Pazar günü çok beğendiğim birini görücem yardım lütfen !!!

Yaaaa ne olmuş ne olmuş ünlü eniste mi geldi kk ye. Ya bu arada adam burasını bulur da okur mu ki acaba?
okuyabilir bence de ama artık olan oldu ve bi daha asla görüşmem okursa filan ben

Ya @herames ben de merak ettim yaa bana da ativer lutfen. Adamla muhabbeti kurmussun. Bence Sen onun kqrssina birkac kez daha cik. Aklina iyice yer et.

ya zaten ben bir halt yedim oraya gittim ama ben tesadüf geldim aslında kahvaltıya gelmiştim bilmem ne o saatte ne kahvaltısıysa anladı yalan söylediğimi gurur yüzünden saçmaladım baya ilginç bir tesadüf olmuş o zaman dedi kaç yaşında adam anladı yane sonra konuşmadık daha çoluk çocuklamı uğraşcam demiştir doğal olarak :)

Ya herkese tek tek atacağına ortaya bir resim atsaydın keşke.

Ooo gozler harika masallah :) hatirlamasi cok normal. Amaaan anlasa nolcak?? Coluk cocuk diyecegini sanmam. Genc ve guzel bir kadinin ilgisini farkedip sevinmistir.

Ooo gozler harika masallah :) hatirlamasi cok normal. Amaaan anlasa nolcak?? Coluk cocuk diyecegini sanmam. Genc ve guzel bir kadinin ilgisini farkedip sevinmistir.
yani bence de öyle oldu onun için o an hoşuna gtiti işte benim ilgim ama bu maceranın da sonuna geldik maalesef :)

yerinde olsam ondan adim beklemeyip acik acik teklif ederdim

yerinde olsam ondan adim beklemeyip acik acik teklif ederdim
oy :) ya hayat ta yapamam zaten pazar günüde yalan söyledim senin için gelmedim tesadüf oldu diye anladı adam :) bence bu kadar yeter

Ya ne alakasi var;-) görüs tabii ki. Kirk yilin başı ünlü eniste olacak kk de Bizi de düşün azicik
ya adam bi anlık etkilenmiştir şimdi sallamıyodur unutmuştur bile yoksa ben sizin için kendimi feda ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…