okuyabilir bence de ama artık olan oldu ve bi daha asla görüşmem okursa filan benYaaaa ne olmuş ne olmuşünlü eniste mi geldi kk ye. Ya bu arada adam burasını bulur da okur mu ki acaba?
Ya @herames ben de merak ettim yaabana da ativer lutfen. Adamla muhabbeti kurmussun. Bence Sen onun kqrssina birkac kez daha cik. Aklina iyice yer et.
ya tabi adam iyice anlasın kim olduğumuYa herkese tek tek atacağına ortaya bir resim atsaydın keşke.
ya tabi adam iyice anlasın kim olduğumu
Ooo gozler harika masallah :) hatirlamasi cok normal. Amaaan anlasa nolcak?? Coluk cocuk diyecegini sanmam. Genc ve guzel bir kadinin ilgisini farkedip sevinmistir.ya zaten ben bir halt yedim oraya gittim ama ben tesadüf geldim aslında kahvaltıya gelmiştim bilmem ne o saatte ne kahvaltısıysa anladı yalan söylediğimi gurur yüzünden saçmaladım baya ilginç bir tesadüf olmuş o zaman dedi kaç yaşında adam anladı yane sonra konuşmadık daha çoluk çocuklamı uğraşcam demiştir doğal olarak :)
Hahaha ne merakliyiz
Ben de merak ettim seni.Bana da atar mısın o zaman?
yani bence de öyle oldu onun için o an hoşuna gtiti işte benim ilgim ama bu maceranın da sonuna geldik maalesef :)Ooo gozler harika masallah :) hatirlamasi cok normal. Amaaan anlasa nolcak?? Coluk cocuk diyecegini sanmam. Genc ve guzel bir kadinin ilgisini farkedip sevinmistir.
bende olsam bende merak ederdim attım ona da resim ama :)Hahaha ne merakliyiz
Hahaha ne merakliyiz
bende olsam bende merak ederdim attım ona da resim ama :)
rica ederim :)
oy :) ya hayat ta yapamam zaten pazar günüde yalan söyledim senin için gelmedim tesadüf oldu diye anladı adam :) bence bu kadar yeteryerinde olsam ondan adim beklemeyip acik acik teklif ederdim
Ya ne alakasi var;-) görüs tabii ki. Kirk yilin başı ünlü eniste olacak kk deokuyabilir bence de ama artık olan oldu ve bi daha asla görüşmem okursa filan ben
ya adam bi anlık etkilenmiştir şimdi sallamıyodur unutmuştur bile yoksa ben sizin için kendimi feda ederimYa ne alakasi var;-) görüs tabii ki. Kirk yilin başı ünlü eniste olacak kk deBizi de düşün azicik
Haremes kim bu ünlü gizemli enişte
Okadar taktik verdik[/QU
ya bi haftadır konuşuyoruz hala anlamadın mıDDDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?