- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
ben profiline baktım baya takipçisi ve takip ettiği var sizin fotoyu nasıl gördü o kısımı anlayamadıminstagramda cumartesi gecesi konuştuk daha sonra olduğu mekana gittim beni tanıdı ama ben o anlamadım instgramdaki resmlerimden tanımış görüşüp eve gittikten sonra yine instagramdan görünce hemen tanıdım gözler çok belirgin yazdı
yani yazıştık o kadar resimlerime bakmış açıktı profilim şimdi kapattım tabi o görsün diye açmıştım zaten yani kendisi yazdı bunu bana görünce tanıdım diye yazmış :)ben profiline baktım baya takipçisi ve takip ettiği var sizin fotoyu nasıl gördü o kısımı anlayamadım
ne tüm haftasonusuBuluştunuz mu tüm hafta sonu seni merak ettim naptı acaba diye :))
ayy banada at yaaa ltfn :))eh o kadar olsun attım resim bi bakıver sevabına :) her yorum çok değerli benim için gerçi benim bir mucizeye ihtiyacım var
Baban mı eşin değil mi belli olmaz, senin yaşamak istediklerini çoktan yaşamıştır. Senin kadar gençlik enerjisi ve hevesi yoktur, gezip tozmaya doymuştur evde pineklemek ister.ne gibi dezavantajları var?
ozaman aynısı bizim içinde mi gecerli, yani kendimizden küçük eşimiz olursa o da bizim için bunları mı düşünür:)Baban mı eşin değil mi belli olmaz, senin yaşamak istediklerini çoktan yaşamıştır. Senin kadar gençlik enerjisi ve hevesi yoktur, gezip tozmaya doymuştur evde pineklemek ister.
Eş gibi değil, abi gibi davranır, sürekli hareketlerini düzeltir. Kendini çocuk gibi hissedersin.
Bunlar özeti.
ayy banada at yaaa ltfn :))
Sonra bizi anne abla gibi görüyorlar bence, ben aşırı yaş farkının sorun olduğunu düşünüyorum bu yıllarda :)ozaman aynısı bizim içinde mi gecerli, yani kendimizden küçük eşimiz olursa o da bizim için bunları mı düşünür:)
ben de 4 yaş küçük biriyle evlenmeye kalktım, üstelik bunu o istedi, sonradan yaşımı başıma kaktı :) son konumu okuyabilirsin:)Sonra bizi anne abla gibi görüyorlar bence, ben aşırı yaş farkının sorun olduğunu düşünüyorum bu yıllarda :)
İşte, istisnasız hepsinde oluyor. Ablam, ilk eşinden 2 yaş büyüktü, gitti kadıncağızı aldattı bir kızla, ''Benim karım benden yaşlı, anlaşamıyoruz'' yazmış boşanma gerekçelerine.ben de 4 yaş küçük biriyle evlenmeye kalktım, üstelik bunu o istedi, sonradan yaşımı başıma kaktı :) son konumu okuyabilirsin:)
işte ablanla bana denk gelmiş demek ki böyleleri.. kendinden büyük kadınla evlenip de hiç sorun çıkarmayan da varmış, bu sitede çok okudum.. ama senin ablanla benim talihsizliğim baştan razı olup sonradan yan çizmeleri.. gerci evet haklısın, evlenmeden paçayı kurtardım..İşte, istisnasız hepsinde oluyor. Ablam, ilk eşinden 2 yaş büyüktü, gitti kadıncağızı aldattı bir kızla, ''Benim karım benden yaşlı, anlaşamıyoruz'' yazmış boşanma gerekçelerine.
Sen iyi evlenmemişsin, paçayı sıyırmışsın.
Konunu da okumuştum, Allah ıslah etsin onu ne diyelim.
İşte, istisnasız hepsinde oluyor. Ablam, ilk eşinden 2 yaş büyüktü, gitti kadıncağızı aldattı bir kızla, ''Benim karım benden yaşlı, anlaşamıyoruz'' yazmış boşanma gerekçelerine.
Sen iyi evlenmemişsin, paçayı sıyırmışsın.
Konunu da okumuştum, Allah ıslah etsin onu ne diyelim.
ben de çerkesim amaMeraktan ben de baktım instagram profiline
Ay bu adamı ben beğenmedim ya. Abisini de kendisini de takip ederdim aslında ama şimdi alıcı gözle baktım da itti bu adam beni. O pozlar o kasıntı çerkes tavırları falan. Ünlüyse ünlü napalım yani. Boşver sen bu adamı hoşlantı olarak kalsın
ay cnm ya saol çok heycanlı bir hafta geçirdik zaten burda arkadaşlarla ama heyecanıma değdi maalesef hayat filmlerdeki gibi olmuyor ha evet tabi ki beni farketti ve tanıdı çok güzelmiyim bilmemem ama fena değilim galiba :)fiziğim yıllardır spor yaptığım için ince ve şekillidir ama en önemli farkedilen özelliğim göz rengim yeşil bana gayet normal bir renk gibi geliyor ama her tanıdığım insan 2 saat göz rengimi sorar çoğulukla lens sanıyorlar zaten kendiside sizi tanıdım görürgörmez gözler çok belirgin dedi :) ama bu kadar başka bişey olmaz yani@herames ayyy canım 63 sayfa okudum hamile halimlee eşim telefonu kıracaktı kafamı kaldırmıyom diyeay çok hoş instagramda seni farketmiş olması. Ünlü olmasını görmezden geliyorum ne önemş var ki sonuçta ortada bi heyecan varr. Sen hiç film izlemedin mi belki böyle böyle bi şeyler başlıcak bikaç kez daha tesadüfi ayağına onun takıldığı ortamlara gitmelisin anladığım kdryla çok güzelsin galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?