Pazar günü çok beğendiğim birini görücem yardım lütfen !!!

Arkadaşlar gördüm beni instagramdan tanıdığını söyledi şuan yazıyor hala bana resimde çekildik sizi tanıdım gözler fazla belirgin dedi :)
hadi, hayırlısı. Dedim ben kendine güven diye. Bana çekildiğiniz fotoyu da atar mısın :)

Bir kaç kere mailleştik sadece tanışıyoruz denemez normalde çok cesaretli olan ben bu adama gelince donup kalıyorum o kadar resmi sessiz sakin biri ki çok kibar
Gizemli ve olgun bi adam böylelerine karşı dikkatli olmanı tavsiye ederin çünkü çok tecrübelidir..senin içindeki yoğun duygular onda pek etki etmez bunu düşün ve sakin ol sende soğukkanlı ol

Gizemli ve olgun bi adam böylelerine karşı dikkatli olmanı tavsiye ederin çünkü çok tecrübelidir..senin içindeki yoğun duygular onda pek etki etmez bunu düşün ve sakin ol sende soğukkanlı ol
Beni tanımış instagramdan konuşunca görünce tanıdım dedi hiç beklemiyordum utandım baya nerden bileyim beni tanıyacak ben belki yazan o değildir diye düşünüyodum dün gece ama oymuş

İnstagram kevzusunu anlamadm ordanmı tanısıyosunz

Neden öyle dedin ki. Benim eşim de Çerkes . Benden 10 yaş büyük. Tiyatro oyuncusu. Yaşadığın heyecani bende yaşadım yaklaşık 15 yıl önce. Evliyim, oglumu var 1 tane. Ünlü bir oyuncu değil bunu belirteyim. (Ünlü mu sorusu gelmeden belirtmek istedim.) Benim eşimin tipi ve ağırlığı aynı bahsettiğin beyefendi ile :) sen nasil istiyorsan öyle olur inşallah.

Saol ama ben onun 3. Cü kez evleneceği kişi olduğumu sanmam sadece güzel bir kızın ilgisi hoşuna gitti o kadar

ne bu imza günü falan mıydı resim çekinmişsin instagramda görmüş falan
instagramda cumartesi gecesi konuştuk daha sonra olduğu mekana gittim beni tanıdı ama ben o anlamadım instgramdaki resmlerimden tanımış görüşüp eve gittikten sonra yine instagramdan görünce hemen tanıdım gözler çok belirgin yazdı

Ay çok heyecanlı bu konu takipteyim

abimiz de fırsatı kaçırmamış ha

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…