Pazar günü çok beğendiğim birini görücem yardım lütfen !!!

ben profiline baktım baya takipçisi ve takip ettiği var sizin fotoyu nasıl gördü o kısımı anlayamadım

ben profiline baktım baya takipçisi ve takip ettiği var sizin fotoyu nasıl gördü o kısımı anlayamadım
yani yazıştık o kadar resimlerime bakmış açıktı profilim şimdi kapattım tabi o görsün diye açmıştım zaten yani kendisi yazdı bunu bana görünce tanıdım diye yazmış :)

Buluştunuz mu tüm hafta sonu seni merak ettim naptı acaba diye :))

Buluştunuz mu tüm hafta sonu seni merak ettim naptı acaba diye :))
ne tüm haftasonusu yok ya bi 15 dakka gördüm kaçtım yani ama öncesinde instaramda konuştuğumuzdan beni orda tanımış kendisi bu kadar ani evet dikkatini çektim tabi ki ama daha fazla bişey olacağını sanmam

Meraktan ben de baktım instagram profiline

Ay bu adamı ben beğenmedim ya. Abisini de kendisini de takip ederdim aslında ama şimdi alıcı gözle baktım da itti bu adam beni. O pozlar o kasıntı çerkes tavırları falan. Ünlüyse ünlü napalım yani. Boşver sen bu adamı hoşlantı olarak kalsın

ne gibi dezavantajları var?
Baban mı eşin değil mi belli olmaz, senin yaşamak istediklerini çoktan yaşamıştır. Senin kadar gençlik enerjisi ve hevesi yoktur, gezip tozmaya doymuştur evde pineklemek ister.
Eş gibi değil, abi gibi davranır, sürekli hareketlerini düzeltir. Kendini çocuk gibi hissedersin.
Bunlar özeti.

ozaman aynısı bizim içinde mi gecerli, yani kendimizden küçük eşimiz olursa o da bizim için bunları mı düşünür:)

@herames ayyy canım 63 sayfa okudum hamile halimlee eşim telefonu kıracaktı kafamı kaldırmıyom diye ay çok hoş instagramda seni farketmiş olması. Ünlü olmasını görmezden geliyorum ne önemş var ki sonuçta ortada bi heyecan varr. Sen hiç film izlemedin mi belki böyle böyle bi şeyler başlıcak bikaç kez daha tesadüfi ayağına onun takıldığı ortamlara gitmelisin anladığım kdryla çok güzelsin galiba

Yaaaa ne olmuş ne olmuş ünlü eniste mi geldi kk ye. Ya bu arada adam burasını bulur da okur mu ki acaba?

Bu arada bana da foto atar misin? Ben de merak ettim de

Ya @herames ben de merak ettim yaa bana da ativer lutfen. Adamla muhabbeti kurmussun. Bence Sen onun kqrssina birkac kez daha cik. Aklina iyice yer et.

ozaman aynısı bizim içinde mi gecerli, yani kendimizden küçük eşimiz olursa o da bizim için bunları mı düşünür:)
Sonra bizi anne abla gibi görüyorlar bence, ben aşırı yaş farkının sorun olduğunu düşünüyorum bu yıllarda :)

ben de 4 yaş küçük biriyle evlenmeye kalktım, üstelik bunu o istedi, sonradan yaşımı başıma kaktı :) son konumu okuyabilirsin:)
İşte, istisnasız hepsinde oluyor. Ablam, ilk eşinden 2 yaş büyüktü, gitti kadıncağızı aldattı bir kızla, ''Benim karım benden yaşlı, anlaşamıyoruz'' yazmış boşanma gerekçelerine.
Sen iyi evlenmemişsin, paçayı sıyırmışsın.
Konunu da okumuştum, Allah ıslah etsin onu ne diyelim.

işte ablanla bana denk gelmiş demek ki böyleleri.. kendinden büyük kadınla evlenip de hiç sorun çıkarmayan da varmış, bu sitede çok okudum.. ama senin ablanla benim talihsizliğim baştan razı olup sonradan yan çizmeleri.. gerci evet haklısın, evlenmeden paçayı kurtardım..

Ablanızın ilk eşinin karaktersizliğiymiş o.
Bir b.. yemiş kendini haklı çıkarmaya çalışmış.
Yan komşumuz eşinden 2 yaş büyük 35 senelik evliler.
Yakın arkadaşım 10 senedir evli.
Başka bir arakdaşım 5 yaş büyük 15 senedir evliler vs vs.

ben de çerkesim ama evet ya biraz kendimizi fazla beğeniyoruz zaten o yüzden illa tanışcam diye tuturdum beğenileceğimde o kadar eminim ki te Allam ya

ay cnm ya saol çok heycanlı bir hafta geçirdik zaten burda arkadaşlarla ama heyecanıma değdi maalesef hayat filmlerdeki gibi olmuyor ha evet tabi ki beni farketti ve tanıdı çok güzelmiyim bilmemem ama fena değilim galiba :)fiziğim yıllardır spor yaptığım için ince ve şekillidir ama en önemli farkedilen özelliğim göz rengim yeşil bana gayet normal bir renk gibi geliyor ama her tanıdığım insan 2 saat göz rengimi sorar çoğulukla lens sanıyorlar zaten kendiside sizi tanıdım görürgörmez gözler çok belirgin dedi :) ama bu kadar başka bişey olmaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…