatencanım bence herşeyinle kendin gibi olmalısın.gözlerinin içi gülen bir kadın kadar çekicisi yoktur.etkilenirse gelir gelmezse zaten senin değildir etkilemeye çalışma yapay olur tek taraflı olur çünkü sana değil o yarattığın kişiden etilenmiştir ve tüm o inşa ettiklerin yıkılır gider gençliğin güzelliğin zamanın duyguların vs. heba olur boşuna.
yani zaten yapabileceğim bişey yok giderim selamlaşır bende çerkesim sizi o yüzden çok seviyorum gibi bişeler geveler hatıra fotomu çekerim başka napcam ki zaten
bence bunlara bile gerek yok.bırakın o sizin çekim alanınıza girsin.
var varyani olursa oluyor zaten çekim alanı gibi bişeyim vardır umarım
inşallah :)vardır vardırrrrrrrrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?