- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
ne gibi dezavantajları var?Ovvv, maşallah karizmatikmiş :) Ama temkinli olmalısın. 15 yaş küçüksün diye seni çocuk gibi yönlendirirse engellemelisin.
Yaş farkını severim ben, eşim de 6-7 yaş büyük benden. Ama dezavantajı çoktur onları da göze almalısın.
ahahha sağol almıyım babamdan büyüktürOrhan Pamuk
Ayy hayatta olmaz cnm ya o kadar yazdık artıkahahha sağol almıyım babamdan büyüktür
hahahAyy hayatta olmaz cnm ya o kadar yazdık artık
Vallahamı ben söyledim ya kim Allahaşkına söyle bide Nasıl başardın bunu o davet ettiyse senin iş kesin olur benimkinin daha benden haberi yokbenm tanışacağım kişi de yazargerçi kendisi istedi görüşmek :)
Kim ya tanınan bi yazarmı ben tanırım gerçi kitap manyağı olarak :)hahahbenm arkadaş dha da küçük.
Vallahamı ben söyledim ya kim Allahaşkına söyle bide Nasıl başardın bunu o davet ettiyse senin iş kesin olur benimkinin daha benden haberi yok
Kim ya tanınan bi yazarmı ben tanırım gerçi kitap manyağı olarak :)
özelden yaz çatlarım vallahi yazmam burda :)Ufak detaylar var söylersem tanınır cnm :) bende o piyasadanim yani ister istemez tanışıklık merhabalik oluyor ama biz bir tık dha üste tasidik dün espirisine imzami isterm dye yorum atmistm buna baktm.msj attı biz geldik fuar için falan diye :))
Ufak detaylar var söylersem tanınır cnm :) bende o piyasadanim yani ister istemez tanışıklık merhabalik oluyor ama biz bir tık dha üste tasidik dün espirisine imzami isterm dye yorum atmistm buna baktm.msj attı biz geldik fuar için falan diye :))
Ufak detaylar var söylersem tanınır cnm :) bende o piyasadanim yani ister istemez tanışıklık merhabalik oluyor ama biz bir tık dha üste tasidik dün espirisine imzami isterm dye yorum atmistm buna baktm.msj attı biz geldik fuar için falan diye :))
Fazla kaprisli ve egolu insanlar ama o öyle değil coguna gore kaprissiz egosuz biri. Yani epeydir taniyorum ismende olsa ama sohbetmz şu son bir buçuk haftadır varİşte ben de ondan sormuştum bir zamanlar ben de edebiyat camiasına yakındım ama şu son dört beş senedir çektim elimi eteğimi. Geneli çok problemli insanlar, kadını da erkeği de.
Fazla kaprisli ve egolu insanlar ama o öyle değil coguna gore kaprissiz egosuz biri. Yani epeydir taniyorum ismende olsa ama sohbetmz şu son bir buçuk haftadır var
İnsalİnsallah tesekkur ederim :)Hayırlısı olsun. Güzel bir görüşme olur umarım, iyi eğlenceler.
Bekar mı? Bunu bilecek kadar tanıyorsan sıkıntı yok. Ayrica bekarsa neden bu yaşa kadar evlenmemiş? Hele de muhafazakar bir ailesi olan birisi ise !!!pek sanmıyorum oldukça yakışıklı ve çekici bir adam beni napsın diye düşünüp duruorum sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?